Čekám, čekáš, čekáme :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2450
23.3.17 19:30

Holky spinim hnede (prominte za ten podrobny popis) :lol: trva to uz tak tyden…nekdy to tak mam, nekdy to u me znamena ze prichazi ms a postupne to zesiluje do normalnich mesicku…ale porad cira krev nikde :nevim: delala jsem dnes rano tehu test Mama a byla tam slaba carka, ale zatim se tomu spis jen smeju…cetla jsem ze se to nekdy objevi pred ocekavanou ms. Uz jste se s tim taky setkaly? Budu testovat dal a uvidim…ale neverin tomu ze by to bylo tehu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
23.3.17 19:39

Pošli fotku tehu testu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
23.3.17 19:53
@Evoušek86 píše:
Pošli fotku tehu testu

Poslu, ale jeste jsem v praci :) chtela jsem to i vyfotit ale pritel byl doma nechtela jsem mu to ani rikat, abych ho zbytecne neplasila :-D pak poslu foto je to slaby ale vidim ji tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
23.3.17 22:48

Pridavam teda fotku, je tam ta carka uplne slaba, ale ja ji tam vidim. Vy taky? Je dost mozny ze ji tam vidim jen ja :lol: nechtene jsem do toho rypla nehtem tak je ta carka zhruba u toho vrypu :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
24.3.17 05:45

Tak lhala bych kdybych řekla že tam není vůbec nic, ale popravdě když bych nevěděla že tam má něco být tak řeknu že tam nic není.. asi bych ještě den dva počkala a zkusila znovu.. kdy máš mít ks? Třeba je opravdu ještě brzy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
24.3.17 05:46

Myslela jsem ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
24.3.17 07:46

@Renca8

Já ji tam vidím :hug: Tak přeji aby sílila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
24.3.17 07:53

Taky tam něco vidím, přesně jak píše @Evoušek86, zkusila bych další těhu testy a uvidíš, dokud MS nepřijde, tak je vždycky šance. Kolik jsi DPO? Je možný, že by to třeba mohlo být i uhnizďování, nevím, jestli to trvá třeba týden, nebo jak dlouho, ale je u něj špinění běžný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
24.3.17 09:17

Jo ja vim je to uplne slaby, dnes rano jsem delala dalsi test. Tento fialovy je Mama, ten zeleny byl asi z dr.max uz nevim. Popletla jsem to tak pardon :D jinak zase slaba carka. Ted jsem 14den po ovulaci. A kdy dostanu ms nevim, mam to nepravidelne. Jak jsem psala, zacina to vzdy spinenim a pak prechazi do ms, uz jsem si takhle nekolikrat delala test v dobe toho spineni a vzdycky bylo snehobilo :nevim: je to divny, spis se citim jakoby to melo prijit boli me bricho, mam na nose bedara :-D vcera sem byla podrazdena. Takze spis si myslim ze to je error :-D nebo to bude biochemicky, jak se vajco oplodni, ale neudrzi a odejde s MS. Dokud nebude pekna dalnice, neberu to jako tehu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
24.3.17 09:36

@Renca8

Tak já osobně bych řekla že sílí :jazyk:
Biochemko jsem měla, a to se ukázal pouze miniaturní duch, dvakrát po sobě a pak sněhobílo a přišla ms…

Myslím si, že naděje je…samozřejmě, jak říkáš, buď nohama na zemi a o to víc budeš případně nadšená :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
24.3.17 10:05

@AnyshaAnet je pravda, ze dnes jsem to nemusela fotit tak uplne z blizka jak vcera ten zelenej test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
24.3.17 10:55

Já bych se spíš řídila podle Maxe, na Mamatesty si hodně holek stěžovalo, že dělají falešný duchy. Ale tohle mi jako duch ani nepřijde, spíš bych pomalu gratulovala, ale opravdu jenom potichounku, aby nepřišla ms. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
24.3.17 11:30

@Niikkaa :lol: jeste negratuluj budu testovat dal. Ale kdyz si predstavim, ze by toto jakoze vyslo tak me to trochu i desi :lol: :lol: :lol: takovy ten pocit :lol: clovek furt lovi duchy a kdyz tam je tak je vydesenej :lol: hlavne na prd, ze bydlime v malym podnajmu. Ale hledame byt na hypoteku, zatim se nam nic nelibilo..takze nemame vyreseny bydleni :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
24.3.17 12:13

Já se pripojuji také k tiché gratulaci, tady už je to opravdu dobře vidět..Být tebou tak si zavolám na gyndu ať si tě objednání a tehu potvrdí aby třeba nebylo mimoděložní, ale za mě osobně říkám že z tebe bude maminka :) u mě mamatest vypadal stejně no a teď jsem v osmém měsíci :) takže držím palce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
24.3.17 12:37

@Renca8 Tak se to vyřeší za pochodu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie