Červňátka 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1119
14.3.06 08:15

Ahoj 79simi, tvrdnutí břicha je norální. Nesmí tě moc bolet a nemělo by tvrdnout víc jak 5-10epizot za den. Pokud máš nějaké pochybnosti, tak zajdi k doktorovi dřív. Neboj mně taky občas tvrdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1052
14.3.06 08:42

hu

Já sem na tom se sexem, že někdy strašně chci :twisted: a někdy strašně nechci :evil: . Takže naprosto nevyvážené a přítel je z toho trochu zmaten :lol: :lol: . Ale chápe to :wink:

Začaly mě dost trápit bolesti zad. Někdo tady před nedávnem psal, že si záda nechal napravit v Pomadu, tak to tam zkusím taky. Je to peklo :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
14.3.06 09:55

Ahojky

já výbavičku taky ještě neřeším. Od půlky dubna mám dovolenou takže pak se na to vrhnu. Taky jsem dostala půjčeno spoustu oblečků od švagrové, ale nejdřív to musím vše roztřídit, vyprat a vyžehlit. Teď je to zastlané v posteli a vrhnu se na to až budu mít hotovou skříň.

příští týden je v Brně veletrh pro dítě a tak se tam chystám podívat. Uvidím co tam všechno bude, je to fajn pro inspiraci.

VLČICE
S tím bolením zadjsem na tom podobně. Mě už dva dny bolí kostrč. Asi jsem se v práci přeseděla. Poradili mi, že pomůže masírování od partnera, balón, cvičení na posílení zádových svalů a pak když to nepomůže tak pak rehabilitace. To by Ti měl napsat doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
14.3.06 10:26

Ahoj holčičky a bříška,

jééé, to jste mě potěšily.Já to mám se sexem stejně. Žádná chuť, nic.To se fakt musím přemlouvat. Ale přítel naštěstí chápe a snad i on se trochu bojí, že by ublížil miminku.No, je trochu ze staré školy :roll:

Výbavičky mám taky strašně málo, mám pár hadříků, jinak nic.Příští týden mám dovču, tak se chystám jet něco nakoupit.Aspoň objednat postýlku a matraci a koupit povlečení a tak.

Musím Vám něco napsat. Od pátku do včera jsem byla trochu vyjukaná,na gyndě mi zjistili pozitivní toxo.Naštěstí včera jsem byla na Bulovce, kde mě uklidnili, že jsem jí prodělala dávno před těhu.Tak si umíte představit, jak mi spadnul kámen ze srdíčka.

Jinak mi přijde, že mi přestalo růst břicho nebo co a za poslední tři týdny jsem nepřibrala.Pohyby cítím.Co myslíte, je to normální?Mám trošku strach, aby se něco nedělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
14.3.06 12:42

Ahoj Moni11: Tak to s tou Toxo by mě asi taky dost vylekalo, máme doma totiž kočku, ale hned jak jsem zjistila, že jsem těhu, tak jsme jí odstěhovali na chodbu a do bytu nesmí. A to zjistili náhodou z krve? Mně už strašně dlouho krev nebrali.

Jinak já si taky pořád pozoruji břicho, zda mi třeba naopak neroste nějak moc. Včera jsem byla na kontrole a doktor mi změřil SF 26 cm. Maluje mi to do grafu v těhu průkazce. Měří vám to holky taky nebo ne? A co Vám kdyžtak změřili? Ať mám co porovnávat :-)) Jinak jsem za posledních 14 dní přibrala 0,5 kg a celkem 6,5 kg.

A co se sexu týče, tak mám útrum od skoro začátku. Měla jsem hematom a teď mám blbě uloženou placentu. Řekli mi to už 3 doktoři ať jsem zdrženlivá, tak asi na tom něco bude. A jeden to říkal i manželovi :-)) Tak aspoň si nemusí myslet, že si vymýšlím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
14.3.06 13:14

Ahojky Moniko,

toxo se opravdu pozná jen z krevních testů. Ale pokud je na chodbě a nebereš výkaly holou rukou tak by se Ti nemělo nic stát. jestli máš pochybnosti, tak se rači zeptej doktora.

Jinak k těm měřením , mě nic do tabulky nezakresluje.Nevím co je to SF.
Mě měří jen výšku ve fundu a tu jsem měla na poslední kontole 22 cm, mimčo má ozvy 140.
Na další konrolu jdu příští týden a to mi bude natáčet ozvy přímo u něj v ordinaci. Na to jsem moc zvědavá, protože poprvé uslyšíme s manželem srdíčko našeho Matýska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
14.3.06 13:53

Moni26:Já mám právě doma taky kočku,ale nechodí ven, nežere syrové maso, záchod vyměňuje přítel. Ale asi před měsícem mě hrozně škrábla do krve, tak to říkám dr. a on mě radši poslal na krev.Ale jak říká Veverča, když nejíš syrový maso a nejsi ve styku s kočičími výkaly, tak se člověk nemusí bát.Stejně to prý prodělal každý třetí člověk a ani o tom neví.

Jinak mě dr. nic neměří, ani výšku fundu, nic a už vůbec nic nemaluje do grafu. Takže maximálně se doma měřím já (obvod bříška) a právě mi přijde, že už se tři týdny nic neděje :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
14.3.06 14:08

moni26 já měla ve 24tt výšku 20cm. Jinak neustále přibírám :lol: Teď jsem se vážila a mám 9kg nahoře 8O
Jsem jak tasemnice, co vidím to sním. :oops: Nevíc mi jede sladký. To se vážně neudržím. No jo budu mít další holčičku a holčičky mají rádi sladké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
14.3.06 14:24

Měření u nás proběhlo jen při velkém UZV (20.tt) a byla jsem - podle doktora - ukázkově v normě, tak to neřeším. Ale manžel měří poctivě bříško (měla jsem 97 cm a moc se „zlobil“ že to po týdnu ještě nebyl rovný metr!) a nutí mne se doma vážit.Od původní váhy mám nahoře jen 3 kg ale miminko mělo kde brát (samý špek), tak jsem v klidu.

Zrovna dnes mi tvrdlo bříško a při chůzi to bylo nepohodlné. Upřímně bych raději než po zmrzlé městské dlažbě chodila po vyhřátem písku někde u móóóře. Kdo se přidá? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
14.3.06 14:53

Jééé :wink:
Já bych jela hned s tebou. I když mám zimu ráda, teda hlavně na horách, tak letos je toho už opravdu moc.

Ráno chodím pěšky do práce, protože to máme 10 minut. To se musím nabalit jak sněhulák a manžel se mi směje, že jsem jak mischelinka. V práci to zase všechno sundat a na konci pracovní doby zase navléct. Už mě to fakt nebaví.

V práci máme přetopeno, nejdou nám regulovat ventily na topení, takže neustále větráme. jenže firma sídlí v průmyslové zóně přímo u výpadovky z Olomouce na Ostravu, takže máme hluk a smog na denním pořádku. Ještě musím měsíc vydržet a pak hurá sladký domov.

Tak co Josefko kam pojedeme. Mě stačí teploty tak kolem 25 max do 30, vedra zase nemusím.

Brouzdání kolem moře a pak si jít zaplavat. HMMM :D už mám daleko lepší náladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
14.3.06 15:04

Mě taky doktor nic neměří ani mě ještě nenapojili na ten monitor co se poslouchá srdíčko miminka - ale koukám na vaše metříky a jste trošku napřed tak třeba to přijde.
Mám nahoru 4 kila, ale vlastně jsem na své váze, protože jsem v prvních 3 měsících 4 kila zhubla takže mám navíc jen to bříško.
A tvrdnutí žádné nepozoruju :?:

Holky jsme nějak pozadu - nakoukla jsem do květňátek a červenčátek a tam už maj popsaných přes 200 stran a my jen 90 :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
14.3.06 15:14

Veverčo: SF je právě ta výška fundu, je to ten horní graf v těhu průkazce. Myslím, že jí máme všichni stejnou. No tak to jsem oproti Vám pěkný valibuk.
Luco já měla ve 22+5 tt už 23 a to jsem prvorodička. Vždyť to říkám, že jsem déle těhotná než si mudr. myslí????? Ale snad ne, bříško roste každé úplně jinak, teda aspoň si to myslím, ale pak nechápu jak podle toho tenkrát mohli něco určovat, když dneska nefrčí už ani pohyby. Obvod bříška jsem si taky teďka měřila a ráno ho mám vždy o nějaký ten cm menší než večer.

Jinak kočka má svůj záchod také na chodbě a nemazlím se s ní a ani ten záchod nečistím, tak to bude určo v pohodě.

Co se týče jídla, tak taky spasu na co příjdu. dnes jsem nelenila si dojít do Lidla pro hroznové víno, které mi teď moc chutná a na cestu zpět jsem si koupila Margotku, spásla jsem od rána i kus bábovky, rohlíček, pizzu a švestičkový kompot na zácpu, který mimochodem pomohl. A teď tu odolávám piškotům. Ale uvařila jsem si kafe. Od rána mě bolí hlava, tak tu zkuhrám a už jsem si vzala půlku paralenu, ale nevím jestli jsem si neměla rovnou vzít celý. Taky se cítíte večer hůř než ráno? Myslím kvůli jídlu, asi jak mám večer plný žaludek, tak mě to břicho strašně pne a tlačí. To ráno když ho mám prázdný a nemám hlad, tak je mi nejlíp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.3.06 16:04

Ahojky, holky resite to nejak s kafem? Ja mam na nej ted porad chut, snazim se omezovat, nepiju uz presso, ale kupuju si domu rozpustny. No jedno denne by snad neskodilo, ne? Co myslite?

• Citovat
  • Upravit
674
14.3.06 16:40

Já kafe neřeším, taky mi chutná a před chvílí jsem jedno dopila. ale šetřím si ho spíš na odpoledne. Denně si dám tak jeden šálek černého čaje, neboť ovocného mám už plné zuby a odpo to kafe a šlus. To rozpustné je určo lepší než turek. taky mám doma jedno bez kofeinu a taky mě docela uspokojí.

Holky dneska je mi fakt nějak divně, bolí mě ta hlava a co hůř, tak to, že se mi i nějak blbě dejchá. Buď je nějaký divný tlak anebo mi mimík tlačí na bránici či co. Jsem z toho celá nesvá. Teď jdu ale ven nakupovat, tak buďto mi ten vzduch udělá líp anebo naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.3.06 16:43

moni26 Ta velikost bříška je relativní.
Teď můj dnešní jídelníček, tak ráno jsem spásla krajánku s piškoty. Na to jsem si dala celozrný rohlík se sýrem a párkem 2ks. Potom jsem dojedla pochoutkový salát. Pak jsem měla oběd. Vše zapíjím vodou. To ještě není konec. Jo a ještě červenou papriku na ní ujíždím já. 8O Nejhorší je, že se vůbec neudržím. Připadám si jako dobré prase co všechno spase. :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex