Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj,
já bohužel taky nevím, jak tu galerii založit, nevím ani, jak by se tam pak dali vložit fotky - jsem prostě antitalent na takové věci. Jedině mě napadá kontaktovat missorku, jestli by nám tu galerii nezaložila, když je administrátor…
![]()
NOVÝ SEZNÁMEK:
TP, NICK, Věk, Bydliště, pohlaví, jména, porodnice
1.6., Peta28 - Beroun, ?, Vendula, Marek, Hořovice
1.6., DanielaB - Brno, holka, Elen,
1.6., Petula -26 Králův Dvůr, kluk, Filip, FN Motol
3.6., Gabik -30 Praha, kluk, FN Motol
4.6., Xmarketa -36 Brno, U Milosrdných bratří
5.6., Michello -28 Fulnek, holka, Klára, Frýdek-místek,
6.6., Theresie -29 Praha, překvapení, U Apolináře
7.6., Maarky -30 Kolín, kluk, Kolín
7.6., Marry -25 Olomouc, holka, Nikolka, Šternberk
12.6., Faninka -26 Šumperk, kluk, Pavel Šumperk
13.6., Veverca -26 Olomouc, kluk, Matýsek,
15.6., Luca235 -25 Teplice, holka, Silvie, Ústí n.Labem
15.6., EvaK -27 Šternberk, kluk, Šternberk
16.6., Novia -23 Přerov, ?, Tobiáš, Viktorie,
17.6., LenkaKa - ?, Popice, ?, ?, Brno-Bohunice
18.6., Janulenka -28 Praha, holka, Podolí
18.6., Zlaticko - Praha, holka?,
21.6. Josefka -32 Plzeň, ?, Anna, Adam Plzeň
23.6., Vlcice76 -29 Neratovice, překvapení, Podolí
24.6., Gio -31 Praha, ?, U Apolináře červen, Tulipan - Tachov, ?,
Vlcice super fotka, kéž bych tak vypadala já. Už jsem nateklá no hrůza.
Já se zeptám večer manžela ať ty fotky založí. On je programátor a rozumí tomu. Dělal mi i lišty, protože já jsem také antitalent. Umím jen konzumovat, ale nic vytvářet.
Ahoj!
Vlcice,pekne brisko!taky tam ted svoje dam…haha!
myslim,ze se pod tim konem nejak pozname.....prece jenom kyneme tyden po tydnu,ze?:)
jinak my se máme dneska dobře,tak Vám všem preji taky pekny den!
Theresie
Ahoj,
tak do ted jsem se snazila zalozit nam to fotoalbum,ale jedine,co se mi povedlo je,zalozit „moje“fotoalbum,coz jsem nechtěla.jmenuje se to Červenec 2006 a je to vsem pristupne…tak kdyby neco…pro jistotu jsem to nase brisko natahla i do toho cervence2006,tak na to mrknete:))
tak pa.
Ahojky holky,
může te mi prosím některá pomoct. Konečně jsem si také založila pravítko, ale teď mi nejde zobrazit. Můžete mi říct co mám mít za údaje v nastavení.
Děkuji moc Veverča
musis myslim zkopirovat v nastaveni do sveho podpisu vse od http:.....
Čauky
hezká bříška holky. už jsem několikrát říkal manželovi ať mě vyfotí. Tak teď na něho uhodím a budu ho otravovat tak dlouho než to udělá. Pak hned až budem zase v práci, tak přispěju i se svou fotkou do alba.
mějte se
Díky moc Theresie, už to konečně funguje.
Manžel zkoušel všechno, ale tenhle zrovna vynechal.
tak paráda:)
už se těšim na další bříška!!!
venku zase sněží a já už myslela,že bude teplo!!! ![]()
tak se mějte!
Ahojky holčiny,
tak jsem právě trochu serfovala po netu a našla jsem super adresu. Mají do postýlky nádherné povlečení s obrázkama z večerníčků. takový Křemílek a Vochomůrka nemají chybu. Tak teď se jen musím rozhodnout, které svému Matýskovi koupím.
Tak tady je adresa www.matejovsky-povleceni.cz.
Nechte se inspirovat.
Mějte se moc hezky, mě už za půl hodiny padla. Už se těším domů, že se natáhnu a nebudu muset nic dělat.
Ahojte holky,
máte moooc hezký bříška
Jak se tam ty fotky dávají? Já jsem na to trochu antitalent
xMarketa - Já se taky chystám rodit u Milosrdných bratří. Ve středu tam s manželem jdeme na předporodní kurz a v pátek si prohlídneme oddělení (oni to mají rozdělené takhle na dvakrát). Jsem moc zvědavá!
Jinak dneska jsem byla na kontrole. Vše je ok, na ten test na cukr jít nemusím. Jenom se mě Dr. ptala, jestli má cukrovku někdo v rodině. Taky jsem se ptala, jak je možné, že přibírám kilo týdně. Říkala, že kdo má na začátku těhu podváhu, přibírá rychleji (to mám radost).
A proti otokům prý pomáhá hodně odpočinku, podkládat si nohy polštáři, ležet na boku (nevím, jak to skloubit dohromady
), dávat si pozor na sýry (jsou přesolené) a jíst petržel (fůůůůj), ta prý odvodňuje.
Tak já jdu asi odpočívat, ať nemám zase večer nohy jako konve ![]()