Čekám na prstýnek a pořád nic

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76347
4.9.19 09:29
@Šáruší píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: myslíš, že se najde šílenec, co by si tě kvůli 8000 nasadil do baráku?

Tak pokud by měl dostatečně temnou diagnózu i prognózu… :think: :nevim: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@zoidberg píše:
Neboj, to pro tebe neplatí, to jsou tak specifické případy, že se ti to nepřihodí. Ty jako chlap bys po ženě dostal 143 korun měsíčně po dobu jednoho roku. To i ta svatební kytka vyjde dráž :mrgreen:

to není pravda, vymýšlíš si.

• Citovat
  • Upravit
11923
@sirikit píše:
Tak pokud by měl dostatečně temnou diagnózu i prognózu… :think: :nevim: :andel:

to není záruka, on by se z toho určitě vylízal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
4.9.19 09:31
@pohledzdruhestrany píše:
Jo, dík za upřesnění, barák by se taky hodil :mrgreen:

neblázni, na baráku je práce, musel bys sekat trávu, k tomu by tě žena taky nutila, vůbec to na sebe nepřivolávej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76347
4.9.19 09:33
@Šáruší píše:
:hug: Jsi prozíravá. :palec:
Taky jsem usoudila, že si těch pár tisíc radši nabouchám jinde.
Navíc ta štrapác se společnou adopcí nějakého milého nezletilce… :nevim: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
4.9.19 09:36
@botl píše:
https://www.penize.cz/…kolik-delaji

Diky…takze pro starsiho cloveka je to k nicemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5511

Tyjo, ať si to dělá kdo chce a jak chce… Proti gustu žádný dišputát, že? Proč by se měl někdo ženit/vdávat, když to pro něj/ní nemá význam. Já bych do toho nešla, nechtěla bych život žít s „přítelem“ (přátele mám na něco jiného), být (třeba) Nováková a vodit svoje dítě (třeba) Dvořáka/Dvořákovou k doktorovi, do školky, do školy… Zaplaťpříroda za mého muže, který už na začátku vztahu řekl, že nemá rád dlouhé chození, myslí to se mnou vážně a chce se do pár let ženit. Já to měla stejně. Komu to nevadí, ať si žije do smrti s přítelem/přítelkyní, ale je mi líto holek, co čekají na svatbu, považují ji za důležitou, mají děti pojmenované po jejich otci a na svatbu se těší, mají ji „slíbenou“ a a ono furt nic. A že prý kam spěchat. Lidi spolu mají hypotéky, děti, auta, roky života za sebou a ono je furt pro jednoho z nich moc brzy na svatbu. Tak to řeknu rovnou, že svatba ne a netahám toho druhého za nos a nedoufám, že to vyšumí, nebo tak něco. Určitě by se našly i opačné případy, kde chlap chce a žena ne.

Příspěvek upraven 04.09.19 v 09:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
@sirikit píše: :hug: Jsi prozíravá. :palec:
Taky jsem usoudila, že si těch pár tisíc radši nabouchám jinde.
Navíc ta štrapác se společnou adopcí nějakého milého nezletilce… :nevim: :zed:

Pravda je taková, že já si nechám manžela, ten mi maximálně vyhovuje, kdyby se nedej bože něco stalo a já už nemohla mít tohoto svého manžela, jiného chlapa do baráku už bych si taky nestěhovala, natož ještě cizí děti. Na to já už nemám nervy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
4.9.19 09:37
@Šáruší píše:
světe div se, lidi spolu běžně spí před svatbou, a když spolu lidé běžně spí před svatbou, tak také mohou neplánovaně před svatbou otěhotnět. Nikde není psáno, že dítě bylo plánované. Když už otěhotníš, tak to přeci nedáš pryč…bohužel pak nenásleduje ten krok, co následovával a to, když už spolu čekáme dítě, tak se vezmeme. A jsi v řiti, protože tedy musíš čekat, než se chlap usmyslí a on se neusmyslí. A pak udělala další zásadní chybu, že dala jeho příjmení, protože on dokonce neváhal jí říct, že kdyby dala své a dítě se nejmenovalo po něm, tak už se rozhoupal a vzal si jí, protože to on by nechtěl, aby se dítě jmenovalo jinak. Napsat že si ona s ním udělala dítě? To je jednoduchý co. Nebo je to taky tak, že on jí zbouchnul a ani si ji nevzal, tak to jde taky napsat. Protože ženská otěhotní jen tehdy, když jí chlap zbouchne, jinak jaksi ne. Takže ona si ho neudělala, udělal jí ho on.

Ale jdi ty, dneska kdo opravdu nechce, tak neotěhotní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
4.9.19 09:40
@Ba-stet píše:
Jak už jsem odpovídala pánovi předtím - opravdu bereš tohle fórum jako stroj na vytváření univerzálních pravd? Píší-li sem často zlatokopky, fňukny, nemožnice a jedinci se strašidelným pravopisem, tvoří okolní svět prakticky výhradně zlatokopky, fňukny, nemožnice a negramoti? Jako chlap bys nevěřila, že jsi schopna poznat a nabrnknout si kvalitní ženu? Občas některé zdejší pikanterie předčítám muži a fakt nemám pocit, že by některé charakterové či volní vlastnosti zakladatelek automaticky převáděl na mě - protože jsem přece taky žena :think:

Beru tohle fórum jako ukázku toho, jak někteří lidé přemýšlí. Jako chlap (ani jako žena) si nemyslím, že se mi nemůže stát, že mě někdo namotá a já nalítnu. Jak moc můžu nalítnout jsem zjistila až tady. Z pozice muže, abych byla konkrétní, co umí pánové už jsem si zkusila na vlastní kůži.

Příspěvek upraven 04.09.19 v 09:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
4.9.19 09:41
@zoidberg píše:
Neboj, to pro tebe neplatí, to jsou tak specifické případy, že se ti to nepřihodí. Ty jako chlap bys po ženě dostal 143 korun měsíčně po dobu jednoho roku. To i ta svatební kytka vyjde dráž :mrgreen:

Nejlepší byznys plán je teda asi doporučit manželce/partnerce dobré životní pojištění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
4.9.19 09:43
@terien píše:
Ale jdi ty, dneska kdo opravdu nechce, tak neotěhotní.

ale ano, je trend nebrat hormonální antikoncepci a spolehnout se na muže, že umí přerušovat, protože on kondom nechce a umí to. Pravda je, ať se to komukoliv lébí nebo nelíbí, že formulace ona si s ním udělala dítě je špatná, ona si to dítě nemůže udělat, správná formulace je on jí udělal dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
4.9.19 09:48
@Anonymní píše:
Zdravím a přeji krásný úterní den!
Jdu si k vám pro názor. Bavila jsem se s partnerem ohledně svatby několikrát. Říká, že svatbu chce a dle poslední debaty mě do dvou let chce požádat o ruku… já už na to ale 2 roky čekám a mám čekat další 2? Dávala jsem mu náznaky, teď jak jsme se bavili tak mi řekl, že nepochopil ani jeden :roll: tak jsem mu to řekla na-rovinu, že chci svatbu, a chci být jeho manželkou, když už máme dceru. Ptala jsem se ho, proč mu to tak trvá, když svatbu chce, odpověděl mi otázkou proč já spěchám…
Tvrdí mi že mi chce koupit lepší prstýnek než za pár korun. Že taky nechce přijít do zlatniství jako žebrák a říct, že chce prsten za tisícovku :roll: nechápu proč, nemusí být přeci za deseti tisíce… já bych to brala že chce našetřit… to už je ale nějaký ten pátek a mezitím sám sobě koupil drahé věci /musím říct že mi taky koupil drahé věci k vánocům, sobec není/… Začínám mít pocit, že je to jenom výmluva… Přemýšlím, že ho o ruku požádám teda já ale vím že mu tím šlápnu na ego :roll: řekla jsem mu že mám trpělivost jen jednu a třeba budu žádat já a jestli by mě odmítl, a prý ne ale radost by moc neměl když to má udělat on jako mužský :nevim:
Ještě dodám, že už jsem si to párkrát za ty dva roky myslela a pokaždé byla zklamaná. Jednou na vánoce, nakonec to byl řetízek, pak na dovolené ale nic, do porodnice mi přinesl jako dárek náušničky.
Prosím neříkejte mi, že jsem si s ním neměla dělat děti před svatbou, a že jsem měla dát dítěti přijimení moje, to jsem asi měla, protože se mi sám přiznal že kdybych malou pojmenovala po sobě tak by si se zásnuby pohnul, to byla pro mě rána pod pás ale moje chyba asi, už to nezměním.co myslíte, vymlouvá se nebo si mě prostě vzít nechce? Mám ho požádat o ruku já?
Moc prosím nechat anonymně, je to pro mě citlivé a trápí mě to.

Ano měla :P :mrgreen: já fakt nevím jaký by měl důvod si tě teď brát :nevim: na rozchod to není, nemáš v ruce vůbec nic a teď ho akorát furt tlačis a z toho bych ani radost neměla teda :nevim: všechno doteď nepatří do sjm. No vydrží to lidem i bez papíru no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
4.9.19 09:49
@Šáruší píše:

Myslíš, že se smrtí se dá takhle obchodovat?…tak já tě teda vylížu, jestli mi dáš ještě třicet let… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30194
4.9.19 09:55
@jiti81 píše:
Nečetla jsem všechny příspěvky, ale jsem na tom stejně.. teda akorát jsme spolu 17 let a máme 3 děti. O svatbě, kde jak atd. jsme se bavily mnohokrát. Pořád žijeme v tom, že se vezmeme. No popravdě, já už tomu nevěřím. On je totiž typ, co neumí sám od sebe udělat zásadní rozhodnutí, mluvit o tom, plánovat… (výlety, dovolená, změna práce) to jo, ale pokud se určitá věc má stát, musím to udělat, zamluvit, vyjednat já. :roll: Ale u svatby jsem se prostě zařekla, že požádat o ruku mě musí on. Na tomto gestu si trvám, i za cenu, že se nikdy nevezmeme :zed:. Vím, že pokud bych přišla s termínem, tak by vše odkýval…, ale já to tak nechci… V našem případě už jde opravdu už spíše jen o to gesto a změnu mého příjmení.
Tím, že už s tím vlastně ani nepočítám, tak jsem mu řekla, že by bylo fér na mě přepsat polovinu bytu - souhlasil, uběhly 2 měsíce a pořád, že jo, zajdeme k právníkovi apod. No nakonec jsem tam zašla sama, sepsala se mnou darovací smlouvu a on on to měl přijít jen podepsat. Takže tady jasný příklad, že on mě má rád, jsme spolu šťastni, dáváme si pořád dárky jen tak, prostě opravdu vše v pohodě. Jen neumí dělat ty „první“ kroky - furt je na všechno čas. :mrgreen: :cert:
Tak, jestli ten tvůj nemá podobnou povahu. Pak záleží na tobě, zda to vydržíš nebo se ujmeš opratí :kytka:.

Ty seš na tom ještě hůř, než ty holky okolo. On by ti vysněné manželství klidně odkejval a hlavně podepsal, a zasekneš se na gestu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí