Červňátka 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
643
13.3.06 11:57

U nás je to s aktivitou mimča stejné, někdy mám pocit, že vůbec nespí :D Když to ale chci ukázat manželovi, je klid. Stačí, aby manžel promluvil a už se ani nehne. Kéž by to tak fungovalo i po narozrní, až se ji budeme snažit vychovávat :D
A jak holky poznáte škytavku? Já docela často cítím jakoby rychlé „tepání“, to je ono? Je to celkem nepříjemné :( :oops: A co se sexu týče, já na něj nemám chuť celé těhu :( Manžel ale bohužel čím dál víc, tak se zkouším vždycky „naladit“. Mám s tím ale docela problém, dost mě to bolí. Uklidňuju se tím, že už jen pár týdnů a pak bude vše v normálu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
13.3.06 12:07

Škytavku poznám tak, že mi skáče břicho v pravidelným intervalu a určitě víc než 8×, jinak vetřelec - to už jsem taky slyšela. Měla jsem stejný problém, že když se přiblížil přítel a položil ruku na bříško tak se nic nedělo ale nedávno sám viděl jak se břicho nadzvedlo a přesunulo se :) tak už mi věří a od té doby mluví o vetřelci :)

Nízkej tlak mám taky, ale zatím se cítím v pohodě, neschopenku nechci, taky bych se doma zbláznila. Moje náhrada v práci nastoupila ve středu 8. 3. a zatím to vypadá, že by mohla být schopná mě nahradit (ťuk, ťuk, ťuk) :P

Holky tak jaký máte vybraný kočárky? Já pořád ne a ne si něco vybrat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.3.06 12:29

Ahoj těhulky :lol:
já jsem na neschopence od 9tt,začala jsem špinit, ale kdyby bylo vše OK, tak mi Dr taky nabízela neschopenku.Je to asi na každém Dr jaký má k tomu přístup. Já jsem doma spokojená,před tím jsem musela dojíždět 30 km do práce, jen mi vadí ty vycházky, že jsme tak omezeni, ale jěště měsíc a hurá na mateřskou!! :lol: :lol:
Jinak malá kope taky první ligu,břicho se mi nadzvedává, jde vidět jak si tam cestuje :lol: Už i na tatku reaguje, vůbec se před nim neschovává, právě naopak jěště víc začne řádit :lol:
Se sexem to mám stejné,před těhu jsem mohla pořád, ale ted-uplně se mi vytratila chut :cry: Manžel je chápavej, ale nesmím na něho zapomínat, tak praktikujeme jiné metody :oops: :oops: Já mám radost, že on je spokojenej a já-mě uspokojuje těhotenství, jsem strašně spokojená, uklidněná.....
Kočárek jsme si objednali v sobotu, mám vybraný Bebetto Joger. Jinak výbavičku už mám nachystanou, jen nějaké drobnosti dokoupit. Začaly mě trápit na noze křečové žíly, noha mě bolí, snažím se ji dávat nahoru a v posteli si ji podkládám.
Jsem 28 tt a nahoru mám 10 kg.
Tak se mějte hezky a pohladtě bříška :lol:

• Citovat
  • Upravit
205
13.3.06 12:39

Se sexem jsme na tom byli vždy bídně. Ale co jsem těhotná, chová se ke mně manžel moc mile, tak něžně, že většinou končíme v posteli a oba si to užijeme. Mé rostoucí bříško se mu líbí, těší se na každý přibytý centimetr nebo kilo. Je nezaměstnaný, takže celý den jen asi myslí na „lumpárny“ :lol: a tak se není čemu divit.

Rozhodnutí o kočárku zatím nepadlo a začínám být mírně nervózní. Mám „zakázáno“ koukat po drahých kočárcích ale ty normální se mi nelíbí. Chudák miminko budu asi nosit v prádelním koši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
13.3.06 12:52

Někde jsem tady četla celkem šílenou diskuzi o sexu po porodu. Většina holek tam psala jak je to strašný, jak to hrozně bolí a třeba i půl roku a déle. Takže je lepší si užívat dokud to aspoň trochu jde. A doufat, že nás to nepotká a po 6ti nedělí ..... :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
13.3.06 13:23

My taky zatím nemáme vybraný kočárek. 25.března je v Brně na výstavišti Prodítě veletrh, tak si snad vybereme tam. Jestli ne, určitě nakoupíme v Chicco prodejně. Tam je podle mě nejlepší výběr. Kočáry tam vypadají kvalitně, narozdíl od Růžového pantera :D
Zatím se holky mějte a užívejte si krásně slunečný (teda aspoň v Brně) den. Mě přepadla únava, tak jdu do hajan :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
13.3.06 13:23

Ahoj maminky,

naše miminko taky pořád škytá.vlastně každý den,klidně hodinu v kuse…je to pravidelné cukání…legrační:)

jinak jsme měli dost krušnou neděli…ráno jsem se vzbudila se šílenejma křečema v konečníku…ještě nikdy jsem takovou bolest neměla…přítel tedy zavolal k Apolináři(ještě že jsme se tam byli v pátek mrknout a napsali se ta čísla!)a na sále řekli,ať přijedem.nemusím vám asi popisovat tu hrůzu,co se mi honila hlavou…
tak jsme jeli…po cestě mě to přešlo…na sále mě dali na monitor na 30min(slyšela jsem tlukot srdce miminka)…PA říkala,že to vypadá dobře.pak mě ještě vyšetřil doktor a nic závažného nezjistil…byla jsem moc ráda,ale co to bylo mi nikdo nevysvětlil…hlavně,že to přešlo.....připadala jsem si pak jak histerka…ach jo.ale byli tam na mě všichni moc milí,tak budu rodit asi tam…dokonce se tam za tu dobu narodila holčička,kterou jsem slyšela hned po tom,co jí vyndlai!hrozně mě to dostalo:)
teď se jen bojim porodu ještě víc,protože takovou bolest,co jsem měla…nikomu nepřeji…lezla jsem doma počtyřech…no nic.....

kromě toho včerejšího rána je nám fajn.unavená jsem teda pořád a taky už mám zaječí úmysly…v dubnu,do začátku mateřský,budu chodit tak max 2× týdně.pořád v práci usínám a nestojí to za nic…

tak se mějte moc hezky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
13.3.06 13:30

Se sexem naštěstí nemám žádný problém. Milujeme se když se nám obou chce. Jsem teď daleko víc citlivější. Před tím jsem měla trošku problém s orgasmem a teď ho mám pokaždé.
každá hold reagujeme jinak.

Kočárek mám zamluvený od české firmy Trend line. Je to trojkombinace a už jsou na trhu 14 let. Hlavně, kdyby se něco stalo tak není problém s náhradními díly.

pohyby, to by vydalo na samostatnou kapitolu. Ten náš bude fotbalista, boxer a tanečník v jedné osobě. Je k neunavení. Zrovna teď jsem dostala dobrý šťouchanec. A jak píšete kope první ligu,ale jak dám na břicho manželovu ruku je hned klid a nic se neděje a sotva ji oddělá tak začne kopat na novo. Je to podšívka. před tatínkem si hraje na hodného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.3.06 13:40

Ahoj holky

Theresie Je dobře, že si jela do nemocnice. Dodá ti to potřebný klid, že je vše v poho. Teď buď v klidu a užívej si poslední tři měs. ticha :lol:

Veveriko Já pocházím z Olmiku a znám tam porodní asistentku pí. Petzovou. Je to maminka mé spolužačky ze základky. Před třemi lety odrodila i mou mámu, které se narodila dcera ve 42letech a bez nástřihu :!

Jinak sex po porodu. Já rodila císařem a po 6týdnech, jsme se normálně tulili, bez bolestí. Doporučili mi koupit si lubrikační gel. Sex teď, velká nuda, normálně nic necítím. Jsem asi divná. Manžel se mi směje, prý kdy se mu poštěstí mít dvě na jednou. :roll:

Kočky užívejte si poslední trimestr. Hodně odpočívejte a dávejte na sebe pozor.

• Citovat
  • Upravit
1119
13.3.06 13:42

Jé já se omlouvám, zapomněla jsem se přihlásit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
13.3.06 17:46

Ahojky holky,
zase jsem tady hrozně dlouho nebyla, to víte, práce, kde trávím většinu času u počítače, tak pak už se mi doma k němu nechce ani zasedat. Hrozně moc se těším na duben, protože 3.4. jsem naposledy v práci, pak si vybírám dovolenou a budu si taky trošku užívat toho těhotenství a nakupování věciček a všeho kolem a hlavně nebudu muset ráno brzo vstávat, což je úplně nejvíc super.
Jinak ani nevím, jestli jsem vám psala, že čekáme holčičku, Terezku, tak snad se nám z toho nevyklube ještě klučík. Ta naše holka je asi pěkný lenoch, sem tam mě kopne, ale nemůžu si stěžovat, co tady od vás čtu, tak to je se teda u mě neděje.
Kočárek jsme si vybrali tento víkend, Gesslein, hrozně se nám líbil, zatím jsme ho jen omrkli, ale myslím, že už ho žádný jiný nepředčí a hlavně líbil se nám obou. Budeme ho tedy kupovat asi v Německu, protože tam vyjde skoro o 5000,– levněji. No jo tady na trhu je to celkem novinka, kámoška ho má a nemůže si ho vynachválit.
Taky se snažíme žít ještě trochu kulturně, milujeme chození do kin, takže jsme byli v sobotu na Rafťácich, fakt super, doporučuji. Teď o víkendu jedeme do Prahy a jdeme na Bídníky, tak už se moc těším.
A sexík, to je kapitola sama pro sebe, nevím, co se se mnou stalo, ale já ho teď skoro vůbec nepotřebuji, ne že by jsem manžílkovi neudělala dobře, ale já jsem teď momentálně ta nejšťastnější maminka-čekatelka, že si s tím vystačím. A ještě ke všemu, před těhotenstvím jsem s orgasmem neměla vůbec problém a teď jo, takže to nějak překousnu a doufám, že po porodu se snad vše vrátí do normálu.
Jsem ve 26 tt a přesně nevím kolik jsem přibrala, asi 7 kg, budu se vážit zítra.
Na kontrolu k doktoru jdu ve středu, tak už se hrozně těším, doufám, že mi řekne, že je vše v pořádku.
Holky jste taky tak líné a vůbec necvičíte, já mám vyjetý všechny různý cviky a sestavy a nemůžu se k tomu dokopat, doufám, že až pak budu doma, tak mě to chytne. Taky se těším až to tady všechno uklidím a tak.