Čekám, čekáš, čekáme :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
936
2.1.17 11:05

@Niikkaa hlavně se nestresovat a vydrž pár dnů..ikdyž vím, jak se to hrozně vleče :?…za týden bys mohla zkoušet testovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
2.1.17 11:46

@mimis86 Přesně tak :mrgreen:,nejradši bych už testovala klidně dneska :mrgreen:…ale jsem teprve 2.DPO, ale myslím si, že stejně dýl jak do 10.DPO to nevydržím a testnu - to bude den před MS (+-), tak uvidím. Strašně moc bych chtěla, aby to vyšlo, ale to by tady chtěla každá z nás :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
2.1.17 12:48

@Niikkaa 10. den už by tam mohlo jít něco vidět…už se těším, jak příští týden ohlásíš //!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.17 13:08

@mimis86 testíky dneska ráno. Už jsou pěkný dálnice :dance: :hug: Podle MS bych měla být 4+3 tt. Na koneci týden chci zavolat dr. a doufám, že ten další týden mě objednají. :potlesk: Už ho chci vidět a také to mít černé na bílém. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
2.1.17 16:43

@mimis86 Já taky :dance:, snad bude co. Mám takový smíšený pocity. Spíš mě tedy mate to bolení podbřišku, prochladnutí a zánět moč. měch. jsem vyloučila, tak doufám, že je to dobrý znamení a že to není třeba jenom ještě další, nečekaná ovulka…uááá, už z toho začínám bláznit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
2.1.17 16:44

@Mišišušlenečka To je krása!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.17 11:33

Opožděně všem přeji krásný nový rok :kytka:
@Mišišušlenečka gratuluji k // :)

Já (ne)čekám ms teď koncem týdne, mám cykly nepravidelné tak to beru průměrem, tak uvidím, Vánoce byli v tomto směru bohaté :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.17 11:55

@ElisabethaElsa Tak ať mrcha kouká pěkně nedorazit a tobě se na testíku vyrýsují krásné dvě //. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.17 13:43

Holkyyyy, tak jsem dnes volala dr. a objednala mě hned ve čtvrtek na UTZ. :dance: :dance: :dance: Doufám, že už bude mimísek vidět. :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
3.1.17 14:07

@Mišišušlenečka Tak to je skvělý, čtvrtek je tu za chviličku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
3.1.17 14:57

Chci se zeptat kdyz mate ovulaci jaky maze hlen? dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
3.1.17 16:02

@Janka199 Tenhle cyklus jsem měla průhledný, táhlý, tak snad je to ten správný :dance:. Popravdě, jsem ho zrovna tenhle měsíc moc extra nezkoumala. Měla jsem ovu testy, tak jsem se řídila hlavně jima, ale v den ovu podle testu byl takový…Těžko říct, každá to může mít jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
4.1.17 11:48

@Mišišušlenečka testy jsou každým dnem krásnější!!! :srdce: :dance: zítra huráá k dr.!! Určitě už tam něco budu vidět!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
4.1.17 11:49

@ElisabethaElsa takže zhruba za 4 dny by neměla dorazit?? Už jsi zkoušela testovat, nebo čekáš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
4.1.17 11:52

@Niikkaa to bolení v podbřišku by mohlo být dobré znamení ;)..a ovu testy už nemáš? Že bys testla případnou další ovulku…ikdyž to spíš ona nebude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí