Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky!
dlouho jsem tu nebyla.psala jsem ted do deníčku květňátka a červňátka.tam je také dlouhatánský seznam a už i hitparáda bříšek|(centimetry+kila)
jinak s tou váhou…už to taky moc neřešim.....mám 9kg navíc-alespoň na domácí váze.na kontrolu jdu 27.2.tak uvidím,co na to Dr.
jinak jsem taky z Prahy(narodila jsem se tu) a pracuji v centru,tak jen dejte vědět kdy a kde a já ráda zaskočím!!!!
pohyby:zezačátku jsem je měla dost silné a pak přišly dny,kdy skoro nic.byla jsem z toho dost nervozní,ale pak se zase ozval.prý má miminko dny spací a dny akčnější,tak si s tim nelamte hlavu.třeba je nějakej den unavenější…a víc spinká.teď se hýbe hlavně ráno a večer…
taky máme s přítelem „pracovní název“pro mimčo.říkáme mu František.není to jméno,které mu chceme dát(chceme se nechat překvapit,co to bude a jména pořád nemáme vybraná),ale už se to ujalo v celém okolí a je to docela legrace ![]()
tak pěknej večer a pohlaďte bříška!
Theresie
Ahoj tehulky,
rada se mezi Vas pridam.
Pribrala jsem zatim 8 kg, ale to az ted v poslednich dvou mesicich, predtim jsem spis hubla, takze ted misto pul kila tydne pribiram i 2 kg tydne
, tak bych to mela asi trochu korigovat, ale kdyz kolem me je takovych dobrot. ![]()
Jinak to vypada na kluka, jsem objednana na 4D UZV do Gennetu, nebyla jste tam nektera ? Ja jdu pristi utery, tak jsem na to moooc zvedava.
Tak se mejte krasne a hodne radosti z Vasich brisek ![]()
Jsem tak nějak kolem 22 tt a váhové přírustky mne teprv asi čekají. Zatím mám tolik, co před těhotenstvím, když jsem se dobře najedla (a to není málo
). Moje maminka taky přibrala do 10 kg při obou svých těhotenstvích a to v třetím trimestru. Bohužel, 10 kg jí nakonec zůstalo. Ale sluší jí ![]()
Je Maarky v utery jdu taky do Gennetu na 4D v 17.30, v kolik ty?
Peta 28
Ahoj maminky,
tak vkládám dost chatrný seznam, protože zatím moc info nemám. Skoukněte to prosím a případně mi pošlete další info. Je možné, že tam některá z Vás není, tak mi prosím napiště a já Vás doplním, až bude seznam úplnější, seřadím ho podle TP.....
Kdybyste měli nápad, které info tam chybí, dejte mi taky vědět ![]()
Peta 28 - , Beroun, TP 1.6., ??, Vendula, Marek, porodnice Hořovice
DanielaB - , Brno, TP 1.6., holčička Elen
Petula - 26 let, Králův Dvůr, TP 1.6., chlapeček Filip, porodnice FN Motol
Novia - 23 let, Přerov, TP 16.6., ?? , Tobiáš, Viktorie
Josefka - , Plzeň, TP 16./21.6., ??, ??, porodnice Plzeň?
Gio - , Praha
Theresie - , Praha
Maarky -
Luca 235 - , Olomouc
Gabik - , Praha
Veverca - 26 let, Olomouc, TP 13.6., chlapeček Matýsek
Janulenka - , Praha-Kunratice
Marry - , , TP 7.6.
Eva K - , , TP 15.6.
Zlaticko - , Praha, TP 18.6., holčička?
Vlcice76 - , Neratovice,
Tulipan - , Tachov,
Faninka - 26 let, Šumperk, TP 12.6.,
Michello - 28 let, Fulnek, TP 6.6.,
takže doplním Gabina 30, Praha TP 3.6. (28.5.) kluk, FN Motol
Taky doplním ty info, Olomouc 25 let, TP 7.6.- holčička Nikolka, porodnice Šternberk
EvaK, Šternberk, 27let, TP 15.6., chlapeček, porodnice Šternberk
Já se hlásím taky na srázek, budu pod koněm, estli se něco do té doby nesemele.
Doplnuji info, 30 let, Kolin, T.P. 7.6., chlapecek, porodnice Kolin ![]()
Ahoj děvčata
Já mám termín podle MS 15.6. a dle pohybů 5.6. Je to normální? Já začala cítit pohyby kolem 14tt, ale to jsem v ordinaci raději neříkala. Ony by se mi vysmály. Takhle brzo jsem cítila jemné vrtění dole, potom se to stupňovalo. Jsem asi hold nějaká divná
Jinak rodit budu v Ústí n.l.
Anonymní píše:
Je Maarky v utery jdu taky do Gennetu na 4D v 17.30, v kolik ty?
Peta píše: Více
Ahojky, tak ja tam jdu v 16,30. ![]()
Jinak me upozornovali, ze je to spise esteticky uzv - zobrazeni hlavicky, ale me moc nezajima estetika, ale jestli je vsechno v poradku, tak doufam, ze mi ho ukazou celyho.
Ani nevim, jak ma tendle uzv dlouho trvat ? Jo a beru manzela, tak jsem zvedava na jeho reakce. ![]()
Maarky, ja beru taky manzela. Takze mi jdeme zrejme po Vas,pry to trva hodinku
Taky me zajima,zda-li je vse v poradku, objednala jsem se tam i na velky ultrazvuk ve 30 tydnu,protoze u nas ve spitale v Beroune maji zoufalej ultrazvuk. Doktor teda rika,ze je vse ok,ale jistota je jistota.
Hodinu, tak to je slusny, to se tesim.
Jen doufam, ze bude vse ok, kamaradka jela taky na 4D UZV a nemohli ji ho udelat, ze ma mimco moc nizko, tak musi ted lezet, odpocivat s nohama podlozenyma. Ona nic necitila jen obcas bolest v brise a pry kopalo dost nizko, no ja kdyz o tom premyslim, tak me kdyz kope, tak je to taky dost nizko, vubec treba ne u pupiku nebo na jeho urovni, ale rikala jsem si ze ma treba dlouhy nohy.
No tak doufam, ze nebudu ten samy pripad. ![]()
No me mimco lita nahoru,dolu,doprava,doleva,tak jsem taky zvedava,jestli ho zaberou! Pohlavi vedet nechci,ale ostatni bych rada videla a hlavne,zda-li je vse ok!