Poradna duly
Jana Čurdová
Kim, to je mi líto. Právě teď by ti měl být chlap velkou oporou. Ale někteří holt potřebují íc času, tak mu ho zkus dát. Třeba se musí vnitřně připravit na tu obrovskou změnu, která se bude týkat i jeho a někteří pánové to hůř nesou. Tak se drž a hlavně nebuď smutná! Já vím, ona se to lehce řekne …
No Báro, koukám že si to těhu užíváš jak nejlíp můžeš ![]()
Nakoupené těhu oblečení, testy máš za sebou, přihlášena do kurzu ![]()
no jo v Brně máte spoustu možností…my v Opavě to máme horší, a navíc bydlím 20km od ni ![]()
K tomu hubnutí…mám kamarádku, které bylo vždycky dost ![]()
Před svatbou zhubla 10 kg, a po narození dcerušky shazovala dál, dneska je z ní opuchlá niť
Taky říkala, že to jde dolů samo, kojení a lítání za malou.
Kim, drž se, budu držet palce aby se to srovnalo, souhlasím s Bárou, chlapi potřebují víc času. Snaž se tím netrápit ať je malému u Tebe dobře.
No vidíš jak to máš hezky zařízené
místo pečení se starat o dětičky, to bych brala taky, bohužel žádné synovce ani neteřinky nemám ![]()
Napečeno taky ještě nemám, ale už mi toho moc nezbývá, dneska to dopeču a příští týden už budu jenom zdobit.
Doufám, že doma přijdeš na jiné, hezčí myšlenky. Taky si užij hezký víkend, a drž se.
Pa
Pajk, já jsem strašná požitkářka a tohle si opravdu užívám. Moc jsem se na to těšila a teď si to chci opravdu užít a zatím se mi to daří. Dneska jsem byla s mamkou a ségrou na obědě, tak už jsme se domlouvaly, že se mnou půjdou na jaře nakupovat oblečky a věci pro malé.
Nebydlím přímo v Brně, v únoru letošního roku jsem si koupila byt v Blansku, odkud pochází můj přítel, ale do Brna to mám 25km a jelikož tam i pracuju a mám všechny svoje kamarádky, využívám možností většího města. Blansko je malé město. Takže všechno řeším tam.
Ahoj holky, konečně jsem se za Vama taky dostala. Jenže nestíhám číst, co jste na psaly, ale polepším se.
Byla jsem ve středu na kontrole. Jsem v 11tt, termín porodu je 9.7 2007,
pohyboval se prcek až jsem z toho byla na měko. Doufám, že to nejhorší mám za sebou a už bude vše v pořádku. Dostala jsem i fotečku, tak ji dám mamce v obálce pod stromeček, jestli to nepozná dřív. Nějak mi začalo růst bříško. Začalo mi moc chutnat. Na kontrolní sono jdu do nemocnice mezi svátkama a k dr. 3.1.. Od čtvrtka jsem na neschopence, je to bájo když se brzy ráno nemusí vstávat.
Tak se mějte moc krásně a ať rostete a přibírate. Papa Jana
![]()
Ahoj Janis,
máš termín porodu stanovený o 6 dní později než já
Mě to vychází na 3.7., tak to moc gratuluji!
Já jsem se nechala uschopnit, protože už mi není tak špatně, jak mi bylo, tak uvidím, jak to budu mít se vstáváním, ale moc se na to těším, ale už potřebuju mezi lidi
Bříško už taky mám a přibrala jsem první kilo, což by odpovídalo váhovému přírůstku do konce 3 měsíce.
Tak se holky mějte fajn, odpočívejte a pište!
Ahojky Janis, tak jsme na tom skoro stejně
Já mám TP 8.7.2006 a díky Tobě jsem zrovna manžela přesvědčila, že to co mám na břiše nejsou špeky, ale klube se tam malý
Kontrolu mám taky 3.1. tak si budem drže palce ju?! Jo a tu fotečku mám taky pod stromeček. Jen jsem jim do dala do fotoalba, ať mají základ pro další fotečky našeho broučka.
Na nemocenskou plánuju jít po Novém roce, tak už se moc těším, jen doufám, že se mi to po pár dnech nezprotiví ![]()
Mějte se moc hezky, užívejte neděli a zase písněte
Pa Pavla s broučkem
Ahoj Holky,
od 1. prosince jsem doma, už nemusím do práce a doma jsem rozchodili internet až včera, takže jsem teď dočítala všechny vaše příspěvky někde od 8 stránky. A řeknu vám dalo mi to na celé odpoledne ![]()
6.12. jsem byla na prohlídce, v tu dobu to bylo 8+6tt (teď už 10+3tt).
Vše je v pořádku - z toho mám radost. Jak jste se tu bavili o fotečkách a UTZ tak mě prováděl už druhý UTZ a platila jsem vždycky akorát za fotečku 30kč, což chápu, protože on ten papír a náplň určitě taky něco stojí. Taky máme doma tiskárnu u počítače, takže vím co to je. Na věci které si máme platit by nás měl vždycky upozornit do předu, abysme se mohly rozhodnout jestli to chceme a pokud to musí provést kvůli zdravotnímu stavu tak by jsme za to neměli platit - ale tak to vidím asi já a ne naši kapitalistický doktoři . Jinak mi posunul doktor termín porodu na 12.7. a to na základě utz. Další prodlídka 28.12.
Taky se tu někdo zmiňoval o pití zeleného čaje. Nechci strašit ale někde jsme s kolegyní četli že po zeleném čaji hrozí potrat, proto se mu vyhýbám - jinak ho mám ráda.
Já jsem od samého začátku do teď zhubla 3 kila. Zatím jsem nic nepřibrala ani do svojí původní váhy. To že bych měla přibrat mě netrápí, ale asi by bylo dobrý už nehubnout. Jinak nevolnosti se zlepšují, ale začala jsem brát vitamíny mamavit protože jsou tam všechny a zdá se mi že mi po nich není právě dobře. Kolikrát už se mi udělalo tak špatně, že jsem zvracela, tak jsem zvědavá jestli to přejde nebo ne.
Už se moc těším až po novém roce začnu chodit na cvičení. Kolegyně, která má termín 26.12.06 mi poradila gravid jógu, že je opravdu fajn, tak to asi zkusím.
Co se týká bolestí v podbřišku, tak mi doktor řekl že je to běžné, zvláště u prvorodiček a je to skutečně zvětšující se děloha.
Doufám že teď už budu na příjmu častěji, přeju všem klidný průběh těhotenství
Mametka
Ahoj Manetko,
koukám, že další těhule, která zůstává doma. Já nastupuju v pondělí do práce a docela se těším. Doufám, že nenastanou další komplikace a budu moct chodit až do května. Mám v práci docela dost stresu, tak uvidím, jak to půjde.
Jinak gratuluji k úspěšné kontrole, já mám další poradnu až 19.1.
Nikdy jsem nechodila tak ráda na gyndu jako teď ![]()
Jinak od ledna začínám chodit mimo jiného cvičení taky na gravid jógu, tak jsem zvědavá jaké top bude.
Tak se holky opatrujte a hezký zbytek neděle a úspěšný začátek dalšího týdne.
Ahoj maminy,
přeju krásný začátek týdne, už se nám to do těch vánoc krátí co? Jen mi se to vleče. Jojo nesmím se tak těšit .-)
Kim o víkendu jsem na Tebe myslela. A dneska od rána čekám, jestli napíšeš jak to s vámi pokračuje.
Mrzí mě, že musíš prožívat takové problémy, místo aby ses radovala s mimíska a těšila se na něj. Je to od přítele nezodpovědné!! Ale dej tomu čas, vše se vyřeší. Co se má stát se stane, i kdyby ses tomu jakkoli bránila. Všechno na světě má svůj smysl. A ať to dopadne jakkoliv, aspoň víš, že už nikdy nebudeš sama. Máš svého mimíska a toho Ti nikdo nevezme! ![]()
Držím palce, ať to dopadne co nejlíp pro Tebe.
Ahoj po víkendu,
Kim je mi moc líto,co se u tebe doma děje. Taky jsem na tebe o víkendu vzpomínala a doufám,že se to co nejdříve vyřeší. Samozřejmě tak,aby jsi byla spokojená hlavně ty a mimísek.Přeci se nemůžeš celé těhotenství takhle stresovat. Přítel by měl i na to brát trochu ohledy.
My jsme měli víkend pracovní...............pokládali jsme podlahu,omyli okna,a dneska se bude montovat kuchyň.Snad se to opravdu do toho štědrého dne stihne.Musí!!!!!!!Taky jsme už v obývaku pověsili na stěnu tu novou televizi, zapli ji a buch!!!!!!!!!!!
Rána jak z děla a nešla. Tak ji Péťa odvezl na reklamaci a samozřejmě na to mají 30dní, takže budeme o vánocích asi jen s malou televizkou. To mě tak štve,málem jsem z toho brečela.
Jinak vám přeji krásný vstup do nového týdne!!!!!!
Zítra mám kontrolu.........jupííííí