Čekám, čekáš, čekáme :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2450
30.12.16 22:43

@Mišišušlenečka no ja jdu na gyndu ted v lednu a pak mam jit na preventivku v kvetnu. Tak sem zvedava co me rekne ten muj dr. Kdyz mu reknu, ze se snazime o mimi jestli bude ochotnej me udelat nejaky vysetreni…ale aspon ten hormonalni profil bych chtela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.12.16 23:13

@Renca8 jasně, tak uvidíš, každopádně ten min. ten hormonální profil by ti podle mých info měl na žádost udělat každý gyn. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.12.16 23:20

Holky mám trošku dilema.. :nevim: Už bych se o tu radost chtěla podělit s manžílkem. :hug: Jenže nejsem si jistá, zda už mu to říkat, protože jak jsem říkala, jsem ještě před termínem MS (a nevím, kdy bych to měla dostat) :think: Čárka sice pomalu sílí…ale stále je tu možnost, že se jedná o biochemické těhu a odejde to s MS :,( (což si teda ale vůbec nepřipouštím!!!) :mrgreen: Co myslíte? Řekly byste to už svým drahým polovičkám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.12.16 00:41

Tak a je to venku! :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
31.12.16 16:30

@Mišišušlenečka Já bych to ani říkat nemusela, na mě by to hned každý poznal :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.12.16 17:59

Děvčátka, přeji Vám všem jen to nejlepší do Nového roku. :kytka: Nebuďte smutné, je to těžké, když to nejde, člověk myslí na nejhorší a představuje si ty nejhorší scénáře. :( Ale strašně důležité je, abychom všechny myslely pozitivně a byly v klidu a v psychické pohodě. Někdy může být právě psychická stránka tím největším nepřítelem otěhotnění. :,(

A tak posílám každé z vás alespoň kousíček pozitivní energie :srdce: Věřím, že každá z nás najde ve správný čas //. :)

Užijte si pěkný večer :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.12.16 18:00

@Niikkaa manžílek už prý taky měl tušáka. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančuk
31.12.16 18:03

Všem snažilkám přeji ať se v roce 2017 zadaří :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1573
31.12.16 22:46

@Mišišušlenečka Já si myslím, že to musejí poznat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
1.1.17 23:02

Holky taky vam preji do noveho roku jen to nej nej.!!! Ja sem ted v jakesi divne situaci zas :roll: :lol: mam po ms. Ted jsem 8dc… 6dc me skoncili mesicky. Meli jsme sex-v pohode bez spineni nic…a ted 8dc jsem zacala spinit a po sexu krvacet :nevim: nechapu, ovu test negativni tehu taky… :nevim: nerozumim tomu, nestalo se vam to taky? V patek jdu ba gyndu tak sem zvedava… :think: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
2.1.17 08:37

Ahoj dámy :-)..taky všem přeju šťastný nový rok a hlavně všem co nejdřív // :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
2.1.17 08:39

@Mišišušlenečka je dobře, že jsi mu to řekla, partneři by to měli sdílet a radovat se se svýma těhulkama ;) a jak to u tebe vypadá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
2.1.17 08:40

@Renca8 to je divné..a nemohlo dojít jen k poranění sliznice nebo nějaké malé cévky, při sexu??? Nebo to bylo silné krvácení i dlouho po sexu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
2.1.17 08:42

@Niikkaa tak co, bylo snažení??? Co ovu test?? Slábla ti už po tom 30.tém ta druhá čárka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
2.1.17 10:58

@mimis86 Jj, bylo, tak snad se zadařilo… Po 30. jsem už netestovala, psali to v letáku, že už není potřeba, tak teď teda fakt nevím. Každopádně 31. byla asi ovu - soudím dle hlenu. Včera a dneska mě ale docela bolí podbřišek a občas cítím střídavě vaječníky, někdy oba najednou, tak nevím, co si mám myslet… :nevim: Čím víc nad tím přemýšlím, tím víc jsem naštvaná :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí