Červňátka 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
635
16.3.06 07:29

Petricka>

Tady je snad poslední seznam, tak si ho zkopíruj do zprávy a dopiš tam sebe

Aktualizováno:
TP, NICK, Věk, Bydliště, pohlaví, jména, porodnice
1.6., Peta28 - Beroun, ?, Vendula, Marek, Hořovice
1.6., DanielaB -27, Brno, holka, Elen, U Milosrdných bratří
1.6., Petula -26, Králův Dvůr, kluk, Filip, FN Motol
3.6., Gabik -30, Praha, kluk, FN Motol
3.6., Janina -26, Plzeň-jih, překvapení, Anička, ?, Plzeň-Slovany
4.6., Xmarketa -36, Brno, U Milosrdných bratří
5.6., Michello -28, Fulnek, holka, Klára, Frýdek-místek,
6.6., Theresie -29, Praha, překvapení, U Apolináře
7.6., Maarky -30, Kolín, kluk, Kolín
7.6., Marry -25, Olomouc, holka, Nikolka, Šternberk
12.6., Faninka -26, Šumperk, kluk, Pavel Šumperk
13.6., Veverca -26, Olomouc, kluk, Matýsek, ?
14.6., monika26 -26, Praha, kluk, Mikuláš nebo Tadeáš, ?
15.6., Luca235 -25, Teplice, holka, Silvie, Ústí n.Labem
15.6., EvaK -27, Šternberk, kluk, Šternberk
16.6., Novia -23, Přerov, kluk, Tobiáš,?
17.6., LenkaKa - 28, Popice, ?, ?, Brno-Bohunice
18.6., Janulenka -28, Praha, holka, Podolí
18.6., Zlaticko -28, Praha, holka?, Krč
20.6., monika11 - 31, Praha, holka, ?, ?
21.6. Josefka -32, Plzeň, ?, Anna, Adam Plzeň
23.6., Vlcice76 -29, Neratovice, překvapení, Podolí
24.6., Gio -31, Praha, ?, U Apolináře
27.6., Tulipan -28, Tachov, holka, Terezka, Plzeň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
16.3.06 07:32

Jinak k těm polštářům, my máme doma holandský Fatboy, je naplněný polystyrenovými kuličkami a je to to nejlepší ležení co jsem poznala. Poskládáte si ho jak potřebujete. A už vidím jak se bude líbit malé Klárce až jí tam položím, nemusím se bát že mi někam spadne.

http://www.fatboy.cz/…ozice/12.jpg /> http://www.fatboy.cz/…pozice/1.jpg /> http://www.fatboy.cz/…pozice/3.jpg /> http://www.fatboy.cz/…pozice/6.jpg /> http://www.fatboy.cz/…pozice/8.jpg /> http://www.fatboy.cz/…ozice/15.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
16.3.06 10:28

EviK, já tě nechtěla strašit :-) Já vím, že u mne to je způsobeno hodně emočním stresem, bo jak se angažuji v ochraně zvířátek a hodně si to beru k srdci, tak proto mám velké deficity hořčíku, ale to je na dlouhé vysvětlování, jestli ti není cizí hledat mezi duší a tělem souvislost, popř. něco víš o karmických věcech, tak ti to ani nemusím popisovat :-))) Takže se neboj, hlavní je být v pohodě a být rád za to, co děláš. Navíc ležet a hodně se šetřit je fakt to nejhorší, co pro sebe můžeme udělat. Bo tedy alespoň mě už bolí tělo a duše tím rozhodně neprospívá. Hih, takže pohoda a jen na to doktorku upozorni, ale rozhodně žádný stres. Užívej si toho, co máš. Pro mne je hafan, kocour a domácnost také pořádná zpruha :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
16.3.06 10:34

To jsou krásný pytle - taky bych se uvelebila, právě doma řešim jaký křeslo si koupim na kojení.

To jste mě potěšily, vy co čekáte holčičky, že jste tak krásné, tak to mám naději, že by mi doktor ve středu mohl říct už konečně, že je to holčička :)
To tvrdnutí podle toho detailního popisu zatím ještě nemám, ale prý ho má každá takže se na něj připravuji - jsem taky dost aktivní a mám taky 2 psy - starýho a štěňátko, ale nemusim je venčit - stačí je pustit na zahradu a vyvenčej se sami - akorát teď starej má zánět střev a tak má průjem a mladá začla kulhat :(
Včera jsem četla deníček únorčátek a březňátek a nějaká mamina (Danny) tam psala jak naprosto nečekaně porodila o měsíc dřív během 3 hodin co jí začla odkapávat plodovka - takže asi vyrazim na nákupy abych byla připravená :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
16.3.06 10:39

Michello, ten obrovskej polštář je úžasnej, kde jste ho pořídili a za kolik? :D
Josefko, to tvrdnutí mám taky čím dál častější, ale když jsem to teď v pondělí říkala doktorovi, řekl mi, že je to normální a že je vše v pohodě, tak teda nevím, co si teď mám myslet, je to fakt nepříjemný, zvlášť při cestování, když musíš stát v metru nebo autobuse…
Už se nemůžu dočkat až zůstanu doma, strašně mě to dojíždění vysiluje, poslední dobou jsem tak unavená, že přijdu domu, něco málo sním, hodím sprchu a ve 21 hod už jsem tuhá a ráno stejně nemůžu vstát, jak jsem vyřízená a v práci pak celý den zívám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
16.3.06 10:48

Petula> je úžasnej, ale taky trošku dražší. Ale ta cena fakt odpovídá tomu, že to není šmejd. My jsme ho dovezli z Vídně, kde jsme ho náhodou objevili v krámě ve slevě, takže vyšel o 1000 levněji než u nás, ale jeli jsme kombíkem a taktak jsme ho narvali do prázdného kufru. Jinak u nás se dá koupit jen na htt://www.fatboy.cz a nebo http://www.joy.cz/…the-original?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
16.3.06 11:07

Zlaticko
Tak já bych taky nemusela 3× denně na procházku, protože máme zahradu, kde se můžou taky vyvenčit (a štěndo tam mezi těmi vycházkami venčím), ale oni potřebují pořádně práce, jinak mají roupy. Jsou to NO. A já se taky ráda projdu (i když pozdě večer (kolem 22h) už se mi někdy hodně moc nechce, ale vždy se překonám). Staroch už je v důchodu (v květnu mu bude 12 let), ale furt je aktivní jak blázen. Dělala jsem se s ním sportovní kynologii. A mlaďoch je taky hodně živý. Takže odpoledne na té delší procházce vymýšlím různé hry. Už se těším až sleze sníh, až budu moc chodit na stopy (dokud se přes břicho ohnu k zemi :) ). Už se modlím, aby se jaro ukázalo. Bohužel zatím nic. A za 14 dní už štěndu budu brát i pravidelně na cvičák - hlavně kvůli obraně, ať se kluk mrkne na starší kamarády. Jinak už pomalu začínám s ním cvičit. Samozřejmě formou hry. Umí zatím „ke mně“, „fuj“, „sedni“. A další co je potřeba z výchovy jako utírání pacek, „zůstaň“, když někam jdu a on má zůstat doma, sprchovat se, čistit uši, česat se atd. Prostě, aby se nám dobře spolu žilo. :)

Jinak ten polštář, to je teda pálka. Asi bude dobrý. Vypadá hodně pohodlně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
16.3.06 11:11

Další červeňátko:-)

Zdravím všechny nastávající maminky a jejich miminka v bříšku. Taky patřím k těm šťastným - termín 16.6.2006. Měla by to být holčička, alspoň nás o tom ujišťoval pan doktor na genetice v 19.tt. Tak snad se neplete, protože už mám koupeno pár věcí a většina je jich růžových :wink:
Jsem prvorodička, tak jsem zvědavá, jak probíhá těhotenství u dalších maminek. Našla jsem tenhle web a tuto diskuzi nedávno, teprve před pár dny nám instalovali internet. Všem přiji krásné těhotenství a ještě krásnější potomky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
16.3.06 11:29

EvaK

my máme beagla v srpnu mu bude 13 :) a světlou labradorku tý bude v květnu rok. Starej se chodí už jen vyčurat někam co nejblíž dveřím aby byl co nejdřív doma v teplým pelechu a mlaďoška lítá celý dny venku - miluje sníh a my ho máme na zahradě hromady. Jinak s ní taky chodim ven ale spíš jen o víkendech kolem nás do polí kde se vyběhá. Poslouchá docela dobře. Starej se zajímá už jen o jídlo - aby ho měl co nejvíc, často a taky pěkně krade - nikde nesmíme nechat nic na co by dosáhl :) Je schopnej ukrást z tašky celý máslo a sežrat ho i s tim alobalem :(
Teď bere na ten zánět antibiotika a máme mu to dávat v paštice tak je spokojenej - kdy se mu poštěstí dostat 2× denně Májku? :P Jinak totiž dostává jen nízkokalorický speciální granule bez bílkovin - loni prodělal 2 urologický operace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
16.3.06 11:31

Michello, ten polštář za to určitě stojí, koukala jsem na jejich stránky a jsem z něj fakt nadšená a to jsem ho ještě ani nevyzkoušela! :D
Večer se musím dohodnout s manželem na barvě a nechám si ho koupit k narozkám, mam je za měsíc, tak to už snad vydržim :D
A jakou máte barvu Vy? My máme červenou sedačku, takže bych šla asi do tý červený, ale asi bych si pro něj na Prahu 4 sjela osobně, přece jen barvy na fotkách můžou být lehce zkreslené… Jen nevím, jestli by se nám vešel do auta?? Máme Seat Toledo, kufr má velký, ale fakt si to nedokážu moc představit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
16.3.06 11:46

Petula> máme pískový. Netuším jestli se ti tam vejde. My jsme jeli fábií combi a nešlo vidět přes zrcátko zadním oknem ven. Je opravdu veliký a nejde zmáčknout. Možná ale v té krabici ho dáte na zadní sedadla, ale jak ho vyndáš z krabice, tak už budeš mít jen větší objem. My ho vyndat museli, protože jsme jeli autem 4 a ta krabice se do kufru nevešla, vybalený jo.
Je sice drahý, ale jak ho budeš mít doma, tak na to jak je skvělý zjistíš že vlastně drahý není. Sledujeme na něm televizi společne s manželem, takže se na něj vlezou i dva lidi.

http://www.fatboy.cz/…ve-zluta.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
16.3.06 13:44

Já vám holky ty pejsky závidím. My zatím bydlíme v pronájmu a na zvířátka máme zákaz, tak tu máme docela smutno :( Vynahradíme si to aspoň miminkem :wink:
Faninka - kdybys měla někdy čas, podíváš se prosím, co v té knížce píšou o jméně Elen(a)? Já jenom vím, že má dneska svátek a jméno pochází z řečtiny.
Luonar - vítej mezi námi :) Na genetice by se neměli splést, tak s tou holčinou myslím můžeš počítat. My to víme jen podle utz, tak mám obavy, aby nám pak Ondřej nechodil v růžovém :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
16.3.06 14:06

Pejsek

DanielaB: Děkujeme moc za přivítání!
My doma pejska máme, i když bydlíme v podnájmu. Na vesnici se na to dívá jinak. Naši pejska nechtěli - hlavně máma - takže, jak jsem se odstěhovala, tak jsme si s přítelem štěňátko pořídili - v květnu jí budou dva roky. Doufám, že bude s naší malé stejně nadšená jako my!
Podle toho, jak ji znám, a jak miluje lidi a hlavně děti, tak z toho strach nemám, jen se bojím aby malé nic nechtěně neudělala, je to divoška - ten pejsek:) , i když malá v bříšku taky pěkně řádí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
16.3.06 14:13

Naše labradorka je taky divoch ale zase se rychle zklidní a je strašně hodňoučká - často mi pokládá hlavu na bříško a jen tak tam jemně leží takže myslim, že se s mimískem navzájem cítí. Až se narodí tak uvidíme, problém vidim spíš v našem staroušovi, kterej je schopnej až bude mimi větší mu ukrást jídlo z ruky i s tou rukou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
16.3.06 14:52

Tak posílám aktualizovaný seznámek.

Aktualizováno:
TP, NICK, Věk, Bydliště, pohlaví, jména, porodnice
1.6., Peta28 - Beroun, ?, Vendula, Marek, Hořovice
1.6., DanielaB -27, Brno, holka, Elen, U Milosrdných bratří
1.6., Petula -26, Králův Dvůr, kluk, Filip, FN Motol
3.6., Gabik -30, Praha, kluk, FN Motol
3.6., Janina -26, Plzeň-jih, překvapení, Anička, ?, Plzeň-Slovany
4.6., Xmarketa -36, Brno, U Milosrdných bratří
5.6., Michello -28, Fulnek, holka, Klára, Frýdek-místek,
6.6., Theresie -29, Praha, překvapení, U Apolináře
7.6., Maarky -30, Kolín, kluk, Kolín
7.6., Marry -25, Olomouc, holka, Nikolka, Šternberk
9.6., Petricka -31, Ostrava, ?, Daniel x Alice, Ostrava Fifejdy
12.6., Faninka -26, Šumperk, kluk, Pavel Šumperk
13.6., Veverca -26, Olomouc, kluk, Matýsek, ?
14.6., monika26 -26, Praha, kluk, Mikuláš nebo Tadeáš, ?
15.6., Luca235 -25, Teplice, holka, Silvie, Ústí n.Labem
15.6., EvaK -27, Šternberk, kluk, Šternberk
16.6., Novia -23, Přerov, kluk, Tobiáš,?
17.6., LenkaKa - 28, Popice, ?, ?, Brno-Bohunice
18.6., Janulenka -28, Praha, holka, Podolí
18.6., Zlaticko -28, Praha, holka?, Krč
20.6., monika11 - 31, Praha, holka, ?, ?
21.6. Josefka -32, Plzeň, ?, Anna, Adam Plzeň
23.6., Vlcice76 -29, Neratovice, překvapení, Podolí
24.6., Gio -31, Praha, ?, U Apolináře
27.6., Tulipan -28, Tachov, holka, Terezka, Plzeň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení