Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mimis86 Jak já ti rozumím
Moc ti držím palce, aby ms nedorazila
. Budu na tebe myslet.
@Majduleee děkuju!!!
já na tebe taky!!! A kolikátého to (ne)očekáváš ty?? A snažíte se o první?
@mimis86 já nevím přesně, kdy by mela MS dorazit. Driv jsem měla MS po 30dnech. Ted jsem byla kvuli vývojové vade plodu na přerušení 7.11. Bylo to v 11tt těhotenství. Doktor říkal počkat tři měsíce, ale já vydržela jen jednu MS. Už tři kluky doma mám
. A ty? Snažíte se o první?
@mimis86 30DC budu na silvestra, tak jestli MS neodrazí, zkusím testovat. Dřív raději ne. Minule jsem si dělala TT týden potom, co jsem to nedostala a byl //.
@Majduleee takže minulé těhotenství nedopadlo??
..to mně moc mrzí
..a jak dlouho ti vydrželo?
@Majduleee promin, přeskočila mi tvoje předchozí zpráva..četla jsem až až ted…
@Majduleee jéé, tři kluci!?!
…to by se ted šikla holčička, co?!
…pro nás by to bylo první…sice nám už bylo 30 oběma, ale pořád jsme to nějak posouvali…:-/…práce, škola, svatba, bydlení… ted si říkám, že jsme měli začít dřív, ale už čas nevrátím…zase si říkám, že 30 není ještě úplně konečná na první miminko…
@mimis86
v 10tt zjistili na ultrazvuku, že mimi není v pořádku. Byla jsem těhotná po dvouměsíčním snažení, tak snad to teď vyjde brzy. A ty? Jak dlouho se snažíte?
@mimis86 Už 2× to tak bylo, takže spíš spekuluju, než vím. Já mám cykly 35 dní (+- jeden den).
@mimis86 tvůj věk je ideální na mimi
. Mně je už o 11 let víc než tobě ![]()
To je mně moc líto
..musí to být strašný pocit
…jediné, co by mně snad trochu „utěšovalo“, že to bylo z vážného důvodu, že by miminko nebylo zdravé:-(…u nás to Zatím jsou „jen“ 4 měsíce…ale i tak je to pro mně věčnost
…A kolik ti, že jsi už stihla 3 prcky? ![]()
@Majduleee Věk je jen číslo
…jednou mi to někdo řekl, nebo jsem to někde četla, tak jen tak pro odlehčení ![]()
@Niikkaa píše:
@Majduleee Věk je jen číslo…jednou mi to někdo řekl, nebo jsem to někde četla, tak jen tak pro odlehčení
Přesně tak!!! ![]()
@Niikkaa to by ti podle délky cyklu asi i odpovídalo na ten 22. den cyklu…Asi bych to testování zkoušela od 18-19. dne…pokud máš dostatek testů…já jich měla nakoupených 15 ![]()
@Majduleee Jaký mají kluci mezi sebou věkový rozdíli? Jak se berou
Našemu bude v neděli 17 měsíců, chtěla bych pro ně menší věk. rozdil…aby si spolu rozuměli. Přítel má 5 letýho syna z předchozího vztahu a ten je už úplně jinde. Náš malej ho nebere kdežto ten je z něj zase nadšenej, ale „mlátí“ ho aby si ho všímal…jak u blbich občas ![]()