Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
hlásím že jsem zpět z odběrů!! Děkuju všem kteří drží palce. Výsledek budu vědět do týdne a to tím způsobem, že sestra zavolá jen jestli bude nějaký problém. Tak držte palce ať nevolá ![]()
Na kontrolu jdu za 14 dní, ale myslím, že to nebude s UTZ, ale kdyby byl nějaký problém tak to myslím pozná (doufám) a už se určo budu objednávat na ten velký. Už se moc těším ![]()
Hani a Míšo moc vás tady vítám. Nás už je, to bude skvělé v tom červenci až budeme jedna po druhé rodit a popisovat zážitky ![]()
Kim a Evčo pěkná bříška ![]()
Mimochodem, taky se hlásím mezi pracující. Chtěla jsem jít na nemoc. po Novém roce ale dr. mi ji nedala. Tak budu pracovat do dubna, pak si vyberu dovču a pak už bude mateřská.
Adélko copak je s Tebou? Jen jsi vložila aktualizaci a zase jsi fuč? Napiš co je u Tebe nového pls. Nemluvíš s námi?
Až budeš příště aktualitovat, tak už můžeš odstranit Drobka. Četla jsem srpen a říkala, že z toho nakonec nic nebylo.
Uff to jsem se zase rozjela. Všem které čekají kontroly držím pěsti. stejně tak těm, které čekají testy. Mějte se fanfárově, ahoj
Holky já dneska nestíhám, mám práce, že nevím co dřív. ALe bříška jse omrkla, vy jste fakt hubeňourky všechny!
PAJK, bude to v pořádku, uvidíš, neboj, nezavolá ![]()
A vítám všechny nové maminy… uff teda tady je dneska hukot, mrknu až večer hezky v klidu doma, teď musím makat.
Pajk - taky držím palečky, ať nevolá a je vše OK. …jo a o špekách rozhodně nekecám
Jsem taková spíš - baculka - někdo tu psal, že založí téma pro baculky, tak bych se mohla přidat ![]()
Až se mi podaří (někdy) zaregistrovat, tak se pokusím přidat taky nějaký obrázek. Nejlepší jsou ty svatební fotky, protože ty krásně všechno schovaj (alepsoň podle mýho názoru) ![]()
Hanka
No právě že to téma jsem chtěla založit já. Taky jsem vyprovokovala holky aby vložily do galérky bříška a sama ho tam teď dát nechci ![]()
Ty jseš teda pěkná potvora
No já si to taky budu asi dost rozmýšlet, když vidím všechny ty štíhlounký těhulky ![]()
Jak se prosím vkládá ten metřík?? Mám pocit, že se mi to nedaří…díky
Hanka
umíš si ho nastavit na tickerfactory.com nebo chceš popsat celou výrobu? ![]()
Mám ho, i adresu, ale nevím, jak ho dát sem.....jestli
img -a adresu nebo co přesně…???
Díky, Hanka
HANKO, koukni tak do minulého týdne, já to tam popisovala KIM jak nastavit metřík.
No to teda nejsem, kdybys to viděla ve skutečnosti, tak se zhrozíš!
zkopíruješ si ten odkaz od img do img a dáš ho do svého podpisu
Holky, jak tak koukám na ty vaše krásné pupíky - tak jste pěkný hubeňouři a jen ta bříška z vás vyčuhují. To já jsem teda oproti vám opravdový špekounek
Jinak díky moc za přivítání.
Hanka