Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jo a pozitivni tt - jakoze pekne, ne duch, jsem mela az tak 4-5 dni po vynechani ![]()
@debra.morgan no ja mam test rano slabsi, ale viditelnou carku a odpoledne silnejsi, nechapu to
. Ale pokud si mela podpbnou hodbotu tak za dalsi 3 dny ti teda vyskocila?
@klooney no vzhledem k tomu ze jsem ted v 11tt tak asi ano. ale na kontrolni odber jsem nesla.
ale ano, jestli je vse ok, ob dva dny se hodnota zdvojnasobi.
@debra.morgan dekuji
ja mela posledni ms 12.12. Ale prvni duch byl 7.1. A 8.1. Mela prijit ms. Uz v pondeli jsem si delala digi a vysel hmed pozitivni na 1_2 tydny. Druhy den 8.1. Jsem sI udelala rano dalsi a byla jasnejsi a vyraznejsi carka, ale od te doby nijak vyrazne nezesilila ![]()
@klooney no díky, snad dopadnes stejne
ono je to stejnak cely prvni trimestr bud a nebo
![]()
@klooney píše:
@debra.morgan dekujija mela posledni ms 12.12. Ale prvni duch byl 7.1. A 8.1. Mela prijit ms. Uz v pondeli jsem si delala digi a vysel hmed pozitivni na 1_2 tydny. Druhy den 8.1. Jsem sI udelala rano dalsi a byla jasnejsi a vyraznejsi carka, ale od te doby nijak vyrazne nezesilila
Bude to určitě v pořádku, hlavně myslet pozitivně. ![]()
@Zuzanka31 Děkuji, snažím se o to
. Jako četla jsem už v pár diskusích, že holky měly tyto hodnoty a strašili je hned mimoděložním, ale pak jim to normálně rostlo. ![]()
@klooney píše:
@Zuzanka31 Děkuji, snažím se o to. Jako četla jsem už v pár diskusích, že holky měly tyto hodnoty a strašili je hned mimoděložním, ale pak jim to normálně rostlo.
Ty začátky kolikrát vypadají všelijak, ale pak to je vše v pořádku. ![]()
@Zuzanka31 píše:
Holky, k tomu hubnutí.. Já při synovi shodila dokonce 15 kg.. Ale pak šlo něco nahoru..teď mám zatím dole 2,5 kg..Tak snad už to tak dolů nepůjde.. Jídlu moc nedám, cítím se po třech lzicich plná. Ale cpu se furt a sladkým neodolám.Bude to určitě v pořádku, hlavně myslet pozitivně.
Tuzi, coze?
15kg jsi zhubla? Ty jo.. tak to je opravdu nezvykle ![]()
@Gaforia kolegyne shodila taky s malou 14kg a dalsi shodila myslim 8. Ja nezvracim a i tak mam dole skoro 2…
@puntikova píše:
@Gaforia kolegyne shodila taky s malou 14kg a dalsi shodila myslim 8. Ja nezvracim a i tak mam dole skoro 2…
Ja jsem teda jeste taky nic nepribrala, ale to zhubnuti jsem teda ve svem okoli nezazila. Kdyby nekdo z mych tehotnych kamaradek zhubnl 15kg, tak jsou po smrti myslim…
Ahoj holky, všechny vás moc zdravím. Já právě čekám na pondělní odběry, kde se rozhodne jak HCG roste. Podle testů to zatím vypadá, že ano, takže další už dělat nebudu a budu jen baštit vitamíny
. Všem díky za podporu, kterou jste mi tu daly.
Budu dávat další info.
Všem vám přeji pohodové těhu a zdravá miminka ![]()
@klooney vitamíny a být v klidu ![]()
Já už týden bojuju s rýmou a strašně mě to unavuje ![]()