Čekám na prstýnek a pořád nic

Napsat příspěvek
Velikost písma:
517
4.9.19 12:10

@Honza 12 no právě, že pokud bych to manželství tak moc chtěla, tak už jsme dávno svoji… ale mi na manželství moc nezáleží není pro mě „vysněné“… já jen chci, aby mi ukázal / dokázal, co (jakože mě :oops: ) chce on a dotáhl to do konce. (alespoň 1× za ty roky)
Nechci, aby si mě vzal, protože já nebo okolí o tom mluvilo nebo že se to tak nějak očekává. Jsem asi divná, no.
Samozřejmě, že mě to někdy zamrzí nebo mě napadne, že asi pro něj nejsem ta „pravá“. Ale pak vidím, co dělá, jak se chová ke mě a dětem a vím, že si nemám nač stěžovat. To, že jsem ta „pravá“ mi dokazuje jinak. Tak mě to zase přejde.
Ve škole, u doktorů apod. mi říkají jménem dětí - divné, ale zvykla jsem si už :oops:, akorát pro partnera byl trochu šok, když mu dcera řekla, že by se radši jmenovala jako já, že mám hezčí příjmení… :jazyk: Dětem nevadí, že se jmenuji jinak, ani se dokonce nijak neptají, kdy bude svatba nebo tak.
Jinak o svatbě mluví často ve smyslu… třeba se ptal, jestli chci mít svatbu v létě nebo že teď nesmí mlsat, aby se vlezl do obleku, nebo tady v této restauraci by byla hezká hostina, nebo jsme na matrice a o patro výše nás můžou oddat. :nevim: :zed:

Edit: teď když to vidím napsané, tak si říkám, že podle těch jeho náznaků určitě zase chce, ať to rozseknu já… :think: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
4.9.19 12:28
@terien píše:
Dost na to, abych si to ohlídala

No, není. Vlastně nic, co by bylo účinné a nezpůsobovalo ošklivé problémy.
Kromě sterilizace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
4.9.19 12:42
@botl píše:
No, není. Vlastně nic, co by bylo účinné a nezpůsobovalo ošklivé problémy.
Kromě sterilizace.
:lol: tak jo no, jediný způsob jak se chránit je ha. Mmch zrovna ten kondom je prakticky tutovka, ve spojení s jinou metodou je otěhotnění vyloučené. Takže na nějaký chce nechce bych nehrála. To jenom na emiminu hromadně selhává ha a ženský otěhotní i přes neporušenou gumu :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
4.9.19 12:48
@botl píše:
Jak blbej? Víš, kolik holek nesmí antikoncepci ze zdravotních důvodů? Stačí trombózka a máš to.

to staré garnituře nevysvětlíš, nebo těm, co to nezažily. Zbytečné rozvádět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30194
4.9.19 13:03
@Venetia píše:
tak jasne, pokud v tom figuruje majetek na jedne nebo obou stranach je takove manzelstvi vicemene tabu a uplne zbytecne. Pokud nemaji nic, je to ciste romanticka zalezitost :mrgreen:

Dělat z manželství čistě romantickou záležitost. Tenhle přístup tu ještě nezazněl. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
4.9.19 13:07
@Šáruší píše:
to staré garnituře nevysvětlíš, nebo těm, co to nezažily. Zbytečné rozvádět.

On to tady někdo rozporoval? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
4.9.19 13:12
@Honza 12 píše:
Dělat z manželství čistě romantickou záležitost. Tenhle přístup tu ještě nezazněl. :P

Tak vidíš, aspoň tu máš jeden úplně jiný pohled

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30194
4.9.19 13:22
@jiti81 píše:
@Honza 12 no právě, že pokud bych to manželství tak moc chtěla, tak už jsme dávno svoji… ale mi na manželství moc nezáleží není pro mě „vysněné“…já jen chci, aby mi ukázal / dokázal, co (jakože mě :oops: ) chceon a dotáhl to do konce. (alespoň 1× za ty roky)
Nechci, aby si mě vzal, protože já nebo okolí o tom mluvilo nebo že se to tak nějak očekává. Jsem asi divná, no.
Samozřejmě, že mě to někdy zamrzí nebo mě napadne, že asi pro něj nejsem ta „pravá“. Ale pak vidím, co dělá, jak se chová ke mě a dětem a vím, že si nemám nač stěžovat. To, že jsem ta „pravá“ mi dokazuje jinak. Tak mě to zase přejde.
Ve škole, u doktorů apod. mi říkají jménem dětí - divné, ale zvykla jsem si už :oops:, akorát pro partnera byl trochu šok, když mu dcera řekla, že by se radši jmenovala jako já, že mám hezčí příjmení… :jazyk: Dětem nevadí, že se jmenuji jinak, ani se dokonce nijak neptají, kdy bude svatba nebo tak.
Jinak o svatbě mluví často ve smyslu… třeba se ptal, jestli chci mít svatbu v létě nebo že teď nesmí mlsat, aby se vlezl do obleku, nebo tady v této restauraci by byla hezká hostina, nebo jsme na matrice a o patro výše nás můžou oddat. :nevim: :zed:Edit: teď když to vidím napsané, tak si říkám, že podle těch jeho náznaků určitě zase chce, ať to rozseknu já… :think: :cert:

Asi nejsi divná, má to tak víc žen, že z nějakého zvláštního důvodu právě tohle spojují se svatbou a manželstvím. A jinak by jste se mohli, když máš hezčí příjmení, až to teda dotáhnete k té svatbě, jmenovat všichni tvým příjmením. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30194
4.9.19 13:30
@jiti81 píše:
@Honza 12 no právě, že pokud bych to manželství tak moc chtěla, tak už jsme dávno svoji… ale mi na manželství moc nezáleží není pro mě „vysněné“… já jen chci, aby mi ukázal / dokázal, co (jakože mě :oops: ) chce on a dotáhl to do konce. (alespoň 1× za ty roky)
Jinak o svatbě mluví často ve smyslu… třeba se ptal, jestli chci mít svatbu v létě nebo že teď nesmí mlsat, aby se vlezl do obleku, nebo tady v této restauraci by byla hezká hostina, nebo jsme na matrice a o patro výše nás můžou oddat. :nevim: :zed:Edit: teď když to vidím napsané, tak si říkám, že podle těch jeho náznaků určitě zase chce, ať to rozseknu já… :think: :cert:

Mno možná ani nechce abys to rozsekla ty, ale třeba to jen začíná promýšlet. A stanovil lhůtu dva roky. Nevím jestli je to dlouhá lhůta, ale zas žádat hned obratem o ruku, hned poté co se chlap dozví, že se ženská chce vdávat.. To by bylo divný ne? Něco jako aha ty se chceš vdávat, tak jo, já do dvou týdnů pokleknu. 8) A nejlépe ten večer ještě letět pro prsten. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
4.9.19 13:51
@Venetia píše:
napise uz nekdo kkolik ten vdovsky duchod cca je?

Průměr 2tis a není samozřejmostí, že ho dostaneš a kolikrát se bere jen omezenou dobu.
Nic kvůli čemu by bylo manželství atraktivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
4.9.19 13:58
@stinga píše:
u nás v práci byla vdova, ovdověla když měl syn 3 roky, do jeho 26 let, jelikož studoval dostávala 7000,–- měsíčně vdovský a kluk 7000,–- sirotčí

Tak to jsou docela velké sumy. Ale to zas musí ženská /chlap doufat v brzké ovdovnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
4.9.19 14:05
@Netopirek píše:
Průměr 2tis a není samozřejmostí, že ho dostaneš a kolikrát se bere jen omezenou dobu.
Nic kvůli čemu by bylo manželství atraktivní.

myslela jsem si, ze to jen nejaka mala suma…dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
4.9.19 14:08

Mám takový dojem, že se do svatby nehrne… určitě bych netlačila na pilu, tohle jste si měli ujasnit před dítětem. Nemůžete spokojeně existovat na psí knížku? Vždyť i tak jste rodina :think: Neříkám, že manželství je cár papíru, ale pokud to budeš takhle prožívat a pořád čekat až tě požádá, akorát se připravíš o příjemný čas se svými nejbližšími :nevim: Měla by sis to srovnat v hlavě. Já bych se ho narovinu zeptala, jestli se vůbec chce ženit. Aby bylo jednou provždy jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
4.9.19 14:09
@Venetia píše:
myslela jsem si, ze to jen nejaka mala suma…dekuji

Lepší je dobrá pojistka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
4.9.19 14:12
@Netopirek píše:
Tak to jsou docela velké sumy. Ale to zas musí ženská /chlap doufat v brzké ovdovnění.

A mít chytré děti, které se udrží na vejšce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria