Čekám na prstýnek a pořád nic

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26928
3.9.19 12:51
@Šáruší píše:
A proč musí čekat ženská, než se chlap vysloví? Proč o sňatku může výhradně rozhodovat chlap? Prý nátlak 8o

On ale svatbu nechce. Kdyby nechtela zena, tak se prece do svatby taky nenecha dotlacit. Takze o snatku nerozhoduje chlap, snatek je dohoda obou stran, a kdyz jedna z nich nechce, tak se dohoda nekona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
3.9.19 12:54
@cecetka píše:
On ale svatbu nechce. Kdyby nechtela zena, tak se prece do svatby taky nenecha dotlacit. Takze o snatku nerozhoduje chlap, snatek je dohoda obou stran, a kdyz jedna z nich nechce, tak se dohoda nekona.

spíš myslím, že musíš čekat, než se chlap vyjádří, tak si v partnerství normálně sednu a proberu to, ne? Řeknu hele, na nějaké řeči za další dva roky nejsem zvědavá, žádosti o ruku jsem se nedočkala, takže si na rovinu pojďme říci, bez těch romantických gest, jak to je. A uvidí se hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12719
3.9.19 12:54
@Anonymní píše:
Zdravím a přeji krásný úterní den!
Jdu si k vám pro názor. Bavila jsem se s partnerem ohledně svatby několikrát. Říká, že svatbu chce a dle poslední debaty mě do dvou let chce požádat o ruku… já už na to ale 2 roky čekám a mám čekat další 2? Dávala jsem mu náznaky, teď jak jsme se bavili tak mi řekl, že nepochopil ani jeden :roll: tak jsem mu to řekla na-rovinu, že chci svatbu, a chci být jeho manželkou, když už máme dceru. Ptala jsem se ho, proč mu to tak trvá, když svatbu chce, odpověděl mi otázkou proč já spěchám…
Tvrdí mi že mi chce koupit lepší prstýnek než za pár korun. Že taky nechce přijít do zlatniství jako žebrák a říct, že chce prsten za tisícovku :roll: nechápu proč, nemusí být přeci za deseti tisíce… já bych to brala že chce našetřit… to už je ale nějaký ten pátek a mezitím sám sobě koupil drahé věci /musím říct že mi taky koupil drahé věci k vánocům, sobec není/… Začínám mít pocit, že je to jenom výmluva… Přemýšlím, že ho o ruku požádám teda já ale vím že mu tím šlápnu na ego :roll: řekla jsem mu že mám trpělivost jen jednu a třeba budu žádat já a jestli by mě odmítl, a prý ne ale radost by moc neměl když to má udělat on jako mužský :nevim:
Ještě dodám, že už jsem si to párkrát za ty dva roky myslela a pokaždé byla zklamaná. Jednou na vánoce, nakonec to byl řetízek, pak na dovolené ale nic, do porodnice mi přinesl jako dárek náušničky.
Prosím neříkejte mi, že jsem si s ním neměla dělat děti před svatbou, a že jsem měla dát dítěti přijimení moje, to jsem asi měla, protože se mi sám přiznal že kdybych malou pojmenovala po sobě tak by si se zásnuby pohnul, to byla pro mě rána pod pás ale moje chyba asi, už to nezměním.co myslíte, vymlouvá se nebo si mě prostě vzít nechce? Mám ho požádat o ruku já?
Moc prosím nechat anonymně, je to pro mě citlivé a trápí mě to.

Vzhledem k tomu, že spolu máte dítě bych si s ním promluvila, toto je jiná pozice než když jsi svobodná bez závazku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1774
3.9.19 12:58
@Jana525 píše:
Proboha, takhle silene bych nikdy nemohla klesnout, vzdyt to je hrozne! On te nechce, tak ho budes zadat ty?! Vzpamatuj se

Přesně, takovou bych si nikdy nevzal. Nemohl bych si jí vážit. To je zoufalé až k pláči :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
3.9.19 13:02

Domluvte se rovnou na svatbu a uvidíš jak zareaguje.. Buď tě chce nebo nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
3.9.19 13:13
@zoidberg píše:
Hele, mám to doma to samé. A vždycky na to řeknu jen „kdo si počká, ten se dočká“ anebo „když nebudeš mít všechno hned, budeš si toho více vážit“. V tomhle jste jak malé umanuté děcka. A ještě jedna důležitá věc, každým nátlakem si to oddaluješ. Protože chlap si řekne, že když jsi takhle protivná za svobodna, jak asi budeš protivná v manželství? ;)
Takže netlačit, být vzorná a sloužit, až ho přesvědčíš, tak tě požádá.

Zlato, to seš ty?! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
3.9.19 13:19
@Lainaire8 píše:
Zlato, to seš ty?! :mrgreen:

Jé, ahoj :*
To víš, internet snese blábolů… Copak ti dnes uvařím k večeři? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34388
3.9.19 13:23

Ženit se nechce, kdyby jo, tak prostě koupí nějaký prstýnek, požádá tě o ruku a jdete vybrat termín. Vlastně ani není třeba o ruku žádat ne? To je podmínka? Mě chlap o ruku nežádal, prostě jsme si řekli že se vezmeme, tak jsme to udělali a šmitec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
3.9.19 13:25
@zoidberg píše:
Copak ti dnes uvařím k večeři? :andel:

Jo, tak nejseš, dobrý :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
3.9.19 13:29
@Anonymní píše:
Zdravím a přeji krásný úterní den!
Jdu si k vám pro názor. Bavila jsem se s partnerem ohledně svatby několikrát. Říká, že svatbu chce a dle poslední debaty mě do dvou let chce požádat o ruku… já už na to ale 2 roky čekám a mám čekat další 2? Dávala jsem mu náznaky, teď jak jsme se bavili tak mi řekl, že nepochopil ani jeden :roll: tak jsem mu to řekla na-rovinu, že chci svatbu, a chci být jeho manželkou, když už máme dceru. Ptala jsem se ho, proč mu to tak trvá, když svatbu chce, odpověděl mi otázkou proč já spěchám…
Tvrdí mi že mi chce koupit lepší prstýnek než za pár korun. Že taky nechce přijít do zlatniství jako žebrák a říct, že chce prsten za tisícovku :roll: nechápu proč, nemusí být přeci za deseti tisíce… já bych to brala že chce našetřit… to už je ale nějaký ten pátek a mezitím sám sobě koupil drahé věci /musím říct že mi taky koupil drahé věci k vánocům, sobec není/… Začínám mít pocit, že je to jenom výmluva… Přemýšlím, že ho o ruku požádám teda já ale vím že mu tím šlápnu na ego :roll: řekla jsem mu že mám trpělivost jen jednu a třeba budu žádat já a jestli by mě odmítl, a prý ne ale radost by moc neměl když to má udělat on jako mužský :nevim:
Ještě dodám, že už jsem si to párkrát za ty dva roky myslela a pokaždé byla zklamaná. Jednou na vánoce, nakonec to byl řetízek, pak na dovolené ale nic, do porodnice mi přinesl jako dárek náušničky.
Prosím neříkejte mi, že jsem si s ním neměla dělat děti před svatbou, a že jsem měla dát dítěti přijimení moje, to jsem asi měla, protože se mi sám přiznal že kdybych malou pojmenovala po sobě tak by si se zásnuby pohnul, to byla pro mě rána pod pás ale moje chyba asi, už to nezměním.co myslíte, vymlouvá se nebo si mě prostě vzít nechce? Mám ho požádat o ruku já?
Moc prosím nechat anonymně, je to pro mě citlivé a trápí mě to.

Zakladatelko myslím, že budeš muset vyčkat než se k tomu sám rozhoupe, ikdyž vím jak těžké je o tom nemluvit. :D
Za chvíli oslavíme šest let, mooc toužím po prstýnky, řekla jsem víc než jasně, že si to přeji, ale zatím nic. Řekl, že chce pro žádost speciální místo, tak snad ho najde :D
Lepší o tom vůbec nemluvit, pak je akorát dusno a k ničemu to nevede. Zajímavé je, že když jsme se bavili o bydlení a státní půjčce, tak to by se kvůli ní ženil hned :lol: Chlapi to prostě berou jinak a někdy jim trvá než dospějí k tomu, co my si dávno přejeme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107629
3.9.19 13:41
@Šáruší píše:
A proč musí čekat ženská, než se chlap vysloví? Proč o sňatku může výhradně rozhodovat chlap? Prý nátlak 8o

protože žádat chlapa fakt nechceš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2243
3.9.19 13:43
@Keyllah píše:
právě o tom přemýšlím :think: takovej by měl dost problém přesvědčit mě, abych si ho vzala…

Takovej by byl nadšenec, že zakladatelka se svatbou neotravuje a že si ji nemusí vzít a to asi není zakladatelky cesta :nevim:. Chce se jmenovat stejně jako děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
3.9.19 13:47
@Venetia píše:
protože žádat chlapa fakt nechceš

ne žádat přeci, nepokleknu před něj a neřeknu vezmeš si mě. Ale sednu a řeknu, chci si promluvit o svatbě. Žádosti o ruku jsem se nedočkala, takže to přeskočíme a teď na rovinu, vezmeme se? Kdy? A je to. To žádání je taková móda posledních let po vzoru amerických filmů. Dřív se lidi prostě dohodli, ženská nemusela útrpně několik let čekat, než se chlap vyjádří a dozraje aniž by o tom směla promluvit, aby na něj na chudáka náhodou netlačila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
3.9.19 13:48
@sonnys píše:
Takovej by byl nadšenec, že zakladatelka se svatbou neotravuje a že si ji nemusí vzít a to asi není zakladatelky cesta :nevim:.Chce se jmenovat stejně jako děti.

si může změnit jméno a nemusí se vnucovat. On evidentně zájem nemá a v tom případě bych neměla zájem ani já. A sama požádat jeho? když vím, že on nechce? trochu masochismus...…..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.19 13:58

@Kriss Tina pochopila jsi to správně. Bavili jsme se o tom teď nedávno, kdy mi řekl, že to chce do dvou let.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky