Červňátka 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
58
20.3.06 12:22

Ono s tím sladkým a holkou asi tak žhavé nebude.

Z genetiky mám potvrzeno na 100% kluka a po sladkým se můžu také utlouct. Nejvíc miluju mléčnou čokoládu s celýma oříškama. Hmmm :lol: to je moje.
Taky jsem si přečetla, že čokoláda obsahuje hořčík a toho je v těhotenství málo, tak si možná doplňujeme hladinu. Včera jsem zrovna chodila jak mlsnej kocour a čokoládě jsem neodolala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
20.3.06 13:14

Moni26: Do Podolí se radši přihlaš hned jestli tam chces rodit, já mám informace, že tam mají někdy v květnu malovat a porodnice je zavřená, takže čim dřív tim líp, podle mě tě nemůžou odmítnout. A doktor posílá na kontroly do místa porodu prý až měsíc před porodem, ale to už může být pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
20.3.06 14:45

Sladkého je prý v těhotenství potřeba víc. Já se první 4 měsíce ani podívat na čokoládu a to jsem na ní byla vždy závislá. Poslední dobou mi ale nečiní potíže si dát ráno jogurt s mussli, ke svačině koblihu, k obědu buchtičky se šodó a k večeři puding. Mezi tím ovoce. Už jen jak to píšu se mi odporem křiví pusa (fuj, tolik sladkého, to přeci není normální) ale tuhle jsem se přistihla, že mi takový jídelníček nedělá problémy. Nebojte, není to denně ale normální to pro mne nebylo ani jednou za uherský rok a teď mi to připadá přirozené. Nechme tělo, ať si řekne!

BIOAROX prý mnohým nedělá dobře a to díky „vůni pomerančových květů“. Doktorka se divila, že ho snesu, sama by dotoho podruhé prý nešla.

ENERGY je asi jeden z mála fungujícíh a přírodních prostředků proti nachlazení. Manžel zrovna zobe něco červeného na posílení imunity, já beru Vitamarin.

BARVENÍ VLASŮ skutečně může škodit. Pokud jste těhotná kadeřnice … jinak škodí asi jako 10 minut procházka po ulici. Problém nastane, když barva nechytí jak má, což je způsobeno buť nadměrným maštěním vlasů v těhotenství (jako když před barvením použijete kondicioner) nebo naopak vysušováním vlasů a pokožky. Je vhodné kadeřnici upozornit, měla by si s tím poradit a kvalitu vlasů před zásahem dobře zhodnotit. U barvení řasů a pod jde jen o to, jestli jste se v jiném stavu nestaly záhadně alergickou, což člověk pozná brzo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1052
20.3.06 15:51

hu

Monika26 no Moni nevím, jestli není pozdě. Na netu právě píší, že se máš registrovat mezi 14 - 20tt. Já to stihla v tom 20tt. Jsem tam registrovaná, že by měli plno mi neřekla, ale teď už to může být jinak. Na kontrolu tam jdu poprvé ve 30tt. Raději si tam zavolej, to máš nejjistější. Jinak, kdybys měla chuť se tam kouknout, tak dej vědět, šla bych s tebou. Jinak pudu sama nebo s přítulem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
20.3.06 18:19

Ahoj holky. Tak Bioparox mám odzkoušený a můžu doporučit. Bolelo mě na začátku těh. v krku a perfektně to zahnal. Neměla jsem žádný pocit na zvracení ani nic takového. Není to žádná mňamka, ale ani žádná hrůza. Prostě na mlsání to není, je to lék. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
20.3.06 19:15

Ahoj holky, tak ja vam musim napsat, ze jsem na sladkym uplne zavisla, rano min.2 buchty, koblihy nebo loupacky s cokoladou, po obede zakusek, zmrzlina nebo cokolada, denne snim min.2 kofily a vecer po veceri taky smejdim, co bych si dala. :oops: Pak si nadavam, protoze vaha diky teto vyzive docela naskakuje, ale proste si nemuzu pomoct, je to silnejsi nez ja. :lol:
A doktor nam rekl, ze je 99.5% kluk :P .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
20.3.06 19:55

Ahoj maminky,
tak já mám malou změnu, dnes jsme se byli s manželem podívat v porodnici v Hořovicích a jsem rozhodnutá pro ni místo Motola :)

Aktualizováno:
TP, NICK, Věk, Bydliště, pohlaví, jména, porodnice
1.6., Peta28 - Beroun, ?, Vendula, Marek, Hořovice
1.6., DanielaB -27, Brno, holka, Elen, U Milosrdných bratří
1.6., Petula -26, Králův Dvůr, kluk, Filip, Hořovice
3.6., Gabik -30, Praha, kluk, FN Motol
3.6., Janina -26, Plzeň-jih, překvapení, Anička, ?, Plzeň-Slovany
4.6., Xmarketa -36, Brno, U Milosrdných bratří
5.6., Michello -28, Fulnek, holka, Klára, Frýdek-místek,
6.6., Theresie -29, Praha, překvapení, U Apolináře
7.6., Maarky -30, Kolín, kluk, Kolín
7.6., Marry -25, Olomouc, holka, Nikolka, Šternberk
9.6., Petricka -31, Ostrava, ?, Daniel x Alice, Ostrava Fifejdy
12.6., Faninka -26, Šumperk, kluk, Pavel Šumperk
13.6., Veverca -27, Olomouc, kluk, Matýsek, FN Olomouc
14.6., monika26 -26, Praha, kluk, Mikuláš nebo Tadeáš, ?
15.6., Luca235 -25, Teplice, holka, Silvie, Ústí n.Labem
15.6., EvaK -27, Šternberk, kluk, Šternberk
16.6., Novia -23, Přerov, kluk, Tobiáš,?
16.6., Luonar -24, Stařechovice, asi holka - Iva,Adélka, Prostějov
17.6., LenkaKa - 28, Popice, ?, ?, Brno-Bohunice
18.6., Janulenka -28, Praha, holka, Podolí
18.6., Zlaticko -28, Praha, holka?, Krč
20.6., monika11 - 31, Praha, holka, ?, ?
21.6. Josefka -32, Plzeň, ?, Anna, Adam Plzeň
21.6. chipsy-26, Prostějov, ?, Radim, Aneta, Prostějov
23.6., Vlcice76 -29, Neratovice, překvapení, Podolí
24.6., Gio -31, Praha, ?, U Apolináře
25.6. ReNi -30, HK, kluk-asi Jakub, Hradec Králové
27.6., Tulipan -28, Tachov, holka, Terezka, Plzeň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
21.3.06 07:44

K tomu sladkému.
Podle doktorů čekám kluka. Na začátku těhotenství jsem sldké nemusela, čokoládu už vůbec, ale tak poslední měsíc a půl sladké tedy můžu a čokoládu taky. Mňam.
Ale na začátku těhotenství jsem nemusela ani maso a už vůbec ne třeba uzené - to úploně nechutnalo. Maximálně libovou šunku a ot jen malinko. Teď mi zas maso chutná už delší dobu.
Tak nevím, jestli z toho jde něco vypozorovat. Řekla bych že ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
21.3.06 09:54

Taky si myslím, že podle toho, co nám chutná se pohlaví odhadnout nedá. Šéfová vyprávěla, jak měla obě těhotenství jiná. Poprvé ujížděla na debrecínce a křupkách, nebylo jí skoro zle, zkrásněla…a typovaného chlapce se dočkala. Za dva roky čekala na jisto holčičku: Bylo jí moc špatně, po sladkém se mohla utlouct. Bříško se jí kulatilo, tvář se osypala a otekla…no, a narodil se Tomáš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
21.3.06 10:27

Petula> už jsi oznámila manželovi co chceš k narozkám?..:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
21.3.06 11:57

Ahoj Michello,
volala jsem mu hned ten den a přesvědčila ho, že ho prostě musim mít :D a on souhlasil a na večer mi pak doma řekl, že má aspoň vymyšlenej dárek k mým narozkám :D No a dneska jsem se dozvěděla, že by mi ho chtěli koupit i lidi z práce, takže je asi nechám a manžel si bude muset lámat hlavičku s něčím jiným :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
21.3.06 12:12

Petula, tak si nechej koupit jeden velký a jeden Fatboy Point http://www.fatboy.cz/produkty/point/. Pod nohy, na sednutí atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
21.3.06 13:10

Ahojky

možná by nám šli ti kluci a holky poznat podle bříška.

Můj soukromý průzkum jsem udělala včera v těhu cvičení. Holky co čekají kluky mají bříško níž a vystouplé dopředu a holky s holkama mají bříška kulatá dosahující a k prsám.

Tak nevím jestli to platí i u vás. Taky to, ale nebude na 100%. Výjímky přece potvrzují pravidla.

Přeji vám všem hezký den a opatrujte si bříška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
21.3.06 13:13

Michello,
to je v pohodě, stačí mi ten velikej, vzhledem k tomu, že náš byt je pouhopouhá 1 místnost, myslím, že i tak tam bude zabírat dost velké místo jen ten jeden :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
21.3.06 13:28

petula> Tak to teda bude… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie