Červňátka 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
520
14.2.06 19:06

Ahoj holky,
připojuji se k vám sice pozdě, termín mám 25.6., byla jsem tu před otěhotněním každý den a pročítala všechny články a od té doby co vím, že budu mít mimi jsem tady poprvé :)
Na tom testu na cukrovku jsem byla asi před 2 lety, vypila jsem ten sladkej čaj a pak mě asi 3× po hodině brali krev z prstu, nic to nebylo.
Jinak mám stejný problém s kočárkem, denně pročítám na netu všechno co se dá, ale výsledek zatím žádný. Uklidňuje mě jen to, že ke konci března je v Brně veletrh Dítě a tam mají většinu kočárků vystavených, takže se dá všechno osahat a hlavně mají akční slevy. Byla jsem tam loni slintat tak se tam letos moc těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
15.2.06 14:08

Ahoj holky,
jak se ta debata „přesunula“, tak mě se vůbec teď nezobrazuje, kdo naposledy přispíval a ani se mi to neposouvá..... :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.2.06 08:47

Ahoj holky, přečetla jsem si, co se stalo Katty a nevidím přes slzy. Ví, že když se jí mimi narodí, tak zemře, protože má jakousi vývojovou vadu, ale nemůže jít na potrat kvůli svému zdrav. stavu, takže mimi musí ještě měsíc donosit. Raději to ani nečtěte. Hrozně mě to vzalo.

Moc nám všem přeji ať se těhotenství vyvíjí jen dobře a porodíme zdravá krásná miminka!!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
16.2.06 08:47

Omlouvám se, to jsem byla já nepřihlášená Eva K.

• Citovat
  • Upravit
1119
16.2.06 08:58

Já to taky četla. Tohle je opravdu hrozné, nevěděla jsem co jí na to mám napsat. Manžel mi řekl, že nemám na to raději myslet, ale on není žena, která ví, že její dítě umře. V životě nás potká spousta děsných scénářů, ale my se s nimi poperem. Bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1052
16.2.06 12:52

hu

Jelikož mám od včerejška hroznou depku, tak tu bulím jako blázen. Snad se to příště Katy povede :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
16.2.06 20:27

to je děsné.co se stalo Katty.
neumím si ani ve snu představit,jaké pocity ta holka musí mít :(
ale myslet na to vážně nesmíme…jen nevím,jak to udělat......
všem vám přeju hlavně zdravá miminka a zdraví i pro vás!
 T.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
17.2.06 08:34

Ještě k cukrůtestu : V kterém týdnu těhotenství jste ho podstoupily? Mně doktor říkal, že se mám objednat až ve…no, a já to zapoměla. Něco říkal o 26 tt ale nevím,jestli to bylo „DO“ nebo „V“. Jojo, už se ta boule na bříšku projevuje na výkonu mozku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
17.2.06 08:46

Ahoj Josefko
Mně vůbec nic sestra neříkala. Jsem teda asi brzo. Já měla v rodině dědu s cukrovkou, tak mě určitě pošlou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.2.06 10:27

No teda holky, tady je ale mrtvo :cry: Copak se u vás nic neděje?
Je fakt, že u nás žádné novinky, jenom mě konečně po čtrnácti dnech opustila rýma.
A kamarádce se včera narodil chlapeček, Martínek. Má 3,9 kg a 52 cm. Toho bych nechtěla rodit :? . Dneska se za něma jdeme podívat, tak jsem zvědavá na zážitky z porodu.
Taky jsme se byli podívat na kočárky a Růžový panter mě docela zklamal. Polovinu obchodu jim zabírají kočáry Tako a těm ostatním bych taky moc nevěřila. Čekala jsem víc. Objevili jsme ale v Puntanele kočárek od Patron Bohemia a do toho jsem se úplně zamilovala :D . Na netu jsou o něm samé dobré reference, tak bude asi náš! Jenom tam někdo psal, že je dost široký, tak to musím ještě prozkoumat.
DanielaB

• Citovat
  • Upravit
643
17.2.06 10:57

Aha, no tady zase tak mrtvo není, to se omlouvám. Ty vaše příspšvky se mi zobrazili až když jsem sem něco připsala. Jak píše Petula, někaj to blbne.
Co se týče těch testů na cukr, mě taky doktorka nic neříkala (jsem ve 25.tt). Ve čtvrtek jdu na kontrolu, tak uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1052
17.2.06 11:08

hu

Konečně jsme po UTZ na vrozené vývojové vady. Náš miláček má obě uši, oči, nohy, ruce, všechny prstíky a všechny vnitřní orgány na spávném místě a o správné velikosti. Prý tam měl zase po dlouhé době šikovné dítě, které se chtělo ukazovat ze všech stran a obraz byl vyjímečně jasný. Srdíčko je taky v pořádku, rozštěp patra nemá a prostě sem ščastná jak blecha. Prej je to pěkný svalovec, má na ramenou pořádné svaly :lol: :lol: Pindíka mi před oči necpal, takže i nadále je pohlaví překvapením (i když já furt myslím na kluka :P ). Termín porodu mi zatím neměnily, ale tygr je o týden starší. Takže jsem 22+0 přesně a termín se může posunout z 29.6. na 23.6…uvidíme. Další kontrolu mám 8.3., UTZ ve 30tt a čeká mě a pak mě čeká ten pitomý cukrovkový test :roll: Mě doktorka napsala termín tohodle testu mezi 24 a 28tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
17.2.06 11:54

pro Josefku

Ja byla na testu GTT (cukrovka) uz v 19. tydnu. Ale je fakt, ze v knizkach se pise okolo 24. tydne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1052
17.2.06 13:58

hu

Ještě se chci zeptat, kdy budete chodit do předporodního kurzu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
17.2.06 14:16
:D

Ahojky holky, ještě k těm kočárkům. Sháněla jsem po Olomouci a všude možně jsem se vyptávala. A nejlíp z toho vyšly kočárky firmy Trend. Je to česká firma a sídlí v Bruntále, takže kdyby se něco pokazilo nebo jsme chtěly jinou barvu kočárku pak není problém cokoliv doobjednat. A taky nejsou moc drahé. Cena se pohybuje kolem 6000 kč. Což není tak moc.

pro Vlčici
nevím, kde bydlíš, ale u nás můžeš začít chodit do kurzu kolem 20 tt. Já jsem začala teď na začátku února a je to super. Vždy si řekneme co je nového a jak se mají miminka, pak hodinu cvičíme a potom ještě máme hodinovou přednášku na dané téma. Minule jsme měli o zdravé výživě a příště budeme mít o tom co vše potřebujeme pro mimčo.
Já jsem moc spokojená.

Mějte se moc hezky, užijte si víkend a opatrujte bříška

Veverča a Matýsek 24tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest