Červňátka 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
263
28.2.06 09:21

Já se na víkend taky těším. Jdem koupit komodu do dětského pokojíku a pak na oslavu k našim. Moje druhá polovička slaví narozeniny-37 a můj synoveček také, ve stejný den, ale své první. Tak to bude parádička.

Josefko : Stará větev? To teda ne. Já jsem o rok mladší a jako staroch si vůbec nepřipadám, ba naopak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
28.2.06 09:26

Ba jo, jsem už stará :lol: …teda alespoň u nás na techno párty bývám nejstarší holka! :lol: (Což si, myslím, vypovídá dost:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
28.2.06 09:34

To věřím. Na techno party a jiné , kde se to hemží samýma šestnáctkama já už fakt nechodím, takže tohle neřeším. Radši si zajdu někam do bárku (teď to teda omezuju), vadí mi kouř a tak a tam je všehochuť a většina mých známých je starších.Pravdou je, že se člověk je starý tak, jak se sám cítí............a to já uvázla někde pět let zpátky,ha,ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
28.2.06 09:41

Dobré ránko holky.
FANINKO já byla na UZ celkem 6×, protože ze začátku jsem měla problémy, že jsem špinila a měla hematom a vždy jsem se děsně těšila a klidně bych chodila častěji. Myslím, že to není škodlivé. A můj doktor taky vždy neřekne nic nového. Pokaždé hups na váhu, změří břicho a tlak, moč prostě klasika a za 14 dní tam klušu znovu. Nevím proč se tomu říká poradna :-)) když mi vlastně nic neporadí, jen vyplní kolonky v průkazce, ale zase je pravda, že když jsem u něj byla na UZ, tak to byla vyloženě přednáška. Byla tam se mnou i moje mamka a ta z toho UZ byla úplně odvařená, to víš za nich to nebylo :-)

LUCO já byla pak na dalším UZ také 27.10. protože jsem začala špinit a musela do nemocnice, tam ti byl ale takový divný doktor, že jsem se ho radši ani na nic neptala. Vím jen že říkal, že je 8mm velké a bije mu srdíčko. ale o jaké mluvil velikosti ani nevím, zda od hlavičky po zadeček, nebo šlo ještě změřit celé. To nevím. Říkal, že to odpovídá 7. až 8. týdnu. Podle PM jsem byla snad 7+2 pokud dobře počítám. Víš ty nebo jestli si pamatuješ jak jsi ho měla tenkrát veliké?

Jinak k tomu jak se těšíte na svoje rodiny, tak se také přidávám. Měla jsem tu o víkendu mamku a už jsem se na to více jak týden děsně těšila a když jsem jí šla vyprovodit na bus, tak když odfrčela, tak mi ukápla i slza. No asi jsem už matka přecitlivělá :lol:

Jinak přezdívka je Monika 26, je mi 26, jsem z Prahy a čekám kluka. Jméno ještě nevím jistě, ale rozhoduji se mezi Mikuláš nebo Tadeáš. TP je 14.6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
28.2.06 10:14

Tulipan - ahoj Tulipanku, koukala jsem,ze shanis,jak vypada korbicka ke kocarku Trax, puvodne jsem tento kocarek chtela take,ale koupila si ho kamaradka,tak aby jsme nemely stejny,protoze spolu budeme jezdit,rozhodla jsem se pro Jane,mela jsem ulozene tyto stranky,kde jsem koukala,jak vypada kombinace a moznosti tohoto kocarku i s tou korbickou. Tady jsou http://www.preciouslittleone.com/…/342732.html

Pekny den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
28.2.06 10:27

Ahoj maminky,
včera jsem si užívala den staré dovolené ještě z minulého roku (ještě jich mám 5). Víkend byl náročnější neb jsme malovali ložnici. Chudák záda! Prdola mel asi celkem slušnej tělocvik
Jinak jsem včera navštívilí informační schuzku - „předporodní kurs“ v Motole, abychom se dověděli jak to tam chodí. Musím říct, že to bylo celkem přínosné, kdy tam přijet, co si vzít, jako je postaráno, kolik stojí manžel u porodu (700,–), kde jak dlouho stravíš 1 a 2.- dobu porodní, na co je kladen důraz (hlavně neustálý monitoring miminka), co je rodičkám k dispozici atd. Myslím si, že je to o tom, na jaký personál narazíte a jestli rodíte v modře nebo oranžově vymalovaném porodním sále je jaksi jedno....... bolesti nudou v obou stejné........Bylo to poučné… i to video…A je více méně rozhodnuto.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
28.2.06 10:34

Ahoj,
tak jsem zase v práci, to je děs :(
Už se moc těším až budu úplně doma, přemýšlím, že bych to v půlce března snad zabalila, opravdu je to vyčerpávající :(
Pro kočárek si jedem dneska do Dětského růžku na Radlické, nakonec jsme vybrali barvu „lime“ to je ta s tím zeleným. Původně jsem teda chtěla tu modrou, ale je tak světlá, že bych nechala na kočáru ruce s věčným čištěním. Jinak já koukala na stránkách www.detskyruzek.cz - tam je ta korbička vidět po rozkliknutí pro více info a dole pak i ty tašky. My totiž budeme kupovat jen tu tašku, ne korbu.
Včera měl manžel celkem honičku, prodávali jsme auto (veterána), takže dopoledne jel s lidmi na prohlídku (auto je v garáži v úplně jiném městě než bydlíme) a pak rychle na DI přepsat doklady atd. Pak hned jel do Prahy na sraz s truhlářem kvůli skříňce pro mimčo a pak do Ikei pro ňáký věci na mimčo....., tak ještě dnes pro ten kočárek a většinu věcí už snad budeme mít … :D

Aktualizováno:
TP, NICK, Věk, Bydliště, pohlaví, jména, porodnice
1.6., Peta28 - Beroun, ?, Vendula, Marek, Hořovice
1.6., DanielaB -27, Brno, holka, Elen, U Milosrdných bratří
1.6., Petula -26, Králův Dvůr, kluk, Filip, FN Motol
3.6., Gabik -30, Praha, kluk, FN Motol
3.6., Janina -26, Plzeň-jih, překvapení, Anička, ?, Plzeň-Slovany
4.6., Xmarketa -36, Brno, U Milosrdných bratří
5.6., Michello -28, Fulnek, holka, Klára, Frýdek-místek,
6.6., Theresie -29, Praha, překvapení, U Apolináře
7.6., Maarky -30, Kolín, kluk, Kolín
7.6., Marry -25, Olomouc, holka, Nikolka, Šternberk
12.6., Faninka -26, Šumperk, kluk, Pavel Šumperk
13.6., Veverca -26, Olomouc, kluk, Matýsek, ?
14.6., monika26 -26, Praha, kluk, Mikuláš nebo Tadeáš, ?
15.6., Luca235 -25, Teplice, holka, Silvie, Ústí n.Labem
15.6., EvaK -27, Šternberk, kluk, Šternberk
16.6., Novia -23, Přerov, kluk, Tobiáš,?
17.6., LenkaKa - 28, Popice, ?, ?, Brno-Bohunice
18.6., Janulenka -28, Praha, holka, Podolí
18.6., Zlaticko -28, Praha, holka?, Krč
20.6., monika11 - 31, Praha, holka, ?, ?
21.6. Josefka -32, Plzeň, ?, Anna, Adam Plzeň
23.6., Vlcice76 -29, Neratovice, překvapení, Podolí
24.6., Gio -31, Praha, ?, U Apolináře
27.6., Tulipan -28, Tachov, holka, Terezka, Plzeň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
28.2.06 10:38

Ahoj Gábinko,
takže jsi byla v Motole spokojená? :D Musím se tam taky objednat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
28.2.06 10:51

Zkusím barevně odlišit ty, co čekaj holčičku-červeně a ty co chlapečka-modře, ostatní překvápka - zeleně :D

Aktualizováno:
TP, NICK, Věk, Bydliště, pohlaví, jména, porodnice 1.6., Peta28 - Beroun, ?, Vendula, Marek, Hořovice 1.6., DanielaB -27, Brno, holka, Elen, U Milosrdných bratří 1.6., Petula -26, Králův Dvůr, kluk, Filip, FN Motol
3.6., Gabik -30, Praha, kluk, FN Motol
3.6., Janina -26, Plzeň-jih, překvapení, Anička, ?, Plzeň-Slovany
4.6., Xmarketa -36, Brno, U Milosrdných bratří
5.6., Michello -28, Fulnek, holka, Klára, Frýdek-místek, 6.6., Theresie -29, Praha, překvapení, U Apolináře 7.6., Maarky -30, Kolín, kluk, Kolín 7.6., Marry -25, Olomouc, holka, Nikolka, Šternberk 12.6., Faninka -26, Šumperk, kluk, Pavel Šumperk
13.6., Veverca -26, Olomouc, kluk, Matýsek, ?
14.6., monika26 -26, Praha, kluk, Mikuláš nebo Tadeáš, ?
15.6., Luca235 -25, Teplice, holka, Silvie, Ústí n.Labem 15.6., EvaK -27, Šternberk, kluk, Šternberk
16.6., Novia -23, Přerov, kluk, Tobiáš,?
17.6., LenkaKa - 28, Popice, ?, ?, Brno-Bohunice 18.6., Janulenka -28, Praha, holka, Podolí
18.6., Zlaticko -28, Praha, holka?, Krč
20.6., monika11 - 31, Praha, holka, ?, ?
21.6. Josefka -32, Plzeň, ?, Anna, Adam Plzeň
23.6., Vlcice76 -29, Neratovice, překvapení, Podolí
24.6., Gio -31, Praha, ?, U Apolináře
27.6., Tulipan -28, Tachov, holka, Terezka, Plzeň

Ať počítám, jak počítám je to 8 kluků, 8 holek a 8 překvapení, to je fakt vzácná shoda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
28.2.06 11:35

Ahoj děvčátka :)
tak nevim nevim jestli je u mě dobře ta červená barva, těšila jsem se že mi konečně zmizne v seznámku ten otazník za holkou ale nezmizne.
Včera jsem byla na UZ, mimochodem FANYNKO - UZ mi doktor dělá při každé návštěvě tzn. 1× za 3-4 týdny a já jsem za to ráda, hned vidím že je všechno v pořádku. Takže včera prťousek nic neukázal, doktor to zkoušel jak se dalo podebíral mi břicho sondou aby se tam lépe dostal nebo aby se mimi posunulo ale to reagovalo tak že začalo patičkou intenzivně kopat do sondy :D že by malej vzteklounek? :P
Jinak jsem ráda že má podle něj všechno v pořádku (to co se dá takhle zjistit).
Pak se někdo ptal na porodnice v Praze: já mám doporučenou Krč ale prý jen nadstandardní pokoj, na těch hromadných snad nic moc a pak mi kamarádka říkala že strašný to bylo v Podolí ale to nevim proč, prý mi to řekne až se uvidíme.
Holky nechcete někdo domluvit tomu JARU aby už konečně přišlo? :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
28.2.06 16:17

Petulo,
ja bych rekla, že FN Motol je lepší standard. Myslím, že je tam vyborně postarano behem i po porodu o mimiska, maji dostatek kvalifikovaných lidí a přístrojů.
Uvidíš sama, jak na Tebe udělá dojem ta informační schůzka… já to jinde už zkoušet nebudu.

Co se týče odchodu, rozhodla jsem se že v práci zabalím v puli března a sbohem a šáteček..... Už jsem téměř vše předala své plnohodnotné náhradě, jsem pořád unavená, tak není co řešit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
1.3.06 09:49

Jééé, to kdybych já mohla taky říct že jsem všechno v práci předala. Za mě náhrada která nastoupila v lednu byla odejita a další má teprve nastoupit tak doufám že se nestane nic nepředpokládaného a já stihnu zaučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
1.3.06 09:50

Jo a ještě omluva FANINCE že jsem jí napsala s Y :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
1.3.06 10:33

Za mě má přijít náhrada až v pondělí 6.3., takže jsem zvědavá, jak to za necelý měsíc stihnu předat a vše vysvětlit?
V naší firmě je totiž na všechno dost času a na poslední chvíli se to všechno dohání… Začali hledat teprve minulý týden, tak jsem zvědavá, co vybrali??
Taky bych už nejradši zůstala doma, ale potřebujeme peníze …
Včera jsme si úspěšně koupili kočárek a postavili ho na zkoušku - je fakt super a krásně se s ním jezdí, teda aspoň po bytě :D , tak jsem fakt ráda, že je další věc vyřešená a z krku (taky z peněženky - 11.000 fuč, ale snad to za to bude stát :) )
A co u Vás nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
1.3.06 10:51

Ahoj holky,tak jsme vcera s manzelem byli na 4D ultrazvuku, byli jsme dojati,kdybych umela pridat obrazek,tak Vam ho i vlozim, byla videt krasne hlavicka s nosikem,strkal si prstiky do pusinky, nozicky a rucky taky,pohlavi jsme vedet nechteli, furt se teda mrskal,ale bylo to krasny,dali nam 17 fotek na cd,mne se totiz udelalo spatne,tak se vice nestihlo,ale i tak to stalo za to.
Jinak taky davam dohromady pomalu vse potrebne,doma ve 2+1 reorganizujeme,aby se mohl udelat detsky koutek a tak,hrozne to leti, v dubnu se chci jit zapsat do porodnice,chci rodit v Horovicich, tak jsem na to zvedava,co tam vse bude potreba pak.
To pocasi je desny, v praci jsem do konce brezna,taky se kazda korunka hodi. Krome toho vcerejska,kdy se mi udelalo zle-na omdleni, mi bylo cele tehu dobre.
Holky pekny den,ikdyz je pochmurno. peta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital