ČERVENEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
17.1.07 11:33

Holky, jak tak koukám na ty vaše krásné pupíky - tak jste pěkný hubeňouři a jen ta bříška z vás vyčuhují. To já jsem teda oproti vám opravdový špekounek :D
Jinak díky moc za přivítání.
 Hanka

• Citovat
  • Upravit
1947
17.1.07 11:34

Ahoj holky,
hlásím že jsem zpět z odběrů!! Děkuju všem kteří drží palce. Výsledek budu vědět do týdne a to tím způsobem, že sestra zavolá jen jestli bude nějaký problém. Tak držte palce ať nevolá :?
Na kontrolu jdu za 14 dní, ale myslím, že to nebude s UTZ, ale kdyby byl nějaký problém tak to myslím pozná (doufám) a už se určo budu objednávat na ten velký. Už se moc těším :lol:

Hani a Míšo moc vás tady vítám. Nás už je, to bude skvělé v tom červenci až budeme jedna po druhé rodit a popisovat zážitky :D

Kim a Evčo pěkná bříška :wink:
Mimochodem, taky se hlásím mezi pracující. Chtěla jsem jít na nemoc. po Novém roce ale dr. mi ji nedala. Tak budu pracovat do dubna, pak si vyberu dovču a pak už bude mateřská.

Adélko copak je s Tebou? Jen jsi vložila aktualizaci a zase jsi fuč? Napiš co je u Tebe nového pls. Nemluvíš s námi? :P Až budeš příště aktualitovat, tak už můžeš odstranit Drobka. Četla jsem srpen a říkala, že z toho nakonec nic nebylo.

Uff to jsem se zase rozjela. Všem které čekají kontroly držím pěsti. stejně tak těm, které čekají testy. Mějte se fanfárově, ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
17.1.07 11:36

Hani špekounku vítám Tě do klubu. Jen jestli nekecáš :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
17.1.07 11:38

Pajk: Budu držet palečky ať ti nevolají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
17.1.07 11:39

Holky já dneska nestíhám, mám práce, že nevím co dřív. ALe bříška jse omrkla, vy jste fakt hubeňourky všechny!

PAJK, bude to v pořádku, uvidíš, neboj, nezavolá :-)

A vítám všechny nové maminy… uff teda tady je dneska hukot, mrknu až večer hezky v klidu doma, teď musím makat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.1.07 11:46

Pajk - taky držím palečky, ať nevolá a je vše OK. …jo a o špekách rozhodně nekecám :D Jsem taková spíš - baculka - někdo tu psal, že založí téma pro baculky, tak bych se mohla přidat :lol:
Až se mi podaří (někdy) zaregistrovat, tak se pokusím přidat taky nějaký obrázek. Nejlepší jsou ty svatební fotky, protože ty krásně všechno schovaj (alepsoň podle mýho názoru) :D
 Hanka

• Citovat
  • Upravit
1947
17.1.07 11:49

No právě že to téma jsem chtěla založit já. Taky jsem vyprovokovala holky aby vložily do galérky bříška a sama ho tam teď dát nechci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.1.07 11:57

:D Ty jseš teda pěkná potvora :D No já si to taky budu asi dost rozmýšlet, když vidím všechny ty štíhlounký těhulky :?

Jak se prosím vkládá ten metřík?? Mám pocit, že se mi to nedaří…díky
 Hanka

• Citovat
  • Upravit
1947
17.1.07 12:03

umíš si ho nastavit na tickerfactory.com nebo chceš popsat celou výrobu? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
17.1.07 12:03

Klídek, já se dobrovolně přidám mezi baculky! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.1.07 12:04

Mám ho, i adresu, ale nevím, jak ho dát sem.....jestli

img -a adresu nebo co přesně…???

Díky, Hanka

• Citovat
  • Upravit
9843
17.1.07 12:04

HANKO, koukni tak do minulého týdne, já to tam popisovala KIM jak nastavit metřík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
17.1.07 12:06

Nee Báro ty jsi na mě moc štíhlá :-)) tebe neberu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
17.1.07 12:07

No to teda nejsem, kdybys to viděla ve skutečnosti, tak se zhrozíš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
17.1.07 12:08

zkopíruješ si ten odkaz od img do img a dáš ho do svého podpisu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie