Čekám, čekáš, čekáme :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2450
29.12.16 11:16

@mimis86 ahoj, to jsme na tom stejne. Ja jsem 5DC, ms uz uplne zeslabla takze budu mit fajn silvestra bez bolesti bricha. Akorat v utery jsem mela 37,9teplotu a ted mam zarazenou rymu nemuzu dychat :( myslim ze k zeslabnuti ms pomohli i paraleny. Tak hura do novyho roku 2017 :hug: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
29.12.16 11:49

@Niikkaa ahooj :-)..jen pěkně testuj ;)…já už si nakoupila další zásobu ovu testů, takže se už taky těším :mrgreen:..a spermijky si šetříte na den D, nebo zkoušíte už i ted před?? Pátek 13. bude šťastný!!Budu na tebe moc myslet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
29.12.16 11:54

@Renca8 přesně tak, hurá do něj!! :pankac:..já už teď ten 4. den skoro nic, úplně slabé. Asi se to všechno vyplavilo ten první den, to mi to skoro ani vložky nepobraly a bolesti takové, jak snad nikdy… :?..včera jsem udělala útok na lékárnu a ešop, a nakoupila ovu testy, gynex kapky a conceive gel…tak jsem na ty zázraky zvědavá…
Přeju brzké uzdravení!! Ať jsi fit na novoroční přípitek! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
29.12.16 15:03

@mimis86 dekuju moc! Dneska sem si koupila kapky do nosu :roll: ja o ovu semtam vim, minule sem krvacela pri sexu 8o vydesilo me to a tak sem slasi na gyndu a pry je to normalni..za tyden sem dostala ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
29.12.16 15:19

@Renca8 a vy se snažíte o první, nebo už nějakého prcka doma máš?? Krvácení po sexu jsem měla někdy taky, ale opravdu jen malinko, tak jsem si toho ani moc nevšímala…a ovulaci netestuješ?? Já mám při ovu jen bolesti v podbřišku, ale hlen moc nemám…což je mi divné :-/..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
29.12.16 17:07

@mimis86 Testuju furt :) Dokonce myslím, že by ovu opravdu měla být kolem toho 22.DC, soudím podle ovu testů. Dnes jsem 20. DC a už tam byla docela krásná čárka, sice ne tak tmavá jako ta první, ale už byla nádherně vidět. Před pár dny tam byly jen šmouhy, nebo slabounký čárky, ale tahle už byla fakt pěkná. Zkusím přidat i fotku :D…Jinak zkoušíme tenhle měsíc poctivě. Už se snažíme od září, tak už to nechci tak moc nechávat jen na náhodě. :) Ta fotka teda není nic moc. Ve skutečnosti to bylo vidět o hodně líp. Ta čárka je i dole stejně tmavá jako ta kontrolní, ale není teda tak tmavá celá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
29.12.16 17:15

@Niikkaa čárka je moc pěkná!! ;) taky bych to tipla na den, nebo dva, a je tam ovulka!! :palec: a kdy bude :hug:???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
29.12.16 17:22

@mimis86 Děkuju :) Já bych nejradši furt, ale to nejde. Ale tenhle měsíc se docela snažíme :hug:…je to komplikovaný hlavně kvůli práci, kolikrát jsem tak vyšťavená, že jsem ráda, že zvládnu koupelnu a pak jenom plácnu do postele a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
29.12.16 17:27

@Niikkaa u nás to taky kolikrát nejde…mám nepravidelně denní a noční :-/..ale někdy, když se už i doma sejdeme, tak „nechci zbytečně plýtvat materiálem“ před OVU. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
29.12.16 17:33

@mimis86 To chápu, taky nad tím občas přemýšlím. Četla jsem, že je nejlepší každý druhý den, někde zase jednou za tři dny, za týden…každý říká něco jinýho. Ale teď, kolem ovu, bych nejradši každý den, abych jí neprošvihla. Zase si říkám, že je lepší každý den s nějakým množstvím materiálu, než čekat až se „obnoví“ a prošvihnout ideální dobu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
29.12.16 17:37

@Niikkaa přesně vím, co myslíš!!Taky někdy nevím, čemu věřit, a kdy a jak často je to nejlepší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
29.12.16 17:43

@mimis86 Přesně tak… Já to tenhle cyklus dělám tak trochu podle svýho, :hug: tak nějak přiměřeně, někdy tak, jindy onak, akorát jsem teda koupila ovu testy. A je pravda, že jsem si i jistější, kdy by asi tak měla být ovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
29.12.16 17:53

@Niikkaa a používáš ještě nějaké jiné „zázraky“ kromě těch ovu testů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.16 18:26

Ahoj :mavam: jsem ráda, že jsem našla nově založenou diskuzi na toto téma. :) Snažíme se s manželem o miminko půl roku. Mám za sebou injekci pregnylu a následné poctivé snažení :mrgreen: Před 3 dny jsem na testu objevila slaboulinkou //. :dance: Každé ráno dělám test a vypadá to, že pomaloučku sílí. Ale ještě jsem před termínem menstruace, tak se uvidí. Ale potichu se raduji a pokud to konečně vyšlo, budu ten nejšťastnější člověk na světě. :hug: :srdce:

Teď se těším na ráno, až budu moct zase testnout.  :lol:

Přeji štěstí a hlavně zdraví všem snažilkám, těhulkám i maminkám :* :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
29.12.16 18:35

@Mišišušlenečka juhuuuu..potichounku gratuluju!! a držím pěstě!! :potlesk: přihod fotečku čáreček, ať se pokocháme! A pregnyl ti nabídl gynekolog, nebo jsis o něj řekla??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí