Poradna duly
Jana Čurdová
Holky díky za odpvěď
Novia…Ultravzuk 3D je nádhera, rozhodně doporučuji tam vzít manžela a dítě. Dcerka taky koukala na mimi, strašně se jim líbil. Jinak z té váhy si nic nedělej. Já jsem u prvního přibrala 20kg a všechny kila jsem sundala do půl roku. Dokonce se mi podařilo sundat ještě dalších 10kg. Rozhodně se nestresuj, buď v klidu a teš se na ultrazuk.
Novia, to jsi me trochu uklidnila, ja mam 26+3 tt. A jak jsi to mela s 1 mimiskem?? taky tak??
S tou váhou to neberte nikdo jako hroznou věc. Včera na předporodním kurzu jsme to to s holkama probíraly a je to fakt hodně individuální. někdo přibere míň a někdo víc a taky hlavně záleží na genech.
Já jsem 24+7 a zatím jem přibrala jen 3 kila, ale mám to stejné jak moje mama. ta také v těhotenství přibrala max. 10 kilo.
A holky z kurzu, jedna má 10 navíc, ale nejde to na ni vůbec poznat a jedna má pouze 1 kilo.
Zítra jdu k doktorovi, vážím se u něho. Váhu doma nemám tak pak můžu ty moje kila poopravit. uvidíme. Mě to jde jen do břicha.
Ale já jsem vždycky byla tyčka.
Hlavně si z toho nedělejte těžkou hlavu.
Luca 235 - také mám nízký tlak. Kafe vůbec nepiju, tak mi doktorka poradila ať dělám dřepy. Ona je docela číslo. Prý si můžu dát i trošku koly, ale nic nepřehánět.
Holky je tady někde nějaký seznam, kdo co čeká, odkud je a tak? Já v tom mam nějakej zmatek.
gabik - pristi tyden nezvladnu, jedeme na hory. Navrhuju 9.3 anebo 16.3. Urcite po praci, okolo 17h,18h? asi nekde kolem centra, nebo? … co ty - vy holky z Prahy a okoli - na to?
Ahojte těhulky, jěště jsem tady nepsala. TP mám 7.6., nahoru mám 7 kg. Na tom 4D jsem taky byla u Dr. Poláka, ale měla jsem taky tu smůlu, že se nám to nepovedlo, mimčo jsem měla hodně nízko, tak mě objednal znovu na 3.3. Aspon mi udělal normální UZ, natočil mi to taky na DVD, řekl a taky detailně ukázal pohlaví- čekáme holčičku.
Tak se mějte hezky ahoj ![]()
Janulenka
oba dny muzu, po praci vyhovuje a pracuji v centru (krasná shoda)..... Doladíme to ted nebo si dáme vedete?
tak se domluvme ted, at to muzou zvazit i ostatni: 9.3.2006, v 18h a ted kde. tak jako spravni byvali mimoprazsti: pod konem na vaclavaku! ![]()
a prochazkou dojdeme do nejake prijemne kavarny nebo hospudky. to uz vymyslime na miste, podle toho kolik se nas sejde a kdo da jaky typ. vsichni jste zvani! myslim, ze poznavaci znameni si vsechny, nekdo vice, nekdo mene, neseme s sebou… tak treba brzy na videnou, j.
Zdravím. Dnes jsem byla na kontrole u doktorky. Zatím jsem nabrala 5 kg z toho 3kg do 27.12. a od 27.12. doteď 2kg, tak jsem zvědavá kolik to bude ve finále.
Poslední týden mě přepadá celkem hlad.
Jinak je vše v pořádku, tak jsem ráda. Kontrola za měsíc. Ještě mám jít na Sullivanův test - takový ten test na cukrovku. Prý mám jít kolem 25tt. Kdy na to jdete vy? Mám naplánovanou cestu do Olomouce (kde mám doktorku) 2.3. a to budu zrovna 25+0tt. Tak nevím, jestli to nespojit, ale jestli to není moc brzy?
Děkuji za odpovědi.
Vítám mezi námi Marry. Já jsem na tom s kilama podobně, jenom mě děsí ten rychlý nárůst
Za posledních devět týdnů jsem přibrala 8kg! Jestli to tak půjde dál, tak do porodu budu vážit metrák ![]()
S tou tabulkou je to dobrý nápad
. Já ji ale asi dohromady nedám, tak pro tu, která se na to odvážně vrhne: Já jsem z Brna, dneska 25+1, TP mám 1.6.2006 a prý to bude holčička, takže Elen
Ahoj holky, já jsem na začátku dost zhubla a tak teď mám navíc jen asi 2-3 kila podle toho jak se najim, doma se mnou byla spokojenost, zmenšil se mi zadek a zvětšila prsa - až teď se mi začína zvětšovat bříško.
Taky mi doktor změnil datum porodu podle prvních pohybů, z 25.6. na 18.6. a já se těšila na Ráčka
Pohlaví je to prý holčička bez záruky - mimi mělo mezi nožičkama pupeční šňůru - minule zase sedělo na zadečku a cumlalo si pěstičku. Jdu na kontrolu v pondělí 27.2. tak snad už budu moct začít kupovat všechno růžový. Jo a dneska jsem byla na povinné prohlídce na zubním
No a bydliště vidíte - Praha ![]()
Já u prvního přibrala 30kilo!Ale z porodnice jsem šla o 12 kilo lehčí a celkem to šlo dolů…
Teď se doufám vlezu do 20…
No na 4D se nemůžu dočkat,když píšete,že je to krásný…jé já už se těším…manža pojede se mnou,ale syna necháme u babičky,s ním by to nešlo…Dneska když jsme byly v obchodě,tak paní ho neviděla,jen slyšela a myslela si,že jsou 2…
Ještě to tak ![]()
Ahoj holky,
ten seznam ze začátku dělala Markéta, ale ta pak začala chodit do deníčku květnátka a červňátka a sem už asi ani nechodí, tak když jsem teď doma, tak se o to pokusím, jen Vás poprosím pro usnadnění, jestli byste mi údaje o sobě neposlali jako soukromou zprávu ke mě do schránky a já ten seznam během zítřka dám dohromady, jak se mi ty údaje sejdou ![]()
Zatím pa
Holky s kilčama navíc si starosti nedělejte. Já při prvním mimi přibrala asi 16 kg a 14 nechala v porodnici. Teda hodně za to asi mohlo i to nemocniční jídlo. Stejně na stojáka to moc nechutná, když si člověk ani nemůže sednout. Kojila jsem 20 měsíců a ke konci jsem vypadala jak z Dachau.
Fotky do galerie by se mohly možná přidávat ke Květňátkům když je i ten deníček společný, ale to se musí potom napsat Missorce, aby buď založila Červňátka 2006 nebo nás k nim přihodila.