Červňátka 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
21.3.06 13:39

Podle vsech priznaku - sladky, tvar briska atd. by to mela byt holcicka. Holky, je vam jasny, ze nakoupim ruzovy a bude to Tomasek!:-))
Poradte mi, jsem ted uz doma a absolutne nevim, co si mam kazdy den varit… Chtela bych kvuli mimi jist zdrave,ale jsem fakt hodne na to sladky,k masu se musim „dokopavat“ a proste me pro jednoho varit nebavi-manzel chodi na jidlo v praci a doma pak uz teplou vecu nechce…Zacala jsem ruznyma testovinama a zel.jidlama,ale ted uz mi tak nejak vsechno „leze“ krkem - inspirujte me,co tak doma jite!Teda krome tech hromad cokolady!!:-))

• Citovat
  • Upravit
1052
21.3.06 14:09

hu

Tak já kromě čokolády ještě zmrzlinový pohár s broskvema a šlehačkou. To je na oběd vynikající :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
21.3.06 14:30

Ahojky Simi

já můžu docela ryby. Takže pečný, grilovaný, v omáčce, na pánvičce.
Minulý týden jsme měli pstruha na másle s bamborem. grilovaný kapr je vynikající. Moc ráda si dělám aliašskou tresku pečenou v troubě jen tak s kořením.

Já si teď kupuju časopis Žena a kuchyně a tam najdeš spoustu báječných různých receptů. Některé jsem už vyzkoušela a fakt to sjou mňamky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
21.3.06 14:34

Já, když už jsem se něco donutila sníst, tak to většinou byla taková jídla „v jednom hrnci“. Vůbec nemusím omáčky a knedlíky nebo jiné jídlo+příloha. Takže se u nás dokola vaří těstoviny na milion způsobů (šunkafleky, zapečené gnoči ve smetanové nebo sýrové omáčce, klasické špagety po milánsku, špagetová bábovka), rizoto, zapečené brambory, ukrajinský chleba (mouka s vodou) plněný pórkem a sýrem a pečený na olivovém oleji (1 ks pro jednoho strávníka) a saláty na milión a jeden způsob. Dnes bude kuřecí s těstovinou. Kuře koupím cestou z práce ugrilované, těstoviny uvaří manžel, já jen přidám ingredience a zamíchám a může se podávat. Jo, aby byla změna, myslím, že jednoubyly buchtičky se šodo a jednou nudle s mákem. Myslím, když občas dám nějakou tu rybu s kaší a doplňuju to spoustou zeleniny a ovoce, tak to nemůže být zas taková katastrofa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.3.06 15:24

Tak diky za rady, casopis koupim, ted co to ctu jsem dostala chut na ty sunkafleky,tak jdu hned varit!!:-)Ja mam totiz dneska zatim ryze sladkej den /jak jinak/ a tak bych fakt uz nejakou zmenu…
Resite nejak to, ze by se v tehu nemela jist Niva a ostatni plisnovy syry?Ja totiz tak miluju Nivu,tak je pro me tezky se ji vzdavat…

• Citovat
  • Upravit
643
21.3.06 18:09

Já si ty sýry dopřávám taky, ale dost omezeně. V nivě je prý dost penicilinu, tak nechci malou předávkovat.
A k tomu jídlu, můžu se utlouct po bramborové kaši a řízku :D
Faninka - děkuji za povídání o jméně, asi jsme vybrali dobře. Teď ještě aby se to splnilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
22.3.06 09:32

Hezký den přeji všem.
Teda já toho už mám pokrk. U nás zase sněží. kruciš jaro, kde jsi? Včera to vypadalo tak optimisticky a dnes už zase ne.

taky vám už za dlouhá zima leze krkem??? :twisted:

Já jdu dnes odpoledne na kontrolu, tak jsem moc zvědavá co se dozvím. Měli by mi měřit ozvy a dělat velký ultrazvuk. Tak vám dám zítra vědět jak jsem dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
22.3.06 09:40

Ahoj Veverco
Taky jsem se zhrozila, když jsem rozdělala žaluzie. Včera jsem malé slíbila, že konečně půjdem na houpačky a prd. :lol:
Já jdu na kontrolu příští týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
22.3.06 09:52

Ahojky.

Včera jsem byla na kontrole. Mimiško prý trochu tlačí havičkou dolů, tak mi doktorka měřila čípek a ten je prý v pohodě (37mm). A taky je normálně uzavřený. Ona je hodně pečlivá a trošku má strach, jak jsem měla tu operaci před rokem, tak to bere hodně poctivě. Vžydcky se mě ptá, jestli nemám nějaké problémy. Teˇjsem ji zase řekla, že ne, tak mi řekla, že zrovna u mě od začátku čekala, že problémy budou, že jsem ji překvapila. Pak mi zas řekla jestli nechci neschopenku, tak jsem jí říkala, že ne. Dala mi magnézko 3×1 nebo 3×2. Tak jsem jí říkala, že nemám tvrdnutí břicha ani nic takového, tak mi říkala, že ví, ale že to mám radši preventivně brát. Taky prý mám víc odpočívat, na noc si podkládat postel, abych měla nohy výš a do příští kontroly (za 3 týdny) bez sexu. Tak jsem celkem vyvalila oči (asi jak je mimi níž, tak by torchu povylezlo?), protože vím, že u prvorodiček mimi sestupuje dřív a neznamená to, že dřív porodí. A taky tam má mimiš ještě dost prostoru, že klidně se může kdykoliv ještě otočit. Ale brát magnézko mě nezabije apod., takže radši to budu plus mínus dodržovat. Příští kontorlu prý mi bude mimišáka měřit tak se těším.

Přeji krásný den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
22.3.06 09:54

A za ten měsíc jsem přibrala 1,5kg, takže mám teď dohromady +5kg.
Máte taky teď stále hlad? Já už asi týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
22.3.06 10:12

Já musím jíst 5× denně. Jinak bych hlady nevydržela. Nejhorší je to večer. To sice večeřím, ale kolem 20 hodiny mě přepadá neuvěřitelná mlsná. Takže se cpu čokoládou nebo solenými čipsy.
Včera jsem zblajzla hruškový kompot na posezení.

Já se vážím u doktora, protože doma váhu nemáme, ale na poslední kontrole před měsícem jsem měla 3 kg +. Tak si myslím, že dnes to bude tak kolem 5+. Uvidíme.
Taky mi tento měsíc hodně skočilo břicho. A začalo se mi špatně spát. stále se převaluju z jednoho boku na druhý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.3.06 10:17

To ja ted docela dost pribiram, do 5. mesice temer nic a ted to skace-co tyden to min. kilo. Ale pritom mi neprijde, ze bych se nejak cpala - jim sladky, ale ne zas v takovym mnozstvi, navic se snazim hybat… No jsem ve 27 tt a mam uz 8 kg nahore… To jsem zvedava, k jaky vaze se uspesne dopracuju pred porodem. Cekaji me 14 dni pred terminem jeste statnice ve skole, takze abych se aspon nacpala do neceho slusnyho a nemusela je delat v teplakach…:-)

• Citovat
  • Upravit
674
22.3.06 10:48

Veverco: Klid já večer zblajzla zase třešňový kompot a i s červíkem :-)) nejspíš :-)) A za poslední týden jsem zbaštila tři švestkové, to je pak pokakáníčko a žádná těhu zácpa :-)) Už jsem to potřebovala. Taky jsem se zvládla předávkovat hroznovým vínem a pomerančema. teda aspoň si to myslím, protože nevím po čem bych se pak tak osypala a drbala. Po vínu v lahvi by se mi toto nikdy nestalo.

79SIMI: mě taky teďka chutná br.kaše, měla jsem jí s párkem, karbošem a rybíma prstama. Dnes mám taky šunkofleky. Jinak vařím vše možné. těstoviny, svíčkovou, různé směsi masa s rýží. Taky se chystám na zapečené brambory, to je vždy zaleju smetanou a na vrch dám maso a posypu sýrem. Pak co mi v poslední době chutnalo byly br.knedlíky z pytlíku se špenátem a jentak vajíčko k nim, nebo i maso.

tak holky teď jsem pěkně nakrknutá. Volala jsem do Podolí a mají tam plno a tak musím hledat jinou porodnici. To kdybych věděla, tak se tam zaregistruji snad už před tím než otěhotním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
22.3.06 11:17

Tak to jsem ráda, že nejsem s tím hladem sama. :)
Taky baštím kompoty, ale spíš broskve, ananas, třešně, jahody. Broskve a třešně jsou domácí výroba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.3.06 11:47

Tak s tím jídlem to máme stejný, taky do sebe cpu co se dá a hlavně večer, ale musím si dávat pozor co jím, jinak mě pálí žáha a jdu umřít :cry: Na čokoládu a na všechno co je sladký jsem jak pominutá, ze začátku jsem to nemohla ani vidět, ale za to ted..... A čekám holku, tak něco na tom bude :lol: Jsem 29tt a nahoru mám 10kg.

EVA K- -ty budeš rodit stejně jako já ve Šternberku, byla ses tam nahlásit?? A budeš pak chodit u nich na ten předporodní kurz?? Já jsem tam volala a stanični sesta mi řekla, že se na tom kurzu domluvíme až ten měsíc před porodem, dělají to prý podle zájemců. Termín máme skoro stejně, já 7.6, tak se možná potkáme…

Taky vás štve to počasí??Mě už šíleně a to vypadalo tak hezky :cry: :cry:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí