Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky tak ja jsem byla u doktorky a jsem z toho nějaká přešla. Říkala, ze asi těhotná jsem, ale ze je brzy, jedna tečka na utz by prý mohl byt plod… ale víc uvidíme později a objednala me na 11.1. Ani krev mi nebrala a s trombofilii si mam zajít k obvodacce… No asi jsem čekala něco víc… Vlastne nevím nic nového… ![]()
@mimis86 Ahoj,vítej ![]()
@Nipani To je úplně nejlepší, člověk si myslí, že se dozví něco víc a ono nic. Každopádně Ti přeji, aby ta tečka byla miminko ![]()
@Niikkaa Ahoj, děkuju za přivítání
…zatím se tu trochu rozkoukávám a příjde mi fajn mít se komu vyvykládat ![]()
@mimis86 Měla bych byt 4+3 teprve… myslela jsem, ze se bere aspoň krev. Když jsem se ptala na vitaminy, tak mi řekla, ze mam jist pomeranče… pak jsem si přečetla hodnocení na internetu a ma ho úplně hrozny… chodím k ni teprve rok a po dnešku jsem k ni úplně ztratila důvěru. Nic mi neřekla, hlavně abych už byla pryč z ordinace… A na trombofilii mi řekla, at si zajdu k obvodacce, ze to ona řešit nebude… Zkoušela jsem přejít do nějaké jiné ambulance v Praze-par jsem jich obvolala, ale žádná s dobrým hodnocením nepřijímá nové pacientky…
tak z toho jsem taková špatná, nerada bych něco podcenila.
@mimis86 To je určitě fajn, člověk si potřebuje někomu postěžovat, nebo naopak se pochlubit, poradit atd. ![]()
@Nipani Ta ti asi pěkně zkazila náladu
Třeba je taková vlažná protože si na samém začátku… Zkus počkat jak se bude chovat v tom lednu, do tý doby můžeš ještě koukat po jiných gyndařích a případně se u tý svojí obvoďačky poptat na tu trombofilii, odpověď že ona se tím zabývat nebude mi přijde trochu mimo mísu ![]()
@Nipani ahojky moc mně mrzí, jak se k tobě doktorka zachovala. Pises, že jsi 4+3. V 5tt už by tam mohlo být něco vidět, možná i srdíčko. Myslim, že tě mela objednat za týden, max za 14 dní. Doktor mně doporučil při snažení listovku a vitamin e. Koupila jsem si rovnou superfolin od chytreho miminka, ten je prý dobrý pro snažení i pro 1.trimestr. Držím palce, ať se ti podaří najít doktora, který ti bude vyhovovat.
@ElisabethaElsa Zkusím to no. On je to sice začátek, ale hormony mam třeba úplně v háji, takže tohle jednání je dvakrát tak nepříjemný…Je to mazec proste. Milion pocitu a do toho tahle kráva ![]()
@Majduleee Díky za tip, zítra se poptam v lékárně a něco si poridim
ne ze bych nevěřila pomerancum, ale… ![]()
Moc díky za podporu holky! ![]()
Tak co cekatelky, porad nic? U me nic
uz jsem si myslela, ze pod stromecek oznamime rodicum, ze budou babicky dedeckove ale porad nic.. zkouseli jsme teda zatim listopad, ted prosinec ![]()
@Renca8 Ahojky, taky nic
… Zase pěkně od začátku, ale tenhle měsíc to vidím pozitivně, asi jako i ty předešlý
Přemýšlela jsem, že bych zašla na folikulometrii, ale zase nechci vypadat jako šílená ženská, tak jsem se rozhodla, že to tenhle měsíc ještě nechám a pokud by nic, tak v lednu tam zajdu. Teď se mi i krásně srovnal cyklus, tak právě doufám, že to bude mít pozitivní vliv a konečně taky najdu //. Naštěstí na to teď není takový čas myslet, dárky, pečení atd. mě zaměstnávají docela dobře. Pak ale stačí chvilka času v práci, nebo kdykoliv během dne a je to tu zas, zas mi to v hlavě šrotuje. Tak nějak jsem čekala, že to bude hup a je to ![]()
@Niikkaa k cemu je ta fulineconeco?
taky jsem cekala, ze to bude napoprve a nic
nesmis z toho hned tak vysilovat…ja jdu na preventivku v kvetnu a kdyz do kvetna nic tak reknu dr.at se na me podiva ![]()