Poradna duly
Jana Čurdová
Maru, odsaď mě už nic nedostane!
Za fotku chtěl 50 korun a řikal, že je to na nás, ale pokud chcem, že si můžem zaplatit 750,na já nevim asi 10- 12 USG, že pojišťovna platí jen 3. Pepa už má Terezku v peněžnce. Večer jí nafotim a hodim jí sem, ale je to tam taková 2mm čárečka ![]()
Jájo, ty oslavy ti nezávidim…
Holky, mám takovou radost, teď už opravdu věřim, že bude všechno v pořádku. U nás všech ![]()
Už se taky těším až uvidím
Jsem radši, že mě objednal později, aby to bylo už vidět. Já jsem asi o týden míň než podle data MS, mám delší cykly a později ovulaci.. Dr mi říkal, že
by mělo být vidět v 8tt nejpozději.Ty oslavy musím nějak zvládnout, naštěstí nemusíme cestovat daleko ale i tak už s em teď zvedá žaludek z toho jídla a „vůní“ ![]()
a holky, jak zatím těhu maskujete? Jájo, když třeba půjdeš na ty oslavy, máš nějaké zvláštní výmluvy, proč nemůžeš pít a tak? u nás to pak hned všichni uhodnou a to mě moc netěší, protože ještě nechci nic odtajňovat, dokud nepřekonáme první trimestr ![]()
´Mám
Jelikož me vášnivá řidička, tak řáíkám že nemůžu pít, že jedu autem a aspoň manžel se bude moct napít
Ale bude,e slavit v nejližším rodinném kruhu a těm jsme to řekli, ostatním zatím ne.
Ahoj holky,
Cvalenko gratuluji ke kontrole a ![]()
S těma pachama je to šílené. Já nemůžu ani otevřít lednici či odpadkový koš, aby se mi nezvedl žaludek. Když jdu do lednice, tak jen rychle a zacpu si nos a po zavření rychle daleko od ní
Ale dnes mi je po dlouhé době celkem dobře. Zvládla jsem sníst i starý rohlík s tvarohovým sýrem.
Těhotenství už maskovat nemusím
Včera to manžel řekl tchánovi když s ním mluvil, tak překvapení pod stromeček to nebude. Našim jsem to řekla jako první když mi vyšely // a pak až druhý den manželovi. Ale dnes jdu na firemní večirek a nevím jak to zvládnu. Tam se to šéfová dovědět nesmí a tak doufám, že mě nebudou nutit pít. To nevím jak bych se vymlouvala. Ale todeďka jsem se vymlouvala na kojení, ale nedávno jsem přestala a tak by mi to neprošlo. Tak budu muset vymyslet něco nového. ![]()
Jaja77 píše: ´MámJelikož me vášnivá řidička, tak řáíkám že nemůžu pít, že jedu autem a aspoň manžel se bude moct napít
Ale bude,e slavit v nejližším rodinném kruhu a těm jsme to řekli, ostatním zatím ne.
To je dobrá výmluva, ale mě by to neprošlo
Já mám řidičák už 5let a za volant se bojím. Tak se mnou abstinuje i manžel. Já si zatím troufnu řídit jen na dálnicích a to vedle mě musí sedět můj otec a radit mi.
Já to zatim maskovat nemusim ale doufám že to na mě nikdo nepozná podle toho že je mi šoufl od žaludku
.Tchánovcům a zbytku rodiny to chceme dát na Vánoce pod stromeček ![]()
Zdravím všechny a gratuluji Cvalikovi k
! Já musím maskovat jen bříško a to jde volnějšími věci snadno, špatně mi není vůbec, na pachy žaludek nijak nereaguje
), takže v tomhle není problém. Ještě to vydžet dva týdny a kousek v práci, pod stromečkem to řekneme rodině a hned v lednu v práci.
Ivuško, až budeš mít časík, oprav prosím v tabulce šestou přezdívku na Hannyck, ale stejně všichni víme, o koho jde… ![]()
Děkuji za upozornění
Opraveno. Snad už jsem tam nikomu nezkomolila jméno ![]()
Já se snažím balit na víkend a vůbec mi to nejde. Ráno mě vzbudili v 9hod a nechtělo se mi z postele. Teď bych si tam nejraději zalezla a spala dál. A venku to už taky vypadá, že přišla zima.. Teď tak přemýšlím jestli se ještě v březnu vejdu do zimní bundy. ![]()
Ahojky holky,
rada bych se k vam pridala, uz delsi dobu sem nakukuji a myslela jsem, ze se pridam az po prvni kontrole, ale tu mam az ted v UT, tak uz se mi nechce cekat, zvlast, kdyz tu probirate sama zajimava temata ![]()
Otehotnela jsem po dlouhych trich letech cekani pomoci IVF, tak snad bude vse v poradku. TP mi dle internetove kalkulacky vychazi na 29.7., jeste jsme to v rodine nikomu nerekli, nechavame to jako vanocni prekvapko, tak se tesime, ale je tezke to vydrzet ![]()
Ahoj, vítám tě a gratuluji k těhotenství. Budu držet palce, aby kontrola dopadla dobře a mohli jste se radovat dál.
Přidala jsem tě do tabulky.
Dekuji Ivco, to byla rychlost
Uplne me to dojalo, ze jsem uz s vami v tabulce - no jo, hormony ![]()
ahoj, mohla bych se k vám přidat? Termín mi vychází na 1/7 (PM 24/9). Na kontrolu bych měla jít 16/12 a doufám, že už dostanu průkazku…Trochu mě vaše diskuze uklidnila, protože mi je od začátku blbě, a je jedno, jestli je ráno, nebo noc. Když nejim, tak mi je blbě z hladu a když se nacpu, tak mi je blbě taky. Pobavilo mě, že zabírají sušenky TUC, které mi nedávno také pomohly, ale nemůžu je jíst pořád, že
Jinak mám doma dnes 7letou dceru Klárku, ale příjde mi, že je to tentokrát úplně něco jinýho…
Víc se bojím a zatím jsme to ani nikomu neřekli, takže to ví jen můj manžel.