Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mimis86 Mě to přijde jako dobrej věk
zajištěná, nic ti neuteklo…mám to podobně a jsem spokojená ![]()
@ElisabethaElsa to neuteklo, ale když se tak mrknu na spolužačky ze ZŠ, SŠ, VŠ na FB, tak se chlubí fotkama s dětma už pár let..a tak nějak jim to trochu už „závidím“
… A vy se snažíte o druhé? A MS čekáš kdy?
@ElisabethaElsa první dva kluci jsou od sebe 3 a čtvrt. Když bylo druhému 5 narodil se třetí. Teď už jim je 16, 13 a 8. Odjakživa si nadávají, rvou se i si spolu ještě doteď hrajou (lego, modelina, xbox…) a dělají spolu kraviny
když mají doma kamarády jsou nejhodnejsi
u nás to vždy bylo a je jak u blbych ![]()
@Niikkaa píše:
@Majduleee Věk je jen číslo…jednou mi to někdo řekl, nebo jsem to někde četla, tak jen tak pro odlehčení
Moje řeč ![]()
@mimis86 Já jich mám zatím jenom 7
Myslela jsem, že bych začala testovat už třeba 19.12., aby mi vystačily, ale nejspíš to dopadne tak, že začnu dřív a ještě dokoupím ![]()
@mimis86 no o druhý.. mě teď prvorozený řve od půl šestý do ucha tak jsem ráda že jsem měla pár let klidu navíc
Ms by měla přijit někdy v půlce ledna
@Niikkaa mně jich nakonec stačilo 10… zbytek mám schováno na další měsíc…
@mimis86 Já možná asi testnu nakonec dřív. Mám takový pocit, že moje tělo si ze mě dělá srandu a trochu mě zkouší, jestli zase vyměknu a testnu nebo ne
Včera pozdě odpoledne, večer a teď taky mě tak divně jakoby tlačí, ne přímo bolí, v podbřišku a trošku cítím i vaječníky, tak nevim, jestli je tohle ovulka, nebo co to vlastně je
. Každopádně asi večer zkusím ovu test a budu moudřejší, tedy aspoň v to doufám ![]()
Tak ovu testík negativní, což jsem ale čekala. Testovací čárka slabá a ta druhá ještě slabší. Každopádně testnu zas a uvidíme
![]()
Ja sem si udelala tehu test, nez jsme jeli na stedrej den k rodicum-kdyby nahodou a nic. A tak si rikam, aspon se opiju na silvestra
ale dostala jsem mesicky, supr
je utery, tak snad do soboty bude po mesickach. Trpim na nepravidelnou ms, po mesicnim uzivani gynexu jsem ms dostala ukazkove po 28 dnech
to se me snad jeste od vysazeni HA nestalo (rok)
@Renca8 Jojo MS je někdy potvora. Já mám teprve teď srovnanej cyklus (35 dní,+ - jeden den), ale po vysazení to taky bylo trošku divoký (28,25, 36 DC), ale zase je pravda, že se mi to srovnalo docela rychle - 3. a 4. měsíc po vysazení už jsou cykly stejný, teda + - ten jeden den, ale to mi vůbec nevadí
. Jsem ráda, že se to srovnalo tak rychle, občas čtu, jak to má někdo rozházený třeba rok.
@Renca8 Jejda, to mě mrzí
… ale teď už to určitě bude dobrý, to špatný se už určitě vybralo ![]()
Zdravím holky…takže pod stromeček mi přišla MS :-/…ted 4.DC …Snad 2017 bude šťastnější rok
…
@mimis86 Ahojky, to je jasný, že rok 2017 bude super!!!
Já jsem 20.DC, ovulku čekám 22.DC, tak jsem na to zvědavá. Každopádně jsem se ale pojistila i ovu testy a testuju každý den
, zatím tedy negativní, tak jsem hrozně zvědavá na ten 22.DC. MS očekávám 13.1., to je zrovna pěkně pátek, tak snad to bude šťastnej pátek a i sobota a i další dny a mrcha nepřijde. ![]()