Červňátka 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
205
20.2.06 16:32

DaniiB dík za odpověď. Já měla pohyby celkem intenzivní od začátku (až jsem sebou cukla, bylo dost těžké odfiltrovat např. zvuk srdíčka, malej sebou šil a schválně do toho přístroje panu doktorovi ťukal. Ale teď se zklidňuje. To, že je to obráceně, by mne neděsilo, to je prostě tím, že miminko sílí a kope s větší silou (přez našponovanější bříško).
Ze stěhování neměj strach, hlavně, že budeš se svou láskou. Já jednou neprozřetelně řekla, že bych s tím mým šla třeba na konec světa a … šup, už jsem v Plzni :lol: (a nelituju).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
20.2.06 16:48

Ahojky, jenom k těm pohybům. Do 28 tt se muze stát, že pohyby nejsou každý den. Mě to taky vystaršilo a pak jsem se dočetla přávě o těch každodeních pohybech až po 28 tt (alespoň 10 pohybu během 2 hodin)

Když už tady píšete odkud kdo je, je tady kromě Petuli ještě nějaká Pražanda??? (rodilá nebo přívdaná nebo přistěhovaná za prací???) Co takle nějaký těhotenský dýchánek????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
20.2.06 17:00

Josefka - aspoň se s manželem nenudíš :D My se budeme stěhovat kvůli práci té mé druhé polovičky. Teď sháníme nějaké bydlení, zatím bohužel marně. Asi skončíme pod Karlákem :D
A k těm bříškům, já mám pocit, že to moje je obří 8O Zjistila jsem, že je skoro nadlidský výkon obléct si ponožky! Nevím, co budu dělat těch zbylých 14 týdnů :cry: Říkala jsem si, že bych dala nějaké své foto do fotogalerie, aby jsme se mohly porovnávat. Červňátka tam ale ještě nikdo nezaložil a já nevím, jestli bych to zvládla. Jsem tady na to trochu levá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1052
20.2.06 17:13

hu

Zdravím budoucí přistěhovalce do Prahy. Já jsem původně z Havířova a tak nějak jsem se stěhovala asi 10×, naposledy před třemi lety do Prahy a minulý rok do Neratovice (kvůli bytu). Jinak jsem pro těhotenský dýchánek, stejně jsem v Praze pracovala a přítel tam maká furt, takže není problém se tam dostavit. Jinak pohyby cítím cca tři týdny, je to čím dál intenzivnější. Mám pocit, že to bude strašné šídlo (asi po mě) a bude brzo lítat po dvou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
21.2.06 09:07

Hezké úterní ráno všem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
21.2.06 09:19

ahoj holky, ze mne uz je taky Prazacka skoro 3 roky. puvodne jsem z Opavy, ale zavala mne sem prace a pak mne tu udrzel muj Martin… Mohly bysme se sejit. jsem zvedava, zda se casove sladime :-) zatim ahoj a pekny den vsem!j.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
21.2.06 10:10

Ahoj holky
Tak koukám kolik se Vás tu stěhovalo 8O
Jinak k těm pohybům. Malá má dny, kdy se neustále vrtí a jindy o ní nevím. Nějak si oblíbila polohu zádama k břichu a cítím, jak mě kope dovnitř. Někdy se stává, že jí necítím skoro vůbec.
Dneska je teda děsné ráno. Otevřela jsem okno a tam děsný vzduch a smrad, až se mi zamotala hlava. Mám občas nízký tlak a ten mi nedělá moc dobře. Když jsem čekala první, tak jsem měla naopak vysoký a ten mi nedělal vůbec žádné problémy.
Taky máte některá problémy s tlakem? Co se dělá při nízkém tlaku? Já znám jen vysoký v těhu. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
21.2.06 10:33

Mám také nízký tlak s postupujícím těhu se to zhoršuje. Sestřenka je to samé, dokonce jí zakázali řídit auto, že může upadat do mrákot, tak začla jezdit na kole :lol: . Nic jí na to nedali, jen se musela šetřit. Nepiju kafe ale nemám se ho bát a občas, když je nejhůř, si ho odpřát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
21.2.06 10:34

Ahoj těhulky,
nevím, která z Vás sem psala, že kočárek Traxx Jagua 4 má její kamarádka (myslím, že Tulipanek), ale chtěla jsem se zeptat, jakou má případně barvu? Mě se totiž nejvíc líbí ta světle modrá, jen se bojím, že budu každý den čistit kočárek, jak se všude práší, padá smog a vůbec…

Gabik - já nejsem z Prahy, jen v Praze pracuju. Jsem původně ze Šumavy, ale po škole jsem odešla do Prahy za prací, bydlela tu několik let po různých podnájmech a před 3i lety si koupila byt v Králově Dvoře a od té doby bydlím tady. Jsem doma nemocná, mám nějaký zánět v prsu či co (fakt dost nepříjemné :( )a v pondělí jdu na kontrolu, takže tu Motol asi bohužel nestíhám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
21.2.06 12:49

Ahojky

pro Novii

jestli máš na mysli G-centrum k doktorovi Polákovi, tak jsem byla. Mám z toho DVD s 10 minutovým záznamem a 3 fotky hlavičky. Mimčo bylo moc krásně vidět a stačí u toho s doktorem mluvit a on Ti ukáže všechno, co chceš vidět. Taky jsem neviděla pindíka, tak mi ho zvětšil a ukázal. Tak mu už věřím, že budeme mít kluka. Jinak doktor je moc fajn. Jo, ale stojí to 800 Kč, podle letáku jen 500 Kč tak se nelekni.

Doporučuji všem. Je to moc hezký pocit vidět svoje děťátko, jak vypadá ve skutečnosti.

Veverča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1052
21.2.06 12:52

hu

Luca nízký tlak mám pořád, jsem takový ten omdlívací typ v autobusech apod. Normálně mám tak 100/70, což je opravdu nic moc. Dokrotka mi minule na kontrole řekla, že bych si měla sem tam dát kafe. Ale já kafe nikdy nepila, vůbec mi nechutná. Tak prý Coca Colu, to prej je taky dobré na tlak. A dávat na sebe bacha, nechodit do výdýchaných místností, dlouho nestát na jednom místě apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
21.2.06 13:06

veverci,
díky…jojo tam jdu …sice jsem tam už byla,ale to jsem byla asi v 18tt a nic moc vidět nebylo,tak mi udělal 2D,teď ve čvrtek budu 23+6,tak doufám,že mimísek bude vidět hezky…

Hezky ten polatek zvedli,ale co,stojí to za to a ty fotky stojí kolik?
Já už se tak těším… :D A ten dr olák je moc hodnej,takových by mělo být víc… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
21.2.06 13:27

Čauky Novio, :)

Ty fotky jsem měla v ceně. Udělá jich tolik, podle toho jak půjde mimčo vidět. Kámoška z předporodního kurzu má jen jednu. Ale mimčo jim spalo a nechtělo se vzbudit. Zato to moje se předvádělo. Pěkně si cucal pěstičku, pak vypouštěl bubliny a nakonec pěkně zíval. A taky nám do doho 4D záběru nacpal obě dvě nohy. Hodně záleží na tom jestli bude mimčo vzhůru.

Já do toho G-centra chodím i normálně. Teda k jinému doktorovi, ale nikdy jsem tam neměla s doktorama sebe menší problém. Je asi tím, že je to soukromá ordinace a ke všem se chovají moc hezky. Já jsem tam moc spokojená.

Přeji Ti hezké pokoukání a potěšení se s miminkem. Můj manžel byl nadšený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
21.2.06 13:56

Janulenka - ja jsem do Phy přišla za prací před 8 lety a pak se i vdala za Pražáka, jinak jsem z Vysočiny…
Tak a ted to sladovaní: co takhle příští týden po práci??? To by vyhovovalo??

Petulo, tak to jo… takze, jak to budeč stíhat..... když tak vezmu s sebou manžela, at tam na to nejsem sama :-))

Jinak jsem si dneska rano stoupla na vahu a tak nejak jsem se zhrozila. Nechytaj me moc mlsny, nepreziram se a mam pocit že mi jde vsechno do břicha, ale pribrala 12 kilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
21.2.06 14:00

Vevrci,
tak snad to naše malý bude vzhůru,ale jdeme tam na 18.15 což skoro vždycky je,já se tam tak těším,a ty jsi mě nabudila ještě víc…už aby byl čtvrtek… :D

Gabíku,
já přibrala asi 10 kilo a to jsem 23+4…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí