Čekám, čekáš, čekáme :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
936
7.1.17 11:54

@Renca8 ..já ted gynex beru taky, a zatím nic zvláštního..tak snad mi to spíš neuškodí, než pomůže?!? :nevim:..ta aplikace je zdarma, nebo placená??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
7.1.17 12:42

@mimis86 tak uvidis, rikal me dr. Ze se to stava ze se pak objevuje krvaceni jen tak…nekomu to pry i mesicky oddalo. Tak uvidis co ty. Jinak ta aplikace ja zadara

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
7.1.17 12:43

Oddalilo*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.17 18:32

Ahoj přidávám se k vám do skupinky. Omlouvám se za ten název (neplanovane) už je to pár let co jsem si zakládala tento profil a to jsem zrovna miminko neplánovala. bohuzel mi to nejde změnit. Snažime se druhý měsíc a teď cekam na // ovulace byla 31.12. tak že na testik je ještě brzy. Pořád na sobě hledám příznaky. Vím že bych na to měla přestat myslet, ale nejde to. Po miminku hrozně moc toužím. Beru Femibion a kyselinu listovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
7.1.17 19:41

@mimis86 Ahojky, zatím se držím. Mám v plánu vydržet aspoň do pondělka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.17 19:43

Po jaké době je nelepší testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luccifera
7.1.17 22:26

Hmm, já jsem teda otěhotněla nečekaně hned ten měsíc, kdy jsme si řekli, že nebudeme nic řešit. U zubařky (pátek) mi chtěla dělat celý RTG, ale odmítla jsem, že mám zpoždění, i když jsem si říkala, že to nejspíš blbost. Nikdy jsem ale nebrala HA a 3 dny byly i na mě dost, takže hned od zubařky jsem si vzala raděj v lékárně test a hle, legendární dvě čárky. V pondělí jsem ještě zaletěla na gyndu na potvrzení z krve a cca za týden a něco jsem šla na první ultrazvuk :)

• Citovat
  • Upravit
8.1.17 10:11

Takže nic, ms dorazila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
8.1.17 10:58

@ElisabethaElsa :( to je mně líto :?..hlavně vydržet a nepřestávat věřit a snažit se…ono nám všem tady nic jiného ani nezbývá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
8.1.17 11:00

@neplanované… už i 10. den po OVU by jsi mohla na testu něco vidět..každá to má ale jinak, tak neplaš, když tam ten 10. den nic ještě neuvidíš…ty trpělivější vydrží až do zpoždění MS… ( já bych nevydržela a ten 10. den už zkoušela :oops: :oops: :oops: )..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
8.1.17 11:03

@Niikkaa ty mně napínáš 8)…já se chystám teprv začít testovat OVU..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
8.1.17 11:04

@Renca8 aplikace staženáá 8) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
8.1.17 11:05

@luccifera juhuu, gratulace!! Ve kterém týdnu jsi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.17 11:08

Děkuju moc za odpověď. Pořád na sobě hledám příznaky i když vím, že je ještě brzy. Jsem tím jak posedlá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.17 11:18

Měli jste už takhle brzo nějaké příznaky??? Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat