Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mišišušlenečka no ja jdu na gyndu ted v lednu a pak mam jit na preventivku v kvetnu. Tak sem zvedava co me rekne ten muj dr. Kdyz mu reknu, ze se snazime o mimi jestli bude ochotnej me udelat nejaky vysetreni…ale aspon ten hormonalni profil bych chtela
@Renca8 jasně, tak uvidíš, každopádně ten min. ten hormonální profil by ti podle mých info měl na žádost udělat každý gyn. ![]()
Holky mám trošku dilema..
Už bych se o tu radost chtěla podělit s manžílkem.
Jenže nejsem si jistá, zda už mu to říkat, protože jak jsem říkala, jsem ještě před termínem MS (a nevím, kdy bych to měla dostat)
Čárka sice pomalu sílí…ale stále je tu možnost, že se jedná o biochemické těhu a odejde to s MS
(což si teda ale vůbec nepřipouštím!!!)
Co myslíte? Řekly byste to už svým drahým polovičkám?
@Mišišušlenečka Já bych to ani říkat nemusela, na mě by to hned každý poznal ![]()
Děvčátka, přeji Vám všem jen to nejlepší do Nového roku.
Nebuďte smutné, je to těžké, když to nejde, člověk myslí na nejhorší a představuje si ty nejhorší scénáře.
Ale strašně důležité je, abychom všechny myslely pozitivně a byly v klidu a v psychické pohodě. Někdy může být právě psychická stránka tím největším nepřítelem otěhotnění. ![]()
A tak posílám každé z vás alespoň kousíček pozitivní energie
Věřím, že každá z nás najde ve správný čas //. ![]()
Užijte si pěkný večer ![]()
Holky taky vam preji do noveho roku jen to nej nej.!!! Ja sem ted v jakesi divne situaci zas
mam po ms. Ted jsem 8dc… 6dc me skoncili mesicky. Meli jsme sex-v pohode bez spineni nic…a ted 8dc jsem zacala spinit a po sexu krvacet
nechapu, ovu test negativni tehu taky…
nerozumim tomu, nestalo se vam to taky? V patek jdu ba gyndu tak sem zvedava…
![]()
Ahoj dámy
..taky všem přeju šťastný nový rok a hlavně všem co nejdřív // ![]()
@Mišišušlenečka je dobře, že jsi mu to řekla, partneři by to měli sdílet a radovat se se svýma těhulkama
a jak to u tebe vypadá?
@Renca8 to je divné..a nemohlo dojít jen k poranění sliznice nebo nějaké malé cévky, při sexu??? Nebo to bylo silné krvácení i dlouho po sexu?
@Niikkaa tak co, bylo snažení??? Co ovu test?? Slábla ti už po tom 30.tém ta druhá čárka?
@mimis86 Jj, bylo, tak snad se zadařilo… Po 30. jsem už netestovala, psali to v letáku, že už není potřeba, tak teď teda fakt nevím. Každopádně 31. byla asi ovu - soudím dle hlenu. Včera a dneska mě ale docela bolí podbřišek a občas cítím střídavě vaječníky, někdy oba najednou, tak nevím, co si mám myslet…
Čím víc nad tím přemýšlím, tím víc jsem naštvaná ![]()