Poradna duly
Jana Čurdová
Janulenka, Praha, 28let, TP 18.6., asi holcicka, porodnice Podolí
jsem rada, ze se nas pod konem sejde vic! bude veseleji … ![]()
Takhle v tom Petula bude mít asi pěkný guláš - prosila nás, abychom jí info poslali do osobní pošty…někdo to jistě udělal, jiný nechal jen data tady v diskuzi…v každém případě je nás tu hodně a to je fajn.
Co se pohybů miminka týče, tak je mám taky hodně dole, prý přesně tam, kde by touto dobou měli být.
Tak jsem ten seznam zauktualizovala a přikládám, jen to ještě skoukněte, jestli jsem se u někoho nespletla a případně mi písněte na SZ ![]()
Věk Bydliště TP pohl. jména porodnice
Peta28 Beroun 1.6. Vendula Marek Hořovice
DanielaB Brno 1.6. holka Elen
Petula 26 Králův Dvůr 1.6. kluk Filip FN Motol
Gabik 30 Praha 3.6. kluk FN Motol
Michello 28 Fulnek 6.6.
Maarky 30 Kolín 7.6. kluk Kolín
Marry 25 Olomouc 7.6. holka Nikolka Šternberk
Faninka 26 Šumperk 12.6.
Veverca 26 Olomouc 13.6. kluk Matýsek
Luca235 25 Teplice 15.6. holka Silvie Ústí n.Labem
EvaK 27 Šternberk 15.6. kluk Šternberk
Novia 23 Přerov 16.6. Tobiáš Viktorie
Josefka Plzeň 16.6. Plzeň?
Janulenka 28 Praha 18.6. holka Podolí
Zlaticko Praha 18.6. holka?
Vlcice76 29 Neratovice 23.6.
Gio 31 Praha 24.6. U Apolináře
Theresie Praha
Tulipan Tachov
Ještě jednou s čárkama pro lepší přehlednost (tabelátory se mi sem nějak nepřenesli)…
NICK, Věk, Bydliště, TP, pohlaví, jména, porodnice
Peta28 - Beroun, 1.6., ?, Vendula, Marek, Hořovice
DanielaB - Brno, 1.6., holka, Elen,
Petula -26 Králův Dvůr, 1.6., kluk, Filip, FN Motol
Gabik -30 Praha, 3.6., kluk, FN Motol
Michello -28 Fulnek, 6.6., ?,
Maarky -30 Kolín, 7.6., kluk, Kolín
Marry -25 Olomouc, 7.6., holka, Nikolka, Šternberk
Faninka -26 Šumperk, 12.6., ?,
Veverca -26 Olomouc, 13.6., kluk, Matýsek,
Luca235 -25 Teplice, 15.6., holka, Silvie, Ústí n.Labem
EvaK -27 Šternberk, 15.6., kluk, Šternberk
Novia -23 Přerov, 16.6., ?, Tobiáš, Viktorie,
Josefka - Plzeň, 16.6., ?, Plzeň?
Janulenka -28 Praha, 18.6., holka, Podolí
Zlaticko - Praha, 18.6., holka?,
Vlcice76 -29 Neratovice, 23.6., ?,
Gio -31 Praha, 24.6., ?, U Apolináře
Theresie - Praha, ?, ?,
Tulipan - Tachov, ?, ?,
Doplňuju
NICK, Věk, Bydliště, TP, pohlaví, jména, porodnice
Peta28 - Beroun, 1.6., ?, Vendula, Marek, Hořovice
DanielaB - Brno, 1.6., holka, Elen,
Petula -26 Králův Dvůr, 1.6., kluk, Filip, FN Motol
Gabik -30 Praha, 3.6., kluk, FN Motol
Michello -28 Fulnek, 6.6., ?,
Maarky -30 Kolín, 7.6., kluk, Kolín
Marry -25 Olomouc, 7.6., holka, Nikolka, Šternberk
Faninka -26 Šumperk, 12.6., ?,
Veverca -26 Olomouc, 13.6., kluk, Matýsek,
Luca235 -25 Teplice, 15.6., holka, Silvie, Ústí n.Labem
EvaK -27 Šternberk, 15.6., kluk, Šternberk
Novia -23 Přerov, 16.6., ?, Tobiáš, Viktorie,
Josefka - Plzeň, 16.6., ?, Plzeň?
Janulenka -28 Praha, 18.6., holka, Podolí
Zlaticko - Praha, 18.6., holka?,
Vlcice76 -29 Neratovice, 23.6., překvapení, Podolí
Gio -31 Praha, 24.6., ?, U Apolináře
Theresie - Praha, ?, ?,
Tulipan - Tachov, ?, ?,
Tak jsem zapoměla poslat Petule svůj věk a jména přicházející v úvahu (už jsme to napravila) a zjistila jsem, že jsem asi nejstarší budoucí maminka červňátka
Jo a ještě jedna novinka…hádejte ![]()
Podlehla jsem a mám taky metřík…nejdřív jsem si říkala, že je zbytečné tak přetěžovat stránky
ale pak jsem zjistila, jak je to praktické, když jsem koukla a hned jsem viděla, „jak na tom jsou“ kolegyně v jiných diskuzích
Dokonce se mi to (napodruhé) i povedlo ![]()
Luco, co ten tvůj obrázek pod jménem. Tak se cítíš, nebo je to srandička? Já totiž ze začátku měla takovýho velmi nezdravě vypadajícího smajlíka a taky jsem se tak cítila. A tak sem si natruc dala veselejšího a trochu se mi ulevilo (ale pořád žádný zázrak).
Josefko. ten smajlík se mně líbil nejvíc. Docela mě vystihuje pořád spím. Teď jsem se šla zvážit a zhrozila jsem se 8kg nahoře. Do toho mám ještě zácpu. Už nyní se cítím, jako obydlený mrakodrap.
Nechci se vidět v červnu, to se budu asi koulet do porodnice.
Co si zkoušela na zácpu? Já ji měla, dokaď jsem mizerně jedla…to znamená vůbec nebo jen malinko. Posledních 14 dní se snažím pořád něco tlačit (Dnes od rána: jogurt s piškotama, ke svačině bagetu se sýrem, k obědu čočku na kyselo, teď ovocný salát a to vše prokládat celozrnýma sušenkama a hooooooodně zapíjet) a chodím zas pravidelně, jako by nic. Přibrala jsem zatímmálo, to teprv čekám.
Taky jsem měla problém se stolicí. Tak jsem si včera koupila sušené švestky a snědla půl sáčku a ještě jsem si dala půl kompotu broskví a nakonec potravinováý doplněk s bakteriemi střevní mikroflóry.A taky jsem dost pila. Pohybu málo nemám s mýmy 2 psy, takže tím to nebylo. A dnes super. Doufám, že to nebude znít nějak blbě, ale byla jsem dnes 3× (ale ne průjem) a cítím se velmi dobře. Jak jsem včera nebyla vůbec, což se mi nikdy ještě nestalo před těhotenstvím, tak mi nebylo moc dobře.
No to jsou témata, že? ![]()
Já v podstatě papám všechno, jím jenom celozrné pečivo, piji hodně vody. Stejně mi nic moc nepomáhá. Asi mimi všechno potřebuje. Jediné děsně ujíždím na sladkém, není den abych něco sladkého nesnědla. Jsem jak posedlá. Myslím, že právě z toho přibírám.
Josefko, zeptej se mámy kolik přibrala v těhu, tohle jsou geny, které se dědí. Moje máma bohužel přibrala 20kg a já při prvním taky, ale šlo to dolů během půl roku. Tak trochu počítám s tím, že mi ta konečná váha půjde zase pěkně dolů sama.
Pro zasmání: Taky jsem slyšela, že si mám koupit švestky, tak jsem tak učinila a chtělo se mi ještě cestouz obchodu (a to byly švestky nedotčené v kabelce)
![]()
PS: Laktobacil beru vlastne preventivne taky (na jine problemy) a mozna i on prispiva…rozhodne nemuze uskodit ![]()