červenec 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3356
8.6.09 10:13

Soničko moc na Tebe tady myslíme :-)
Takže držím palečky, ať je všechno v naprostém pořádku, ať je na příští kontrole srdíčko a ať si užijete spoustu krásných dní s nádherným rostoucím bříškem a kulíškem uvnitř…
A hlavně opatrně… :potlesk: :srdce:
Jejej já mám takovou radost…ach jo…ty slzičky z očí mi asi už nezmizí až do konce šestinedělí 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
8.6.09 10:19

Soni - ahojky a taky držím věechny palce co máme, at je vše ok a čekají tě už jen radostné zprávičky :wink:
tak jsem zvědavá co z toho bude, uroč než dojedeme do porodky, tak mi ty bolesti přestanou..a já tamn budu za blba.. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blackyxjr
8.6.09 10:35

Sonička - oooooobrovská gratulace…držkáme mooocenky prstíky… ja myslím že k tomu nie je ani čo dodat

• Citovat
  • Upravit
27259
8.6.09 10:37

Soni hlavně aby to vyšlo, to je nejduležitější. Držíme palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
8.6.09 10:39

a

Příspěvek upraven 18.09.10 v 21:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
717
8.6.09 10:39
h.sona píše:
Eli no, nasmála jsem se, jak vám to pálí :lol: a vím moc dobře, že mi to přejete, jste všechny strašně faaajn :wink: a abych řekla pravdu, Tomáš říkal, že chce klidně kluka, jen ať je zdravej, nejraději by teda dvojčátka, ale ty tam dr. neviděl :lol:

to věřim, že ses musela usmívat, když si tady četla ty naše detektivní úvahy :D :D . Ale určitě to vyjde a bude to dobrý, když ti tady tolik lidí přeje štěstíčko :srdce:
Já teď držim palečky i jedný mojí kámošce. Ta zas prosimtě na 10. pokus IVF konečně otěhotněla, je ve 3. měs, ale zas jí volali z genetiky, že má špatný výsledky I.trimestr. screening krve. UTZ měla v pořádku, kůstka i NT, ale zas tohle. No je z toho hotová, tak jde na amnio. Naštěstí jí teda Dr. uklidňoval, že to se stává a přesto bylo všechno nakonec v pořádku. To těhu je sice krásný, ale člověk se od začátku do konce jenom strachuje.
Tak pryč s těma chmurnejma myšlenkama a náladu už jen sluníčkovou :dance: :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blackyxjr
8.6.09 10:40

Katka- ježiši…holka vydrž…-neboj..ja som tak bola minulý týžden..myslela som že už to prišlo..a oni potom nenamerali ani jednu kontrakciu,,,a nič nezistili:))) ale radšej 2 krát ist na nečisto …ako raz to nestihnut:)))

• Citovat
  • Upravit
2354
8.6.09 10:47

holky, moc vám děkuju, jste zlatý :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
8.6.09 10:52

Soničko , tak přece! Mám velikánskou radost, oběma Vám přeju spoustu zdravíčka a držím palečky! Opatrujte se :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
duuupka
8.6.09 11:07

wape určitě pak dej vědět, co ta porodní asistentka, docela mně to zajímá. Já včera psala svojí dule, tak snad se brzo ozve.

Katka82 - tak snad je všechno v pořádku a neklube se další miminko :wink:

Barčí myslím na tebe, ale určitě to zvládneš levou zadní :wink:

• Citovat
  • Upravit
7870
8.6.09 11:08

Soni skvělá zpráva :srdce: držíme všechny palečky co máme, at jde všechno podle tvých představ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
8.6.09 11:15

Holky jsem se zase rozčílila.
U vojty v práci se rozdělovala dovolená, šéf povídá, že si bere 2 a 3 týden v červenci, že 18 jeden a tour de france, kolega povídá, že nutně potřebuje 3 a 4 týden v červenci, že jede na tábor. Načež přijede Vojta od zákazníka a povídá, že počítá s volnem někdy kolem 21. července, že máme termín a že ještě teda neví jestli s náma bude doma týden, nebo 14 dní, že to hodně záleží na tom císaři. To by byl asi 14 dní. Načež se strhne poměrně solidní výměna názorů, mezo Vojtou a kolegou. Kolega prostě jezdí na tábor každý rok a už s ním počítají a ustoupit nemůže. Šéf povídá, že teda přinejhorším, dovolenou přesune a pojede jenom do tý francie. Na firmě musí zůstat buď kolega nebo Vojta, protože šéf je spíš obchodní zástupce než technik, to obstarávaj kluci. Nakonec ten můj troubelín povídá, že přinejhorším bude na telefonní pohotovosti a bude dělat ty nutné výjezdy. Takže já přijdu z porodnice a bude tu neustále vyzvánět mobil. :pocitac:
Jsme s Vojtou domluvený tak, že pokud možno bude u porodu, po dobu ,,hospitalizace" bude chodit do práce a dovolenou si vezme až mě, teda nás, propustí.
Nakonec šéf povídá, že přinejhorším zruší zájezd na tour, protože ta se jezdí každý rok, kdežto miminka se každý rok nerodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
8.6.09 11:22

Porodní asistentka vzala si na mě kontakty, podívala se do průkazky, vyptala se na problémy a pak na mé přání u porodu. Jestli bych chtěla epidural nebo jak si to prostě představuji. Takže jsme se dohodly, že pokud možno přirozenou cestou, ale samozřejmě, že kdyby to bylo potřeba a něco se dělo, tak samozřejmě neotálet a císař. Poprosila jsem ji o možnost rození na porodnické stoličce, protože vím, že v Ol jednu mají, ale nerady ji používají, protože to pro ně není pohodlné a musí se sklánět k mamince a prý nejde udělat nástřih. Ale PA mi říkala, že vůbec není zastánkyní nástřihů, tak ať pěkně masíruji a jestli bude vše ok, tak to zkusíme. Prý to natrhnutí (kdyby náhodou bylo) se hojí stejně jako nastřižení.
Pak jsme se domluvily, že po každé kontrole v porodnici ji dám vědět, jak to se mnou vypadá, aby věděla :-)
Jakmile by na mě přišly stahy či praskla plodová voda, tak ji zavolám. Ona dojede ke mě domů…pokud budou jenom stahy a vše OK, tak se pokusíme zůstat doma, oholíme, klystýr a bude s sebou mít přístroj na ozvy, tak bude miminko kontrolovat průběžně. Pokud praskne voda, tak budeme muset bohužel jet do porodnice. Pak vlastně se mnou bude celou dobu u porodu a jestli to bude ok, tak mě i odrodí. Pak ještě se mnou bude i na šestinedělí a pak ještě dvě návštěvy doma jako laktační poradkyně.
Platit budeme až po porodu, protože prý se toho může hodně stát, tak se to neplatí dopředu.
Ještě jsem ji poprosila, aby pohlídala přiložení miminka k prsu po porodu, tak to prý je samozřejmost.
Nakonec mi prohmatala bříško…tedy tak mi na něj ještě nikdo silně nehmatal :roll: a dala mi šáhnout i na hlavičku. Pěkně nachystaná dole :-) říkala, že miminko je chytré a už se chystá.
No a snad jsem na nic nezapomněla, kdyžtak se ptejte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
8.6.09 11:24

:-) děvčátka :)

Kajíszku , ať ti dobře dopadne kontrolka a jste s baby v pořádku :)
Barčí , držím pěsti na zkoušky :)
Lentilko , konec pánevní není vůbec hrůza, baby ti aspoť tolik netlačí na čípek, což je dobře :) Hlavně, že je tam mimisek pěkně uvelebený a je mu tam dobře :)
Katka82 , kočko drž se, ať bříško přestane zlobit! :) Oni na tebe doktoři mrknou, je to lepší, pro klidnou dušičku… :) Držím palečky :pankac:
Soničko , velká gratulace :srdce: Ať je vše v pořádku a brzo máš miminko v náručí :D
Haidule , musím to tento týden na té hematologii probrat, co by bylo nejlepší pro tu moji krev. Hlavně ať to neovlivňuje veverku v bříšku. Ale ten test na průtok pupečníkové krve byl minulý týden o.k., takže věřím, že to bude dobré :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
8.6.09 11:40

Ahoj kočeny,

tak vás dnes také konečně zdravím!!!!!!!

Nejprve chci popřát Soničce hodně štěstíčka a zdravíčka, aby miminko bylo v pořádku!!!!

Katka82-ježiš, kačí, neblázni, snad se verunka nechystá ven!!! Držím palce.

Držím palce i ostatním, co jdou k dr.

Já měla dneska sen, ale úplně živej, zdálo se mi, jak jsem konečně porodila toho našeho broučka… když jsem se v noci vzbudila na záchod, tak jsem nejdřív koukala, kde jsem… ty jo, já už se nemůžu taaaaaak dočkat… a nevíte, co Obrázek? Jak jí je?

Hrozně mě rozčiluje to, že mi teče krev z nosu, při každým smrkání, tak se ve čtvrtek musím zeptat na to, zda mám dostatek krevních destiček…

Holčiny, já vím, že jsem hrozně otravná, ale která z Vás si balíte ty dvě tašky do porodky? co si berete do té k porodu? Já nevím, zda si mám vzít jen jednu velkou nebo táhnout dvě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí