Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mimis86 pregnyl mi nabídla sama dr. Ale byla jsem u ní přes známého. Moje gyndařka mi jen automaticky řekla: rok snažení je normální, nic řešit do té doby nebudem…
všechno je to o přístupu a ochotě daného lékaře. ![]()
Přikládám foto
zatipm to roste pomaloučku… doufám… modlím se… ![]()
Jo a když už jste byly u toho věku, je mi 24 a mimi jěstě žádné nemám
![]()
@mimis86 ještě chci počkat, aspoň ještě tak týden až dva. Ještě nemám ani termín menstruace. A mimísek by ještě nebyl vůbec vidět.
Ještě musím vydržet čekat.
![]()
Když bych to počítala od poslední MS, tak bych teoreticky měla být zítra ve 4tt. Ale opravdu vše ještě ukáže čas… už abych veděla jistě
to čekání je prostě nejhorší ![]()
Mimis86 snazime se od zacatku listopadu, jeste nemame ani jedno mimi, je mi 26. Po tom sexu a krvaceni jsem sla za dva dny na gyndu vydesena. Sestra rikala ze je to normalni ale stejne me objednala na ultrazvuk(na leden) cestou domu sem se stavila pro ovu testiky a byla tam slaba carka, takze jsem si rikala ze to byla ovulace. Pak jsme meli sex a krev nikde..a pak prisla ms. Takze ja pri ovu trochu krvacim, nestalo se me to poprve ![]()
@Renca8 tak přeju hodně štěstí při dalším snažení.
Zase pokud pravidelně krvácíš během ovulky, máš aspoň jistotu, kdy přesně je. ![]()
Tak dneska ráno jsem dopadla takhle
Jsem tak strašně moc ráda, že to s vámi můžu po kousíčkách sdílet. Moc mi to pomáhá ![]()