Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
holky, držím pěstičky,at zvládáte ti dítka levou zasní,ale to vy budete ![]()
taky mám v plánu tři,ale zatím čekáme druhý ![]()
Asho, takze rikas ze E3 je lepsi???? A ma to madlo pred deckem?
Mohla bych te poprosit, zmerila bys mi delku kocaru, kdyz sedacku polozis do uplneho lehu???od predniho kolecka az po uplny konec, dekuji
Sice kocar zatim nekupujeme, ale budeme, protoze Jituska porad nechodi, a stejne ji bude 19 mesicu, kdyz se prcek narodi, coz neni moc.
NAvic na kocaru se mi libi ta varianta pak monokarky.
Bude se mi tezko loucit se slalomem, nemam mu co vytknout, je to milacek, ale pohodli deti nadevse ![]()
Katko kazdej ma neco svyho, E3 ma lepsi strechu a Sport ma zas blatniky… My bysme tu strechu Sportu uz davno orvali, ale zas blatniky by se nam taky hodily
Ty novy modely jsou ale prevazne na houby… Brzda v rukojeti, ktera se musi sklopit dolu, znama to nekolikrat reklamovala a nakonec vratili penize. A taky luzko decka je vystrceny pod rukojet, ja bych teda mela minimalne zadrobeny mimino, pripadne s klicema v ksichtiku…ale asi to jde nejak osefovat
A kocar ti zmerim, ono to nepresahuje pres rukojet, takze je to celkova dylka stojiciho kocaru.
A fakt ten kocar miluju, jezdim i ted se sedackou pro batole dole, i kdyz je prazdna, na nakupy je to super
No ale osahej si ho nekde, neni pro vsechny, spis je takovej hodne akcni, my s nim projeli vsechno od plazi v lete po hory v zime ve vsech variantach…ale zas je fakt, ze kocaru mam vic, normalni hlubokac, golfky…
Hlavni sedacka uveze 25 kilo a je hodne dlouha, uveze i petiletaka v pohode ![]()
Taky máme Phila a je bombastický
Asi to fakt není kočárek pro každého, ale pro nás jo - ideál.
L.
No ja potrebuji neco lehkeho a akcni jsme taky dost......
a taky projit tou breckou co mame letos........tolik snehu
![]()
Lesino, ty mas taky E3? Nebo SP?
ka-tka píše:
No ja potrebuji neco lehkeho a akcni jsme taky dost......a taky projit tou breckou co mame letos........tolik snehu
Lesino, ty mas taky E3? Nebo SP?![]()
![]()
![]()
SP ![]()
L.
http://rodina.cz/…pxtxxxxx.jpg
Katko, projede to vsude… tady ve 2000mn.m.
Akorat to ma sirsi rozchod kol, nez jsem mela u vsech kocaru do ty doby, takze s nekteryma dverma je potiz.
Super ![]()
Asho, u nás čtvrté asi nee, teda teď určitě ne. Museli bysme řešit ježdění, nové auto rozhdně teď nebude. Navíc si chci užit toho, že nemám doma prtě a nejsem těhotná… Takže jestli někdy, tak až za pár let - kdyby ale přišlo miminko neplánovaně, byla by to jiná - ale pomáhat tomu zatím nebudeme ![]()
A Eluška je ukázkový prevít
Další takovou… Joj ![]()
L.
No my auto taky budem muset resit, ale jeste tak rok a pul mame cas. Ale tri velky sedacky se nam tam uz nevejdou. No ted hlavne musim zjistit, jestli se tam vejde vajicko s isofixem, ale bojim, ze ne…
No ja mam mondeo a zatim jen 2 sedacky, ale i vejce se tam vejde v pohode.....
Ja jsem teda zvedava, jestli se Mates s Tynou nebudou rvat o misto nahore…no jak je znam, tak budou
To bude show…kdo prohraje, pojede nad prednim koleckem ![]()