Červňátka 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
67
17.2.06 17:06

ahojky všem…
Můžu se k vám přidat?Tp je 16.6.2006,je mi 23,jsem z Přerova…

Ahojky Diny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
17.2.06 19:44

Ahoj holky!

Diny-vítám tě mezi námi děvčaty :lol:

na ten sukr.test me jeste neposlali,ale asi mě to čeká brzo.víc se počítam dozvím na příští kontrole…(27.2.)…cukrovku mame v rodině(moje babička)tak počítám,že mě to taky nemine :?

jinak už jsem pořídila přebalovací pult!respektive šuplíky z Ikea(už se tu o nich debatovalo),na který přiděláme desku.vyjde to celé na cca 2000,což myslím,že jde…
s kočárkem si pořád nevím rady…jsem na netu hodiny a pořád nevím,do čeho půjdu.
nechám to asi trošku odležet a pak uvidím..
no nic,jdu montovat šuplíky.
tak hezkej večer
 T.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
17.2.06 20:22

Tak my jsme se byli podívat na to mimčo. Je fakt nádherný držet takový mrně v náručí. Ptala jsem se kámošky na ty testy na cukr, říkala, že na žádných nebyla. Asi k tomu musí mít člověk nějaký předpoklady, že ho tam pošlou. Nepamatuju si ani, že by ségra ani jiná kámoška na těch testech byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
17.2.06 20:48

Theresie,
já zdravila Diny,já jsem Novia… :)

S tím testem cukrovky je to všude jinak.....„jiný kraj,jiný mrav“.Co dr,to jiný způsoby…

Jinak kočárek mám vybranej x-lander XA,teď je i s polohovacíma nožkama a mají být i větší korby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
17.2.06 21:07

Holky,jaké máte váhové přírůstky?Já přibrala asi 10 kilo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
17.2.06 21:24

Novia ahoj
Také jsem přišla později do červňátek.

Holky já na ten cukr asi budu muset jít, sestra mi něco naznačovala. Děda měl cukrovku. Jen se divím, že až nyní. Při prvním těhu jsem nešla nikam. Žádné problémy nemám ani teď. Už jsem kromě amnio prolezla snad všechno. Jinak mi je jedno, kam mě zase pošlou. Jen jsem se zhrozila na tím, že budu muset nalačno a pít nějaký přeslazený čaj. Mám kolísavý tlak a nalačno, mě stačí krevní testy. Než dojedu na místo, tak se mi motá hlava. No jo nedá se asi nic dělat.
Jinak přebalovák jsme si koupili na izerát za 1000kč a doteď slouží jako skříň. Potom ho zase předělám na přebalovák. Je to ale výborná věc, ikdyž jsem měla holčičku, jakmile jsem jí rozbalila, tak se mi okamžitě začala čůrat. Kolikrát to i přeteklo přes tu savou plenu. Hlavně jsem se pořád nemusela ohýbat, což jsem po císaři ocenila.
Mějte se budoucí maminky a opatrujte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
17.2.06 21:26

Novia- já mám ve 23tt asi 6kg. Jenomže je to na váze doma, nejsem navlečená jako u doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
18.2.06 09:55

Ahoj těhulky,
tak já mám v 26.týdnu přírůstek stále 6 kg a doktor nic neříkal, tak je to snad v normě :)
Ten test na cukrovku se prý nedělá všem, buď vyšla špatně moč nebo jsou dědičné předpoklady. Taky prý starší maminky posílají automaticky.
Já žádné dědičné předpoklady nemám, stará si taky nepřipadám (26) a výsledky moče mám v průkazce vždy negativní, tak nevím, proč mě na ten test poslali. Jdu v pondělí, to budu 25tt+5.
S kočárky je to děs, na Růžového pantera jsem taky žádnou chválu neslyšela, ba naopak a o kočárkách Patron Bohemia jsem v nějaké diskusi taky nic pěkného nečetla, je to fakt těžký, přijde mi, že taky hodně záleží, jak je která maminka náročná, kritická, co od kočárku čekala atd… Je to strašně individuální.
Já jsem zatím stále rozhodnutá pro Traxx Jaguar 4 od Haucku, ale koupi zatím necháváme na duben.
Nevím, jestli už jsem to psala, ale objednali jsme už taky autosedačku a pár dalších mimi oblečků na www.caryfuk.cz, tak jsem zvědavá, kdy to dorazí a jestli to bude vše, jak jsem objednala :?:
V podstatě už skoro vše máme, v pondělí se ještě musím domluvit s truhlářem kvůli skříni pro mimi - necháme si jí nakonec vyrobit, v obchodě jsem na nic, co by nám vyhovovalo bohužel nenarazila, nebo to bylo dost fórový! Takže si necháme vyrobit rovnou už širší a vyšší „komodu“ se 2 dvířky, šuplíky a prostorem na hračky, ať za 1/2 roku nemusíme řešit další úložný prostor.
Jediné, co mi teď trochu vadí, je stále silnější vytékání „mleziva“..... To by snad ani nebylo to nejhorší, ale včera mi z jedné bradavky dokonce začal téct hnis a pak krev, byla jsem z toho celkem vyřízená, ale když jsem volala svému gynekologovi na mobil, řekl mi, že to se stává, ať neplašim, hlavně ať nic nemačkám, jen opatrně omyju, že to bude dobrý a v pondělí mám k němu přijít :roll:
Takovýhle chuťovky mám snad jenom já :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
18.2.06 10:02

Tak už jsem na to přišla s tím přesunutím!
Při cestě do diskuze, dáte diskusní forum, pak ale místo „těhotenství“ jsou dole podskupiny a aktuální „červňátka“ jsou ve skupině „stejný měsíc porodu“ a tam je vidět aktuální stav (kdo přispíval poslední a že jsou tam nové příspěvky …)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
18.2.06 10:21

Holky,jak jste tam dali metříky,mě to vůbec nejde :x
 Díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
18.2.06 12:45

Ahoj novia,
mě to taky dalo hodně práce, ale nakonec se to podařilo, tady určitě najdeš diskusi,kde je přesně popsáno, jak to udělat. Nejdřív si ho musíš vytvořit na www.tickerfactory.com a pak si ho přidat do podpisu v nastavení, ale podrobnosti už si přesně nepamatuji, každopádně skoukni diskuse, určitě ňákou na tohle téma najdeš, přeju hodně štěstí a pevné nervy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
18.2.06 13:27

Díky,nakonec jsem přišla na to,kde byla chyba :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
18.2.06 23:18

Veverco , kde přesně jsi v Olmíku hledala, dala bys nám tip na obchod? Máme to do Olomouce asi 60 km, tak bychom se tam chtěli jet podívat na kočárky. Ještě pořád nevíme, je to fakt „věda“, obzvláště pokud člověk chce, aby kočárek vydržel ještě pro sourozence. :-) Chtěli bychom si určitý kočárek ozkoušet a pak si ho objednat přes net nebo ze zahraničí, pokud bude potřeba. Jinak přeji vám všem vše nej. Ať se pupíkům i vám daří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
19.2.06 08:36

Ahojky holky,
ani nevím, kdy jsem tady byla naposledy, zkrátka se poslední dobou moc nedostanu na internet, tak se omlouvám. Taky jsem pátrala, kam nám tu naší diskusi přesunuly, ale jsem šikovná a vše našla.
Peťul koukám, že se nám líbí úplně stejný kočárek, Traxx Jaguar 4 a myslíš, že se tam to mimi vejde i v zimě, kámoška měla tu korbičku a říkala mi, že ho tam s tím zimnív fusakem dám max. do 7 měsíce? Tak pořád taky přemýšlím, ale je to můj favorit.
Jinak já byla na velkém ultrazvuku, řekl mi, že je vše v pořádku i sreeningové vyšeření, tak jsem si tak trošku oddechla, i když ještě není vše definitivní, když jsem četla o Katty jedné v diskuzích, tak jsem z toho byla úplně hotová. Člověk to mimi nemá jistý, dokud se mu nenarodí a není zdravý, ach jo. Ale nemysleme raději na takovýhle věci.
Já jsem zatím přibrala ve 22tt asi 5 kg a to jsem se bála, že vůbec nepřibírám, protože jsem do 20tt měla jen asi 1,5kg, no teď to asi pěkně začne.
Holky máte už některá z vás kojící polštář? Prý je i nějaký kulatý nejen do podkovy, ale já ho nemůžu nikde najít, když tak písněte webovou stránku, dík.
Glukózový test mě bohužel čeká taky, protože taťka i babi mají cukrovku, jinak by mě můj gynekolog na něj ani neposlal, ale prý když máme cukrovku v rodině, tak je to jistější. Fakt se těším.
A jaký byl valentýn? Já dostala muzikál Bídníky, takže 18.3. na něj jedeme do Prahy, budeme tam spát u známých, tak se už těším, jak tam projdeme všechny obchůdky.
Peťul od čáryfuka jsem taky objednala pár věciček a jsou moc hezký, myslím, že přijdou tak do týdne, 14 dnů.
Pořád nevíme pohlaví, protože se nám mrňousek nechce ukázat, ach jo, já tak nemám ráda překvapení, doufám, že nás dlouho nebude napínat. Na další kontrolu jdeme 15.3.
Tak se všichni mějte, opatrujte bříška a hodně se smějte.
papa Lenča a prďolka 21+5tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
19.2.06 12:41

Ahoj Tulipanku,
věřím, že se Vám mimísek brzy ukáže, pak se spousta věcí nakupuje mnohem líp :)
A k tomu kočárku, zkoušela jsem si ho v obchodě a připadá mi naopak větší než většina dnešních kočárků. Určitě ale taky záleží, jak nám Ti naši miláčkové vyrostou, ale nebála bych se toho. Myslím, že na zimu už budou naše mimča sedět, takže ta vkládací taška už nebude potřeba a mimča se i s fusakem do toho kočárku vejdou :D Aspoň v to doufám, taky jsem zatím na žádný jiný kočárek, který by mi vyhovoval víc a za rozumný peníze nenašla. Navíc jsem si ho už i zkoušela v obchodě a zdá se mi fakt dobrý :D
Teď jen čekáme na duben a pak si ho objednám do kamenného obchodu (kvůli případným reklamacím), na netu jsem našla nejlevnější variantu s možností objednání přes kamenný obchod na www. detskydum.cz, mají obchod na Praze 4 a ceny mají stejné jako na netu, tak uvidíme :D
Příběh Katty je opravdu moc smutný a jejich situaci jim opravdu nezávidím! Snažím se ale na smutné věci nemyslet, stačí to, co člověka potká.
Mějte se všechny krásně a opatrujte bříška :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital