Červňátka 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
68
30.1.06 14:37

ostaní budoucí mamci - rodicky,
pokud mate zájem se pridat na prohlidku, dejte vedet, zadny problem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.1.06 23:31

Ahoj,
Lendulinku,mě ukončili těhu loni v deviti tydnech.Už jsem měla i prukazku a partner už viděl „tečku“ na monitoru.Největší smutek na mě padl až tak po 14ti dnech.Držim ti moc a moc palce at to zvladnete,hlavně TY. Po třech měs.jsem znovu otěhotněla a mimino je úplně zdravé.Obviňovala jsem se ikdyž jsem věděla že je to nesmysl. VYDRŽ!
Jsem ted na neschopence,práskla jsem s sebou na ledě,slabý otřes mozku (hlava bolela čtyři dny jak sviňa!) Mimino je v poho,bude to asi tanečník,krouti se a pořád „přešlapuje“.Co se týče bavlněných plen tak partner našel:www.pleny.cz Já měla kluky na plínkách a je to časově náročný-pokud máte uřvánka :wink: Mějte se fajn Čauky M.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
30.1.06 23:32

čauky xmarketa

• Citovat
  • Upravit
308
1.2.06 13:58

Ahoj holky,
právě jsem se vrátila z „oběda“ - byla jsem nakupovat látky s dětským motivem, takže mám o víkend o zábavu postaráno :D a hlavně téměř prázdnou peněženku :(
A co je nového u Vás??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
2.2.06 10:08

Děvčata, už jsme s mužíčkem začali řešit kočárek a zatím jsme dospěli pouze k typům, které nám vyhovují, ale žádná pořádná konkrétní značka. U nás v městě mají leda polské kočárky, nic proti nim, také nějaké české, ale zatím nám žádný nepadl do oka. Mají i ty velmi drahé Jane, ale moc se nám nelíbí. Jaké máte kočárky vy? Já vím, stále diskutované téma, ale je to fakt důležité, obzvláště pokud chcete kočárek i na další mimi. Přemýšlela jsem zajet do Brna či Olomouce (pokud některá z vás má tip na obchod v některém z těch měst, šup sem s tím), osahat si značku a pak si ho objednat na netu. Sympatický mi je německý Knorr NIzza, na i-shopu neměckém jsem ho našla v akci za 199 EUR, což v porovnání s cenou, kterou tu nabízí naše obchody od cca 8 do 12 tis. je fakt paráda. ALe je nutné si ho zkusit. Jinak chystáme se na doporučení tady od vás pořídit pěknou dřevěnou skříňku se šuplíkama, mužíček z ní udělá přebal. skřínku a pohodička. Chtěla bych pro mimíška koupit oblečky z čisté bavlny, žádné příměsi, nejlépe biobavlna, ale to se tu dá sehnat těžko. Ještě se chcu zeptat, máte za sebou UTZ vyšetření srdíčka? Co můžeme čekat? Náš mimíšek asi nerad UTZ, vždy se natáčí zádíčky. Reaguje vaše miminko také na tlak na bříšku? Mě se zdá, že je OK, ale jakmile cítí na sobě tlak (při tom vyšetření), že se začne silně pohybovat :-) Ať vám rostou bříška, daří se vám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.2.06 10:21

Ahojky, tak my uz jsme uspesne kocarek poridily,teda moji rodicove, prvni vnouce : :P vybrala jsem si Jane Slalom,protoze jsem aktivni bruslarka a kocarek mi vyhovuje,jak s kotoucovou brzdickou,tak i ze je lehky, budu dost cestovat. Vybrala jsem si neutralni barvu oranzovo,modro bilou,protoze nevim,co to bude,chci prekvapeni. Muj chlap si to teda chce nechat rici na 4D vysetreni,kam jdeme 28.2.,jsem na to zvedava. Jinak miminko na ultrazvuku vzdycky s sebou mrska,mava rucickama,doktor rika,jak je zive a jak si tam lebedi,mam dost plodove vody pry. Oblecky uz nejake kupuji,chtela jsem vesmes bavlnene. No ale dost veci budu ladit az od brezna a dale,pristi tyden me ceka svatba jeste a stale chodim do prace.
Pekny den Peta28

• Citovat
  • Upravit
11
2.2.06 10:40

ahoj

Jsem tady uplne nove. strany se mi libi a tak jsem se rozhodla, ze bych se obcasne take pridala do skupinky cervnovych maminek. TP mam kolem pulky cervna. bude to s Matinem nase prvni mimco, tak moc nevime co a jak. nejsem z budoucich maminek, co by tehotenstvi nejak moc prozivaly. snazim se zit porad co nejvice svuj zivot a jen trosicku vic odpocivat. pracuju a pracovat chci co nejdyl, protoze se nechci zabyvat myslenkama co kdyby a tak … :-) Na miminko nemam nic koupene a ani se nejak do nakupu nezeneme. myslim, ze si do zacatku vystacime s malem a praxe ukaze, co nam chybi. zajet do obchodu je to nejmensi. takze se tesim na vase postrehy, co se vam libi a co se hodi a co jste koupily, protoze mne to muze inspirovat k nakupum a usnadnit rozhodovani. Vsechny moc zdravim! drzim palce a tesim se na diskuse. mejte se pekne holky, j.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.2.06 13:24

Ahoj holky,
my se na kočárky půjdeme podívat tento víkend. Zatím nemáme jasnou představu, ale měla by to být trojkombinace, v neutrálních barvách (co kdyby se na utz sekli :D ) a hlavně musí být co nejlehčí, abych se s ním dostala do MHD. Velký výběr značek mají v Růžovém panterovi, tak nakoupíme asi tam.
Faninka - když jsme byli na utz ve 20tt, doktor na vyžádání gynekoložky podrobně prohlížel srdíčko a bylo to moc hezký. Kontroluje, jestli jsou vyvinuty všechny čtyři komory a barevným rozlišením nám ukázal, jak v nich proudí krev. Taky nám k tomu pustil zvuk.
Naše „Emilka“ se taky vždycky dost pohybuje, to asi ze samé radosti, že na ni někdo kouká. Taky reaguje, když si zatlačím na břicho nebo když slyší nějaký hluk. Njvíce čilá je ale vždycky, když se snažím usnout (asi se mám po porodu na co těšit :D )
DanielaB

• Citovat
  • Upravit
3
2.2.06 13:34

Ahoj holky,
taky se přidávám do diskuze o kočárcích. Po úspěšném genetickém ultrazvuku jsme s manželem nevydrželi a koupili jsme si kočárek - trojkolku Quinny - korbička Dreamy, sporťák Buzz + autosedačku Maxi Cosi, která se dá na konstrukci na:,–(it a je z ní další podoba kočárku - celkem nás to vyšlo na 18 500 Kč a to jsme to sehnali ještě levněji, protože šlo o barvy z loňské kolekce. Kočárkem jsme nadšení, akorát mám pořád trošku strach, jestli není, zvlášť na zimní období, moc malý.
Před tím jsme také uvažovali o kočárku Knorr Streeter nebo Nizza, ale viděla jsem je ve skutečnosti a přijdou mi dost mohutné, ale přitom uvnitř není moc místa, takže jsme si to nakonec rozmysleli.
Jinak, pokud jsou mezi vámi nějaké jihočešky, doporučuji Bejbycentrum v Českých Budějovicích, kde mají opravdu velký výběr kočárků, ochotně vám poradí a mají tam i často slevy.
Mějte se krásně a pokud máte některá zkušenosti s kočárkem Quinny, budu moc vděčná.
 Zulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
3.2.06 09:13

Ahoj holky,
mě už 3. den strašně bolí kyčle :( a nevím, co s tím?? Máte někdo stejný problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
3.2.06 10:33

Petulko mě taky. Začala jsem brát želatinu, jak se bere třeba při artróze a pomohlo mi to. Hlavně mě to bolelo v noci. Ale já jsem měla před léty havárku autem a vykloubenou kyčel a prasklou stydkou kost, tak to bude asi tím. Tan kloub mě právě teď pobolívá. Asi je to i tím, že jsem vždy spala na břichu a teď spím na boku a oležím si jej.

Jinak se omlouvám, že sem teď moc nepíši, ale mám doma 2 měsíční štěně něměc. ovčáka a je to malý hypeaktivní ďáblík, takže mě dost zaměstnává - hraním, venčením, krmením (4× denně), okusováním nábytku … apod. A ještě starý pes se začal mnohem víc mazlit i když jej tedy vůbec nezanedbávám. No je tady veselo. Mám to jako trénink na mateřskou. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
3.2.06 12:11

Ahoj Evičko,
já jsem taky vždy spala na břiše a teď musím na boku, tak to možná bude i tím. Taky se kolikrát v noci vzbudím bolestí, tak se převalím na druhý bok a tak to jde celou noc, ale dnes mě to bolí i v práci - hrůza, jsem jak invalida :(
S těma psama tě obdivuju, to bych asi nezvládla 2 psy doma - toho věčnýho uklízení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
3.2.06 13:00

Petulo, jak se rozhodla s tou Motoli? Pujdem se tam povat?

G.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
3.2.06 13:06

Jo, jo, šla bych se tam určitě podívat. Dej vědět, který termín je možný, přizpůsobím se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
3.2.06 13:49

Petulo, takže jsem to zarezervovala na 27.2. v 17 hod. tady je na tel. pro bližší info, Motol uzel B 5. patro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí