Čerstvé těhule 4tt, pojďte sem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24995
11.1.19 09:18

jo a pozitivni tt - jakoze pekne, ne duch, jsem mela az tak 4-5 dni po vynechani :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
11.1.19 09:30

@debra.morgan no ja mam test rano slabsi, ale viditelnou carku a odpoledne silnejsi, nechapu to :nevim:. Ale pokud si mela podpbnou hodbotu tak za dalsi 3 dny ti teda vyskocila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
11.1.19 09:31

@klooney no vzhledem k tomu ze jsem ted v 11tt tak asi ano. ale na kontrolni odber jsem nesla. ;) ale ano, jestli je vse ok, ob dva dny se hodnota zdvojnasobi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
11.1.19 09:34

@debra.morgan dekuji :kytka: ja mela posledni ms 12.12. Ale prvni duch byl 7.1. A 8.1. Mela prijit ms. Uz v pondeli jsem si delala digi a vysel hmed pozitivni na 1_2 tydny. Druhy den 8.1. Jsem sI udelala rano dalsi a byla jasnejsi a vyraznejsi carka, ale od te doby nijak vyrazne nezesilila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
11.1.19 09:34

@debra.morgan gratuluji e krasnemu vyvoji tehu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
11.1.19 09:43

@klooney no díky, snad dopadnes stejne :kytka: ono je to stejnak cely prvni trimestr bud a nebo :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
11.1.19 16:49
Holky, k tomu hubnutí.. Já při synovi shodila dokonce 15 kg.. Ale pak šlo něco nahoru.. :) teď mám zatím dole 2,5 kg..Tak snad už to tak dolů nepůjde.. Jídlu moc nedám, cítím se po třech lzicich plná. Ale cpu se furt a sladkým neodolám.
@klooney píše:
@debra.morgan dekuji :kytka: ja mela posledni ms 12.12. Ale prvni duch byl 7.1. A 8.1. Mela prijit ms. Uz v pondeli jsem si delala digi a vysel hmed pozitivni na 1_2 tydny. Druhy den 8.1. Jsem sI udelala rano dalsi a byla jasnejsi a vyraznejsi carka, ale od te doby nijak vyrazne nezesilila :nevim:

Bude to určitě v pořádku, hlavně myslet pozitivně. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
11.1.19 17:37

@Zuzanka31 Děkuji, snažím se o to :kytka:. Jako četla jsem už v pár diskusích, že holky měly tyto hodnoty a strašili je hned mimoděložním, ale pak jim to normálně rostlo. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
11.1.19 17:41
@klooney píše:
@Zuzanka31 Děkuji, snažím se o to :kytka:. Jako četla jsem už v pár diskusích, že holky měly tyto hodnoty a strašili je hned mimoděložním, ale pak jim to normálně rostlo. :roll:

Ty začátky kolikrát vypadají všelijak, ale pak to je vše v pořádku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
11.1.19 18:05

@Zuzanka31 děkuji :kytka: a ty si kolikátý týden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
11.1.19 19:18
@Zuzanka31 píše:
Holky, k tomu hubnutí.. Já při synovi shodila dokonce 15 kg.. Ale pak šlo něco nahoru.. :) teď mám zatím dole 2,5 kg..Tak snad už to tak dolů nepůjde.. Jídlu moc nedám, cítím se po třech lzicich plná. Ale cpu se furt a sladkým neodolám.Bude to určitě v pořádku, hlavně myslet pozitivně. :srdce:

Tuzi, coze? 8o 15kg jsi zhubla? Ty jo.. tak to je opravdu nezvykle :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
11.1.19 22:28

@Gaforia kolegyne shodila taky s malou 14kg a dalsi shodila myslim 8. Ja nezvracim a i tak mam dole skoro 2…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
12.1.19 08:23
@puntikova píše:
@Gaforia kolegyne shodila taky s malou 14kg a dalsi shodila myslim 8. Ja nezvracim a i tak mam dole skoro 2…

Ja jsem teda jeste taky nic nepribrala, ale to zhubnuti jsem teda ve svem okoli nezazila. Kdyby nekdo z mych tehotnych kamaradek zhubnl 15kg, tak jsou po smrti myslim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
12.1.19 09:44

Ahoj holky, všechny vás moc zdravím. Já právě čekám na pondělní odběry, kde se rozhodne jak HCG roste. Podle testů to zatím vypadá, že ano, takže další už dělat nebudu a budu jen baštit vitamíny :palec:. Všem díky za podporu, kterou jste mi tu daly. :srdce: Budu dávat další info.
Všem vám přeji pohodové těhu a zdravá miminka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
12.1.19 10:58

@klooney vitamíny a být v klidu :hug:

Já už týden bojuju s rýmou a strašně mě to unavuje :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek