Červňátka 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
68
3.2.06 14:05

tedy tady je tel. 737 277 693

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
3.2.06 14:29

Ahoj Gábi,
právě jsem si to zaznamenala do kalendáře, budu s tím počítat :D
A sejdeme se asi před nemocnicí ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
3.2.06 14:44

tajky bych to tak videla, snad se najdem, to si dame jeste vedet co a jak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
3.2.06 14:58

Dobře, zatím díky :D
Přeji hezký víkend :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
3.2.06 19:13

Ahoj holky
Není tu některá z Teplic a okolí? Přistěhovali jsme se sem nedávno. Já nemám ským chodit na cvičení a plavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
5.2.06 10:14

Petulo-s tema kyclema.....me pomaha dat si mezi kolena velikej polstar.taky mam poblem se spanim na boku,ale takhle je to lepsi(prite¨l se sice do postele skoro nevejde:),ale jde asi o zvyk…)

Evi-to je skvele se stenatkem.zrovna taky premyslim,jestli do toho nepujdu.nas labrador ted pujde kryt a tak mame jedno stenatko jiste…on zacina hluchnout a celkove je nejak pomalejsi,tak uz zacinam byt smutna,ze brzy odejde.....stene by pak melo byt v cervnu…tak nevim,jestli to zvladneme.....dve miminka najednou…ale hrozne bych chtela..... :P

chtela jsem se jeste zeptat…ja mam ted nejake bolestli jakoby v pochve…zkratka sem tam me dost picha vevnitr…nemate to take?nektery den to nemam vubec a nekdy zase skoro porad.....dost me to znepokojuje.....dik za radu:)

jinak u me nic noveho.pekne si kynu,mimco sebou porad mrska,coz jsem rada.na utz se nase miminko otaci celem.asi se mu to libi…dr rikal,¨ze je velmi aktivni.pritel je moc rad,pral by si sportovce:))

s kocarkem jeste nevim…kdyz jsem na nejake koukala,prisli mi straslive ,malinky…jak na 3 mesice a pak uz se tam mimco nevejde!!!asi poridime nejaky stary z druhe ruky.v AAA maji bazac s kocarky,tak tam mrknem…

jsem ted i s pritelem a psikem v praci,tak jdu neco delat…
mejte se krasne a peknou nedeli
 tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
6.2.06 08:51

Ahoj holky,
chtěla bych poprosit o radu. Začíná mě škrábat v krku a nevím, co s tím, abych neublížila miminku. Nemáte některá zkušenost? K doktorce se mi nechce, mám jí dost daleko a v tomhle počasí … :?
Začalo mi navíc téct z prsou, takže si snad budu muset koupit vložky do podprdy, není to nic tak hroznýho, ale doma, když jsem jen v tričku, tak mám každou chvíli flek (flíček) …
A co je u Vás nového??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
6.2.06 09:55

Ahoj kočky. Právě jsem se vrátila z poradny, kde jsem přesně popisovala doktorovi problémy jako má asi theresie . Jediné, co by to mohlo být, že se předčasně otevírám a to naprosto vyloučil při vyšetření. Povídal mi, že je to časté a způsobuje to růst dělohy a změny v ní. Jak roste, tahá za vaječníky a může to způsobovat i křeče v pochvě. Nemám si dělat starosti a mám se „už konečně smířit s tím, že jsem v jiném stavu“ :lol: Ještě dodal, že je rád, že není ženská, že těhotenství je tolik změn, že on by to určitě nepřežil. :lol: Může se předepsat magnesium ale pít Magnesii prý taky stačí.

Co se týče škrábání v krku, Petulo , pokud je to začínající angina, tak s tím se nedá udělat nic, než jít k doktoru ale ve většině případů se jedná o vyschlou sliznici v krku a stačí dostatečně pít. Nic nezkazíš ani medem v nejhorším kloktadlem. Uvidíš, co se z toho vyvine ale určitě nic vážného. Jsme teď citlivější a vnímavější a některé jindy běžné stavy nám přijdou jako příznaky nemoci. Jo, jestli to nebude tím, že jsme - jak vtipně připenul můj lékař - v JINÉM STAVU. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
6.2.06 11:01

Josefka-dekuji moc!moc si me uklidnila…dr me kontroloval 23.1. a neotviram se,tak bezim pro magnesii)jistota je jistota:)

Petule-taky me ted bolelo v krku a bala jsem se,ze padnu nemocna,ale zä dva dny to bylo pryc.kloktala jsem vodu se soli pred spanim a rano a davala si jitrocelovy sirup(mnam!)a jedla pomerance.ku podivu to zmizelo,tak drzim palce,at se toho taky zbavis rychle.slysela jsem,ze tehulky jejich miminka chrani a verim tomu!:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
6.2.06 13:01

Nechci to zakřiknout ale taky mám pocit, jako by mi malej dodával sílu a energii. Já jsem totiž normálně velký „chcípák“ a minimálně jednou ročně si chřipku nikdy neodpustím a letošní sezńu (podzim - zima) zatím jako rybička. A ještě si občas vytnu nějakou specialitku, jako je mononukleóza nebo loni zápal plic (nesměla jsem přez měsíc do práce a nezbláznila jsem se, takže teď už přežiju všechno:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
6.2.06 13:04

Ahoj těhulky,
moc díky za rady, taky jste mě celkem uklidnily, určitě to vyzkouším a budu doufat, že všechno brzy přejde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
7.2.06 09:28

Ahoj těhulky,
tak jsem zkoušela kloktat slanou vodu, ale to se prostě nedá :(
V lékárně mi paní řekla, že ani Hedelix ani sirup Mucosolvan pro těhule vhodné nejsou a nakonec mi poradila lipový čaj s medem, tak to snad pomůže, uvidíme :?:
A ještě se vrátím ke kočárkům, favorizovala jsem si Hauck Memphis air, celkem se mi líbil a cena byla taky příznivá, ale když jsem se na něj byla včera podívat naživo, změnila jsem názor :(
Je poměrně těžký i na ovládání, potah vcelku blbý na údržbu, rukojeť byla ňáká rozvrkočená a celkově mi přišel dost fórovej :?
Nakonec jsem se rozhodla pro Hauck Traxx Jaguar 3, i když jsem tříkolku nechtěla, ale když jsem si ho vyzkoušela, tak se to prostě nedá srovnat. Jaguar má snadné ovládání, je lehký a má příjemnou bytelnou rukojeť :D
Celá ta sportovní korbička jde snadno vyndat a otočit proti směru jízdy. K tomu si dokoupíme přenosnou tašku, abysme ho mohli použít od miminka a bude. To přední kolo je otočné a zároveň ho lze i zaaretovat, takže fakt super :D
Uvidíme, až po nějaké době používání v praxi :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
7.2.06 10:03

Ahoj holky
Chřipky díky mrazům ještě nejsou, ale Josefka má pravdu, že nás do určité míry těhu chrání. Já beru pro jistotu Gravital. Andulku chráním taky Homeopatikama, abych nějakou virozu nechytila od ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
7.2.06 10:57

Petulko ještě se pochlub, kolik stojí a co je vlastně v ceně. Já mám z výběru kočárku hrůzu. Nemáme na rozhazování (manžel nevydělává) a i když vím, že s kočárkem za 3 litry bych to taky nějak zvládla, nechci si koupit nějakou šunku, na kterou budu celou dobu nadávat, jak je to těžké, co se mi rozbilo, že se špatně ovládá a tak podobně. Byli jsme ve dvou obchodech: V prvním nás paní ujišťovala, že některé Polské kočárky jsou kvalitní, srovnatelné s originálem. Ve druhém (favorizovaném) obchodě jsme si nakonec vybrali nejdražší „Alu Sprint“ (odlehčená ale bytelná konstrukce, nafukovací kolečka - nutné pro náš terén - pohyblivá jedna náprava, všechno nastavitelné) za stejné peníze (trojkobinace 10.000,–) ale v ceně jsou i peřinky, pláštěnky a moskitiéra a moc milé chování obsluhy :lol: Reklamace řeší do 30 minut nebo výměnou. A vím, že to není trik, dělá tam známá a fungují už snad od revoluce (všechny kamarádky z okolí tam nakupují). Líbil by se mi ale je to vlastně druhý kočár, který mne zaujal a nechci nic uspěchat. Nikdy jsem nebyla tak zmatená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
7.2.06 11:37

Josefko- My jsme si vybírali podle těchto bodů.
Kočárek musí být dostatečně prostorný, hlavně pro ty naše miminka, které jsou narozené v červnu. Věřím, že i příští zimu bude částečně ležet, tak aby bylo v pohodlí.
Musí mít polohovatelou rukojeť
Pokud možno, aby se z toho dal udělat i sporťák
Musí mít nafukovací kolečka a dobré pérování. Upozorňuji, že většinou jsou všechna tuhá, když jsou nová.
Musí se dobře ovládat a sládat,
Měl by se Vám vejít do auta a výtahu. Dávejte si na to pozor a proměřit.
Měl by mít dobrý košík, který je umýstěn pod kočárem, aby se tam vešel i nákup.
Mohla by být k tomu i taštička, je velmi praktická. Dá se koupit zvlášť.
My máme ještě odepínatelnou část boudy, to je výborné ve vedru, kdy je vevnitř kočarku vzduch. Dáte miminko na bříško a ono vidí ven. Je tam samozdřejmě mřížka, aby tam něco nevlítlo.
Nezapomeňte na pláštěnku, aby seděla dobře na kočárek a síťka je také vhodná. Snad jsem na nic nezapomněla. My máme z minula Deltim sport. Prý jsou špatné, ale my néměli žádný problém. Doufám, že Vám s výběrem trochu pomůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí