Poradna duly
Jana Čurdová
Vždyť ona je pomalu stejně stará s mojí tak vim jaká asi je. ![]()
hannyck já si všimla..máš říjnátko??ale já si myslela že holčičky sou hodný,zlatíčka..ale kolem nás sou zlatíčka jen kluci,ta naše je fakt střeštiprdlo,ničeho se nebojí,všude vyleze, všechno prozkoumá,krásne se umí vztekat ,a nádherne řve ![]()
jinak holky berete vitamíny, já beru už od te ms, femibion, předtím sem brala jen listovku..ted jí neberu
a takto to u me začalo ![]()
zítra nebo v pondelí skusím další, i když ta poslední vylezla skoro hned
Jo mám říjňátko. Eliška je jak kdy, někdy hodná a hraje si a někdy se hezky vzteká.
Vitamíny zatim ně, ale chystám se kupovat s Eli jsem brala GS Mamavit.
hannyck taky je pekná já sem zvedavá asi ho udelám zítra jestly už bude stejná
já u míši brala centrum materna
Já beru jen listovku…vitamíny asi zatín nebudu, uvidím jeslti ozději změním názor, ale zatím ne…
Na testíku já mám pořád slaboučké // ale dr říkal, že to neva, hlavně že jsou. Asi ještě nějaké testy koupím, abych věděla. Poslední jsem dělala ve středu, tak budu mít porovnání ![]()
Hezké testíky, já ty své ani nefotila…držím moc palce aby nám to všem vyšlo…jinak beru femibion..testovat už nebudu. Teru
Ahoj holky, přeju hezkou neděli ![]()
Peťo z Lovosic
Utroš beru jen na noc a jen jeden…ale dopoledne už cítim, že bych ho docela brala i přes den. Uvidim, co mi řekne Dr. při další návštěvě. Vzhledem k tomu, že mam klidový režim, tak asi zatím věří jen té jedné dávce. Trochu po něm otékam, ale je mi po něm tak nějak líp, takže bych se snad za vyšší dávku nezlobila..ale těžko říct, co by to se mnou udělalo
. Jo a chtěla jsem se zeptat, ty testíky jsou z kolikátých dnů cyklu?
Jinak , dneska ráno jsem skončila nad mísou
..parádička…ale říká se: Kdo zvrací, nepotrácí!
Takže, ať nám je pořádně šoufl ! ![]()
Teru, taky už si nedělam testy. Dělala jsem ho jen jednou
a doufam, že ho několik dalších měsíců ani nebudu muset dělat ![]()
paddy první byl 25 dc..a jinak sem ms mela dostat 3-4.11
..poslední ms byla 7.10
Paddy: tak tobě už začínají ranní nevolnosti??tyjo to docela brzo, tak at je líp…mně se to zatím všechna těhu vyhýbá…Teru
anonyme..teru..já mám taky žaludek jako na vode..ale zatím uspešne zajídám..a koupím si zázvor na žvýkání ![]()
ahoj holky jen mě napadlo ,,, i když je asi brzy, zatím objevujete ty první čárečky
moc ráda na tu dobu vzpomínám,,, jestli byste některá nechtěla kojící polštář, koupila jsem ho a použila asi dvakrát nějak jsem si na něj nezvykla, mám k němu i náhradní potahy dva, a dva pytle náhradní náplně.
čiki tak já ne, mám výbavu po malé akojo polštář taky, a taky sem ho nepoužívala ale malá v nem hodne třeba ležela, nebo když sedela a nebyla tak stabylní tak sem to dávala kolem ní
třeba ho ješte využiješ
ahojky
tak pro me moc dobrý ráno není, večer sem začalatrochu krvácet, ne špinit, delala sem si ráno test sice tačárka vylezla dřív než ta co setam delá, ale testy se ukazují pozitivní ješte i potom co je po všem…nák nemám náladu, chce se mi brečet- vlastne brečím, a jsem s toho fakt na dne..ach jo ![]()