Čekám, čekáš, čekáme :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1573
17.12.16 20:48

@Renca8 Tím se má zjistit, jak jsou na tom folikuly, jak jsou velký a kdy asi tak přijde ovulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
17.12.16 20:55

@Niikkaa aha, a co sex kazdy druhy den? To by bylo aby to nevyslo :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.12.16 03:08
@Renca8 píše:
Tak co cekatelky, porad nic? U me nic :roll: uz jsem si myslela, ze pod stromecek oznamime rodicum, ze budou babicky dedeckove ale porad nic.. zkouseli jsme teda zatim listopad, ted prosinec :roll:

Taky jsem měla takovou vizi, ale bohužel… Zase jsem teď klidná když mi ms ještě dobíhá a vím na čem sem. Když čekám jestli přijde nebo ne tak jsem nemožná, už jsem obhlížela kočáry :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
18.12.16 11:54

Ja chodim kazdy den do prace kolem dvou obchodu s detskyma vecma :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
18.12.16 15:22

@Renca8 To si taky říkám :) Každopádně uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
18.12.16 15:29

@Renca8 Já jsem na tom ještě líp. Jezdím kolem jesliček, školky, základní školy i střední školy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.12.16 18:29

@Niikkaa Ta střední už by mě možná odrazovala :D Když na dovče partner viděl jak se chovala pubertální dcera na matku tak říkal že holku snad už raději ani nechce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
19.12.16 08:03

@ElisabethaElsa No, je pravda, že ta střední je občas mazec. Kolikrát koukám s otevřenou pusou, některý věci si nedovolím ani teď, natož, jako puberťák. Prostě asi jiná doba :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
19.12.16 16:39

@Niikkaa Jéé, chlubila bych se strašně ráda, ale zatím není čím…menstruace má přijít za týden, takže ještě moře času…ty jsi na tom jak?? Který den cyklu jsi?? Stíháš eventuélně na Ježíška nějaké překvapení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
19.12.16 17:07

@mimis86 Já jsem momentálně 10 DC, takže čekám, jak se to vyvrbí. Doufám, že dobře :) Každopádně se chci pojistit i ovu testama, abych měla lepší přehled. Sice už mám cykly srovnaný, ale jenom dva měsíce, tak chci mít „jistotu“. Překvapení pod stromeček, tím pádem, žádný mít nebudu. Když by se tenhle měsíc zadařilo, tak bude překvápko až v lednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
19.12.16 17:18

@Niikkaa OVU testy určitě zkus!! Já je zkusila teď první měsíc, abych zjistila jestli vůbec ovuluju a nesnažíme se zbytečně..nakoupila jsem jich radši víc a začala testovat zhruba podle datumu, který mi vyšel na na internetových stránkách, které počítají plodné dny. A podle testů jsem ovulaci měla minulý týden. Testy nejsou sice úplně zadarmo, ale do mimina mi vůbec není líto investovat. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
20.12.16 07:58

@mimis86 Ovu testy jsem včera koupila, dokonce i za docela „rozumnou“ cenu. Jsem zatím 11 DC, tak zatím netestuju. Mám dlouhý cykly a ovu až kolem 22 DC. Ani sama pořádně nevím, kdy bych tak měla testovat. Mám to zatím jenom hezky rozpočítaný ob den :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
21.12.16 11:52

@Niikkaa já testovala už radši 3 dny před očekávanou ovulací. A jak víš, že ovuluješ až 22 den cyklu?? Já mám cykly 30 dnů, a ovulace vyšla na 18.DC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
21.12.16 12:12

Holky, to čekání je nekonečné :-). Já očekávám MS mezi vanocema a silvestrem. Minulý cyklus jsem měla po revizi dlouhý pouze 22dní. Ovu jsem nesledovala, takze to bude prekvapko jestli MS dorazí. Testovat budu až po Silvestru :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
21.12.16 12:14

@Majduleee já čekám 26.-27.12. A čím víc se to blíží, tak na to pořád víc a víc myslím :-/…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí