Čekám, čekáš, čekáme :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1573
30.12.16 11:34

@Mišišušlenečka Dobré ráno i Tobě, tedy teď spíš poledne :D Čárka je moc hezká :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
30.12.16 16:49

Holkyyy, tak dnes pozitivní ovu test, čárka tlustá a tmavá, ještě víc, než ta první. Takže teoreticky zítra by měla být ovu?…aspoň podle letáčku, ano. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
30.12.16 18:15

@Mišišušlenečka to je nadhera! Moc moc moc ti to preju a tise zavidim :))) :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
30.12.16 18:17

@Niikkaa ja bych vubec na nic necekala, kazdej den i nekolikrat denne :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
30.12.16 20:23

Ahojky, mohla bych se k vám přidat? S manželem jsme se začali snažit teprve teď v prosinci a doufám že to vyšlo hned na první pokus. No dozvím se to hned po novém roce a doufám že ta mrcha nepřijde. Jinak je mi 30 a zatím žádné děti nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
30.12.16 21:28

@teraniova ahoooj :mavam: vitej mezi nami :dance: muzu mit osobni otazecku, proc jste se nesnazili uz drive

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.12.16 22:06

@Niikkaa no jasně, jděte na to :potlesk: :P :dance: držím palce ať to klapne. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.12.16 22:07

@teraniova ahoooj :mavam: tak držím palečky ať to klapne ;) :palec: Určitě dej vědeť

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
30.12.16 22:07
@Renca8 píše:
@teraniova ahoooj :mavam: vitej mezi nami :dance: muzu mit osobni otazecku, proc jste se nesnazili uz drive

No tak nějak jsme původně děti nechtěli a až teď jsme se dohodli na tom že to zkusíme a já se na to hned upnula. Uvidíme jak to půjde. Ovšem pokud to z nějakého důvodu nepůjde tak to tak prostě budu brát a zůstaneme bez děti. Určitě nebudu podstupovat umělé oplodnění atd. Prostě tomu necháme volný průběh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.12.16 22:08

@Niikkaa :hug: děkujiiii, snad bude vše tak jak má. Ještě mám před termínem MS. Mám jí nepravidelnou, takže ani nevím, jak dlouho čekat… :zed: Ale snad… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.12.16 22:09

„@Renca8“ děkuji, brzy se určitě zadaří i tobě :hug: :* My na „tom“ makáme od července.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
30.12.16 22:15
@Mišišušlenečka píše:
@teraniova ahoooj :mavam: tak držím palečky ať to klapne ;) :palec: Určitě dej vědeť

Určitě dám vědět. Řekla bych že na sobě cítím nějaké změny a že určitě jsem těhotná ale nejspíš si to jen představuji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
30.12.16 22:23

@teraniova ahaaa taky tomu nechavame volnej prubeh, ja semsem si akorat chzela zpravidelnit ms, to se mi ted snad povedlo diky kapkam gynex. Bez deti urcite nezustavejte to by byla skoda. Drzim palecky at vam to vyjde! My tomu nechavame volnej prubeh od listopadu. Myslela sem si ze to bude napoprve pak ze to bude daracek pod stromecek…ale moc se na to neupinam, sem v pohode. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
30.12.16 22:28

@Mišišušlenečka a na gynde uz to s tebou nejak resili, kdyz se snazite od cervence? Jako jestli sis nechala neco treba napsat nebo ti udelali hormonalni profil. Jen se ptam kvuli sobe do budoucna, my se snazime ted druhej mesic jestli bych to pak mela taky nejak resit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.12.16 22:32

@Renca8 moje gyndařka se mnou byla rychle hotová, hned na začátku mi řekla, rok snažení je normální, do té doby nic řešit nebudeme. :? Pak jsem přes známého šla k jiné lékařce, ta mi dala před Vánoci injekci pregnylu, vypsala žádánku na hormonální profil a ještě na nějake vyšetření na imunologii pro pár. Ale zatím mám jen ten pregnyl. A doufám, že nic dalšího nebude třeba a vyjde to :hug:

Všechno je to o přístupu lidí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital