Poradna duly
Jana Čurdová
Aniralk píše:
Ahoj holky, když jsme většina tak nějak +- stejně, už jste byly na screeningu na zjištění vývojových vad? Já ano, ale dr. mi ještě nedal výsledky. Kdy je tak čekat?
já byla ve čtvrtek a kompletní výsledky jsem měla dnes ![]()
Aniralk píše:
Tak já byla 28.12. a furt nic.
a kdy ti brali krev? mě ji třeba brali 3 týdny před utz. Tak se možná u tebe čeká na výsledky krve,aby to mohli dát dohromady.
jitule_b píše:Aniralk píše:a kdy ti brali krev? mě ji třeba brali 3 týdny před utz. Tak se možná u tebe čeká na výsledky krve,aby to mohli dát dohromady.
Mně i když krev brali ve stejný den jako byl utz, výsledek celkový byl hned druhý den.
lokofa píše:jitule_b píše:Mně i když krev brali ve stejný den jako byl utz, výsledek celkový byl hned druhý den.Aniralk píše:a kdy ti brali krev? mě ji třeba brali 3 týdny před utz. Tak se možná u tebe čeká na výsledky krve,aby to mohli dát dohromady.
Tak je jiné, když jdeš někam do centra nebo to dělá gynekolog a posílají to na genetiku. Tak to hold dýl trvá. U nás v centru má dr. certifikát na NT,ale krev posílají do Gennetu.
danjel píše:
Ahojte, som tu uplne nova, termin porodu mam 4.7.2012
Danjel vítej ![]()
Dakujem, akurat to tu obzeram co a ako
Inak ja som bola na NT v Gennetu a vysledky som dostala hned pri ultrazvuku, vtedy uz mali aj vysledky krvi. A dostala som dokonca aj nadhernu fotecku nasej fazulky ![]()
Ahoj ženy,
Daniel tak zdravím. ![]()
No, dneska jsem volala na gyndu a sestřička řekla, že se o to postará, aby jsem ty výsledky měla ještě dnes. Tak snad!!!
Jak ty výsledky vypadají? Může být výsledek jen v záznamu v průkazce? Neříkali, že by se to mělo nějak dál řešit. ![]()
Ahoj ženy,
tak jsem včera volala na gyndu a konečně si pan dr. vzpomněl.
Ještě, že má tak hodnou sestřičku.l ![]()
Výsledky dopadly dobře. Šla jsem si tam ještě pro zprávu, pro jistotu a sice tomu moc nerozumím, ale selský rozum říká, že to co tam píšou zní taky dobře.
![]()
Ahoj holky,mohla bych se k vám přidat? TP mám zatím stanovený na 15.7, i když se to asi změní pač podle screeningu jsme o 4 dny starší než dle MS, jinak vás všechny moc zdravím a držím palce ať vše dobře dopadne.
zuzana29 píše:
Ahoj holky,mohla bych se k vám přidat? TP mám zatím stanovený na 15.7, i když se to asi změní pač podle screeningu jsme o 4 dny starší než dle MS, jinak vás všechny moc zdravím a držím palce ať vše dobře dopadne.
tyjo tak to máš úplně stejně jak já:D taktéž mám TP na 15.7. a když sem byla na genetice v ústí tak mi též řekli že má mimčo o 4 dny starší než dle MS ![]()
jinak vítej:):)