Čekám, čekáš, čekáme :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1573
12.1.17 07:48
@Renca8 píše:
@Niikkaa jako bys psala o me :lol: presne tohle se me stalo kdyz sem kupovala dve baleni :lol: nevim proc nedelaji baleni po deseti :lol:

Viď? :D To by bylo lepší, ušetřilo by se nám tím spoustu „procházek“ do lékárny. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
13.1.17 08:57

@Niikkaa jak vrcholí testovací mánie? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
13.1.17 10:41

Ahoj, snažíme s mužem o miminko od srpna 2016, v listopadu jsem dostala injekci na vyvolání ovulace a pak se mi na vaječníku vytvořila cysta. V prosnci jsem MS nedostala byla jsem na vyvolávačce MS (pro změnu). Ta přišla do týdne. Pak jsme se zase začali snažit… MS mám dostat za tři dny. Slabé špinění proběhlo cca 5.-6. den po oplodnění, 8 dní před termínem MS. Tedy jsem začala brát Utrogestan (beru na upravení cyklu vždy 8 dní před MS od února 2016). No a od noci mne neuvěřitelně bolí „spodek“. Předevčerem silný průjem. TT test negativní (včera). Dneska růžově špiním…

Tak nějak nevím, je to normální? :oops: :D :oops: :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
13.1.17 11:48
@mimis86 píše:
@Niikkaa jak vrcholí testovací mánie? :)

Testovací mánie skončila včera. MS došla dnes někdy brzy ráno, takže jsem zase 1. DC. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.17 11:53

Ahoj co myslíte je tam nebo mám halucinace…Je fakt dost slabá a není to z první raní moce… Teď jsem ho delala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17006
13.1.17 11:55

@neplanované… - vidím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
13.1.17 12:07

@neplanované… je to tam! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
13.1.17 12:09

@Niikkaa :? :? :? chjo, kruci..takže vzhůru na další snažení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.17 13:23

Přítel mi jel pro další test abych měla na rano.. a lékárnice mu řekla že se druhá čárka může objevit i před MS tak nevim co si od toho mám myslet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Přítel mi jel pro další test abych měla na rano.. a lékárnice mu řekla že se druhá čárka může objevit i před MS tak nevim co si od toho mám myslet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
13.1.17 13:25

@neplanované… Taky čekám, jestli se objeví před termínem… jenže jsem začala lehce špinit… Holky tu píší, že to jde i 4 dny a víc před…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.17 13:34

Mě se objevily // čárky alemam ještě před MS za 2dny bych to mela dostat. v podbřišku mě bolí že to není ani možný. A lékárnice mu řekla tohle.. tak jen jestli s tim nemáte nějaka zkušenosti a jestli nevíte co je na tom pravdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.17 13:37

Jako že se objeví druhá čarka protože cekam Ms a s tehu to nema nic společného. To mu řekla že je taky možnost. Omlouvám se před tím jsem to napsala špatně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí