Červňátka 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
540
21.2.06 21:17

Ahoj holky!
dlouho jsem tu nebyla.psala jsem ted do deníčku květňátka a červňátka.tam je také dlouhatánský seznam a už i hitparáda bříšek|(centimetry+kila)
jinak s tou váhou…už to taky moc neřešim.....mám 9kg navíc-alespoň na domácí váze.na kontrolu jdu 27.2.tak uvidím,co na to Dr.
jinak jsem taky z Prahy(narodila jsem se tu) a pracuji v centru,tak jen dejte vědět kdy a kde a já ráda zaskočím!!!!

pohyby:zezačátku jsem je měla dost silné a pak přišly dny,kdy skoro nic.byla jsem z toho dost nervozní,ale pak se zase ozval.prý má miminko dny spací a dny akčnější,tak si s tim nelamte hlavu.třeba je nějakej den unavenější…a víc spinká.teď se hýbe hlavně ráno a večer…

taky máme s přítelem „pracovní název“pro mimčo.říkáme mu František.není to jméno,které mu chceme dát(chceme se nechat překvapit,co to bude a jména pořád nemáme vybraná),ale už se to ujalo v celém okolí a je to docela legrace :lol:

tak pěknej večer a pohlaďte bříška!

Theresie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
21.2.06 22:22

Ahoj tehulky,

rada se mezi Vas pridam. :) Pribrala jsem zatim 8 kg, ale to az ted v poslednich dvou mesicich, predtim jsem spis hubla, takze ted misto pul kila tydne pribiram i 2 kg tydne 8O , tak bych to mela asi trochu korigovat, ale kdyz kolem me je takovych dobrot. :lol:

Jinak to vypada na kluka, jsem objednana na 4D UZV do Gennetu, nebyla jste tam nektera ? Ja jdu pristi utery, tak jsem na to moooc zvedava.

Tak se mejte krasne a hodne radosti z Vasich brisek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
22.2.06 09:45

Jsem tak nějak kolem 22 tt a váhové přírustky mne teprv asi čekají. Zatím mám tolik, co před těhotenstvím, když jsem se dobře najedla (a to není málo :lol: ). Moje maminka taky přibrala do 10 kg při obou svých těhotenstvích a to v třetím trimestru. Bohužel, 10 kg jí nakonec zůstalo. Ale sluší jí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.2.06 09:56

Je Maarky v utery jdu taky do Gennetu na 4D v 17.30, v kolik ty?
Peta 28

• Citovat
  • Upravit
308
22.2.06 10:00

Ahoj maminky,
tak vkládám dost chatrný seznam, protože zatím moc info nemám. Skoukněte to prosím a případně mi pošlete další info. Je možné, že tam některá z Vás není, tak mi prosím napiště a já Vás doplním, až bude seznam úplnější, seřadím ho podle TP.....
Kdybyste měli nápad, které info tam chybí, dejte mi taky vědět :D

Peta 28 - , Beroun, TP 1.6., ??, Vendula, Marek, porodnice Hořovice
DanielaB - , Brno, TP 1.6., holčička Elen
Petula - 26 let, Králův Dvůr, TP 1.6., chlapeček Filip, porodnice FN Motol
Novia - 23 let, Přerov, TP 16.6., ?? , Tobiáš, Viktorie
Josefka - , Plzeň, TP 16./21.6., ??, ??, porodnice Plzeň?
Gio - , Praha
Theresie - , Praha
Maarky -
Luca 235 - , Olomouc
Gabik - , Praha
Veverca - 26 let, Olomouc, TP 13.6., chlapeček Matýsek
Janulenka - , Praha-Kunratice
Marry - , , TP 7.6.
Eva K - , , TP 15.6.
Zlaticko - , Praha, TP 18.6., holčička?
Vlcice76 - , Neratovice,
Tulipan - , Tachov,
Faninka - 26 let, Šumperk, TP 12.6.,
Michello - 28 let, Fulnek, TP 6.6.,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
22.2.06 10:16

takže doplním Gabina 30, Praha TP 3.6. (28.5.) kluk, FN Motol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.2.06 10:27

Taky doplním ty info, Olomouc 25 let, TP 7.6.- holčička Nikolka, porodnice Šternberk

• Citovat
  • Upravit
459
22.2.06 10:29

EvaK, Šternberk, 27let, TP 15.6., chlapeček, porodnice Šternberk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1052
22.2.06 10:51

hu

Já se hlásím taky na srázek, budu pod koněm, estli se něco do té doby nesemele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
22.2.06 11:49

Doplnuji info, 30 let, Kolin, T.P. 7.6., chlapecek, porodnice Kolin :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
22.2.06 11:55

Ahoj děvčata
Já mám termín podle MS 15.6. a dle pohybů 5.6. Je to normální? Já začala cítit pohyby kolem 14tt, ale to jsem v ordinaci raději neříkala. Ony by se mi vysmály. Takhle brzo jsem cítila jemné vrtění dole, potom se to stupňovalo. Jsem asi hold nějaká divná :D Jinak rodit budu v Ústí n.l.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
22.2.06 11:56
Anonymní píše:
Je Maarky v utery jdu taky do Gennetu na 4D v 17.30, v kolik ty?
Peta píše: Více

Ahojky, tak ja tam jdu v 16,30. :D
Jinak me upozornovali, ze je to spise esteticky uzv - zobrazeni hlavicky, ale me moc nezajima estetika, ale jestli je vsechno v poradku, tak doufam, ze mi ho ukazou celyho. :roll: Ani nevim, jak ma tendle uzv dlouho trvat ? Jo a beru manzela, tak jsem zvedava na jeho reakce. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
22.2.06 12:05

Maarky, ja beru taky manzela. Takze mi jdeme zrejme po Vas,pry to trva hodinku :) Taky me zajima,zda-li je vse v poradku, objednala jsem se tam i na velky ultrazvuk ve 30 tydnu,protoze u nas ve spitale v Beroune maji zoufalej ultrazvuk. Doktor teda rika,ze je vse ok,ale jistota je jistota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
22.2.06 12:25

Hodinu, tak to je slusny, to se tesim. :) Jen doufam, ze bude vse ok, kamaradka jela taky na 4D UZV a nemohli ji ho udelat, ze ma mimco moc nizko, tak musi ted lezet, odpocivat s nohama podlozenyma. Ona nic necitila jen obcas bolest v brise a pry kopalo dost nizko, no ja kdyz o tom premyslim, tak me kdyz kope, tak je to taky dost nizko, vubec treba ne u pupiku nebo na jeho urovni, ale rikala jsem si ze ma treba dlouhy nohy. :lol: No tak doufam, ze nebudu ten samy pripad. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
22.2.06 12:56

No me mimco lita nahoru,dolu,doprava,doleva,tak jsem taky zvedava,jestli ho zaberou! Pohlavi vedet nechci,ale ostatni bych rada videla a hlavne,zda-li je vse ok!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí