Čekáme třetí dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59401
31.5.12 20:05

@katsha nádherný fotky, to ta naše se fotit nechtěla :lol: :lol:

@SKYTULE hele jde to ale máme dost zásadní problém s Tomíkem :? , jak jsme od listopadu musela ležet tak se s nim nechodilo ven, on začínal akorát chodit a s golfkama do zimy nic moc no a dneska že s nim zajedu tramvají do lidlu a on celou cestu prořval, nevim čeho se bál :? a venku chodit odmítá tak ted na nákupy budu muset brát jen jeho aby se to nějak naučil ale ten řev v MHD teda nevim :? , krátký vzdálenosti beru pěšky jenže s ebude muset naučit chodit, prootže když manžel nebude doma tak budu muset brát jen hlubokej a on pěšky :jazyk: , koupili jsme i skejtík ale napřed ho chci brát s golfkama, někde vyndat aby třeba kousek popošel ale na to jsme už po dnešní jízdě neměla sílu :? . Jinak doma je to ok ale s timhle to musíme nějak vyřešit a je mě jasný že to nepůjde ze dne na den takže max procházky asi v blízkosti baráku :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
31.5.12 20:10
@katsha píše:
Tak kluci taky můžou být hloupí, ne … ? :mrgreen:
Obojí má svoje výhody a nevýhody, je to sice klišé, ale nejdůležitější je, když jsou dětičky zdravé. :nevim:
Jinak naše nejstarší to je spíš takový kluk - uličník, baví jí lézt po stromech, holčičí záležitosti jako panenky, kočárky apod. ji moc neberou, takže ono je to ve výsledku asi jedno. :)

no jo ale když si to vezmeš kluci ti s miminem na krku nezůstanou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
31.5.12 21:00

Holky gratuluji k ultrazvukům.
Fotky jsou nádherné.
Tak já po dvou holkách doufala, že to bude kluk, ale ne kvůli sobě ale kvůli tatínkovi. Mě to bylo jedno. Kluk nebo holka je s tím starost stejná. Mám synovce a ten zrovna má dítko na krku. Takže je to relevantní. Taky se modlím aby holka nebyla hloupá, když jí je 16, ale nic bych nenadělala. Dětma nezatopíte jak mi řekl kardiolog :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
1.6.12 07:44

Jojo,to máš pravdu.Já bych teď kluka jen kvůli manžovi,jinak bych byla ráda za třetí holčičku.Nějak si u nás toho kluka neumím představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
1.6.12 08:06

Holky můj taťka vždycky říkal,ježíš samé holky, to raději vyhořet. :mrgreen: Do půl roku po sobě nám strojily svatby a všechno zvládli na 1. My zase teď rodíme jenom kluky. Ale je to jedno, v životě nám může pořádně zatopit syn i dcera :P A holt někdo rodí holčičky,někdo kluky - musíme to nějak vyvážit. My zatím máme kluky dva, u tohodle ještě nevíme, ale mé tušení je zase kluk. Samozřejmě toužím vnitřně po holčičce, ale poručit se tomu nedá. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
1.6.12 08:15

@nataluska já si to taky neuměla představit. Vždycky byli kluci pro mě ošklivá miminka (to se nechci nikoho dotknout) prostě se mi kluci nelíbili. A teď si to bez toho kluka našeho nedokážu představit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
1.6.12 08:18

Jojo,já jsem vždycky u holek měla tucha,že to bude holka a taky byla ale teď tak nějak cítím,že kluk,no uvidíme,co nám řeknou ve 20. tt na genetice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
1.6.12 08:26

@nataluska já to říkala manžovi hned že je to kluk, ani jsem to nepotřebovala potvrdit. S holkama jsem blila jak amina s Anežkou celých 9 měsíců a teď nic mě bylo tak neskutečně dobře, jen jsem měla pořád hlad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
1.6.12 08:27
@Vesmilka píše:
@nataluska já to říkala manžovi hned že je to kluk, ani jsem to nepotřebovala potvrdit. S holkama jsem blila jak amina s Anežkou celých 9 měsíců a teď nic mě bylo tak neskutečně dobře, jen jsem měla pořád hlad

já to měla opačně ale pohlaví nejisté tkaže na to nesázej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
1.6.12 08:31

@Crystal87 u nás to vyšlo, 2 holky a kluk čímž neříkám, že je to tak vždycky ale vyjimka potvrzuje pravidlo :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
1.6.12 12:57

Já si v prvním těhot. myslela, že to bude kluk a byla to holka. Podruhé jsem absolutně nevěděla a teď jsme oba s manželem tipovali holku a trefili jsme se. :) A toto těhot. bylo taky jiné než se staršíma holkama. V minulých těhot. jsem sice párkrát po ránu zvracela, ale jinak mi bylo dobře a měla jsem chuť k jídlu. Teď jsem sice ani jednou nezvracela, ale bylo mně šoufl až do 13. týdne a chuť jsem měla jen na ovoce. :)

Příspěvek upraven 01.06.12 v 13:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2275
1.6.12 13:11

U prvního jsem zvracela snad 13× denně až do 6 měsíce, byla mi stále zima, hrůza…je to holka. U druhého jsem zvracela jednou, když jsem se přejedla rajské a byla jsem úplně v pohodě…je to kluk A teď…zvracela jsem jednou, ale divně mi bylo hned od začátku, podle toho jsem si taky udělala test a //. Myslela jsem, že to jsou nervy a ono miminko. Žaludek jak na vodě.
A s holkou jsem milovala pstruha na roštu, manžel si dělal srndu, že je to nejdražší těhotenství v Evropě. S klukem jsem byla polévková a teď…miluju zeleninové saláty, vegetariánská jídla, čočku, vločkové karbanátky…čokoládu jsem neměla už snad 2 měsíce a to jsem předtím dala tabulku denně jen tak :oops:
Tak holky raďte, co budu mít? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17247
1.6.12 13:14

Já si při prvním těhu přála holku, bylo mi blbě chvíli a kamarádka říkala, vypadáš blbě bude to kluk. a byla to holka. V druhém těhu mi bylo blbě celých 9 měsíců , málem jsem kvůli tomu i skončila na kapačkách a doktor měl jednou blbou náladu a povídá, já vás pošlu na gastro vyšetření. A tak jsem mu řekla, že klidně může ale že když mám pozřít cokoliv, tak těžko pozřu sondu. vyšetření se nekonalo a já se šťastně prozvracela až k porodu. takáž kamarádka mi říkala, holka vypadáš blbě bude to kluk a byla to holka. Teď jsem málem ani nezjistila že jsem těhu :mrgreen: kdybych neuměla počítat a nezačalo mi vrtat hlavou že nemám menzes. Nezvracela jsem , jen mě ráno hlady natahovalo, ale jak jsem se najedla, všechny obtíže byli pryč. každý mi celé těhu říkal jak mi to sluší. Prostě jsem věděla že to bude kluk. A byl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
1.6.12 14:34

@Vesmilka @dorinka01 @katsha @nataluska holky já tohle těhotenství mám uplně jiné jak s klukama, mám chut na ovoce, jsem samý „beďar“, zuby to ani nemluvím jsem pořád u zubařky, ze začátku mi bylo i nevolno.....a stejně je to kluk…takže ono to fakt nehraje moc roli, alespon teda v mém případě vůbec,škoda, a já bych pro tu dcerku tááááák ráda trpěla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
1.6.12 14:36

@antche no co nadělám že jo, i když je to kluk,tak je náš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie