Červňátka 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
27.3.06 20:32

Koukam,ze jsme jedna jak druha jak pres kopirak!:-)Taky me boli zada a to bez ohledu na to,jestli suruju nebo se celej den valim. Zkusila jsem obe varianty a bez uspechu-zada boli porad…
Holky,myslite ze jsou ty nasi chlapi v podstate tehotny s nama?Ja mam totiz ten pocit,ze muj manzel urcite.Taky pozvolna pribira,na mimi taky mluvi porad infantilne do bricha a se sexem uz asi taky nejak nema zajem-pry je to pro nej divny,kdyz se tam mimi hybe.Tak si rikam,kdo z nas dvou je vic tehotnej…:-)
Jdu ted v patek k doktorovi,jsem ve 28 tt,tak se zkusim zeptat na tu sondu,jestli by se na to pohlavi nepodival. Kdyz rekne ze ne,tak je to jasny,cipek ma byt v klidu!:-)

• Citovat
  • Upravit
540
27.3.06 21:36

Ahoj maminky a briska!

zdravim vas po dlouhe odmlce.byla jsem ted tyden v alpach…spousta super prochazek s nasim psikem na cerstvem vzduchu…a po navratu sem-krasný jarní den!!!!dneska jsem byla venku jen v tricku.paradne me to nakoplo.
rano jsem resila stejny problem-holeni…myslim,ze to bylo naposledy,co jsem to zvladla sama(s malým poranenim,ale prece!)opravdu to nejde,ve sprchaci ve stoje,neni taqm videt,proste des.od priste bude muset nastoupit pritel.....:)
jinak jsem take dneska navstivila gynekologii.delali mi utz.mimco se jevi vetsi tak o 1 tyden.ale to mi rikaji od zacatku,tak si z toho hlavu nedelam.a vazi pry pres 1kg a je nasmerovane hlavickou dolu.pak prisla rec na pohlavi…Dr.vi,ze se chceme nechat prekvapit,ale tak dlouho tam koukal mezi ty nozicky,ze jsem mu rekla,ze to asi vidim…a on na to co si myslim,ja ze holka a on:tak vidite!!!!takze cekame nejspis holcicku!!!!!problem je v tom,ze pritel se chce nechat prekvapit.tak ted skoro nemluvim,protoze mi prijde,ze se urcite podreknu!musela jsem to zatelefonovat alespon kamaradce,abych se mohla s nekym podelit a ted to pisu vam!jinak bych se asi zblaznila:)takze to bude nejspis Nikita.co vy na to?
pak jsem jeste sla na kontrolu na urologii,kde mi opet delali sono a vse je v poradku a pan Dr.mi zase ukazal miminko a udelal zadarmo dve fotecky.zkratka jsem mela super den!
tak doufam,ze jsem nebyla sama!
zitra zase do prace…o materske se se mnou jeste nikdo nebavil,tak nevim,kdy me ceka:(
a ma vaha?jsem tu asi nejtezsi maminka-mam uz 13kg+(a jak mi chutna:)
preji vsem krasny vecer!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
28.3.06 06:49
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
28.3.06 08:15

Michello , to je fotka, jak na výstavu! Moc hezká!

Kostrč mne pobolívá už snad od prvního dne těhotenství. PA mi potvrdila, že to také souvisí s měknutím chrupavek a v podstatě se s tím nedá nic dělat. Mám navíc sedavé zaměstnání, tak se tu občas srandovně kroutím, zouvám si boty a sedím v křesle v tureckém sedu. Když sem vtrhne klient, vítám ho v ponožkách a omlouvám se za neformální posezení. Také jsem nevěděla, proč mne bolí stydká kost, jako bych padla na rám u pánského kola. Je to prý ten samý problém a nemusí mne to nijak znepokojovat.

Kdo jste byly na veletrhu Pro dítě ? Jak se vám tam líbilo? Mne to trochu zklamalo, myslela jsem, že si vyberu a slevy budou výraznější. Také mne mrzelo, že k mnou vybranému kočárku právě neměli komplet příslušenství (autosedačku, pláštěnku, tašku…) a pokud bych si to obědnávala, tak už bez slevy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
28.3.06 08:31

Josefka>

však se taky doktorka chválila že ani neví že je tak dobrá fotografka… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
28.3.06 09:13

Ahojky,

to je krásná fotka. Taky na další kontrole budu muset ukecat doktora o další fotku.

Jinak jsem byla o víkendu v Brně a měla jsem dost. byla tam hlava na hlavě. Prodírala jsem se mezi kočárky a těhulkama. Tlačenice fakt super. Naštěstí mám kočárek už vybraný, tak jsem se mrkla co nabízí. Co se fakt líbilo byl stánek Babyvaku, tak měli ten závěsný systém mezi dveře. Taky tam zrovna měli mimčo, které tam spokojeně usnulo.
Jinak jsem omrkla autosedačky. Vystavovali tam poláci krásné deky a tak mi mamča koupila do kočárku žlutou deku. moc krásnou s medvídkama. Mám modrý kočárek, tak aby to byl kontrast. Já jsem trochu úchylná na modrou v kombinaci se žlutou.
A to bylo tak vše co mě zaujalo. příště už ne. Stačí jít do nějakého specializovaného obchodu a mají tam stejné věci. A nemusím se vláčet až do Brna.

tak tohle byla moje zkušenost. Pak jsme jeli ještě do Ikei a tam to bylo to samé. Hlava na hlavě.

KOSTRČ tak to mě taky trápí. Dnes jsem,ale celá nějaká rozlámaná. Bolí mě nohy, třísla a kostrč. Asi jsem to včera přehnala v těhu cvičení. Na tu kostrč mi poradili sedět na balóně a taky říkali, že to přejde až porodím. Takže se mám taky ještě no co těšit. Jo kostč prý bolí i z dlouhého ležení. Tak nevím sedět nemůžu, ležet taky ne a chodit celý den je taky na mašlu. To aby jsme se začaly vznášet.

Holky taky je u vás tak hnusně jak tady. Já se podívám z okna a nic než mléko nevidím. Aspoň to včerejší sluníčko bylo příjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
28.3.06 10:05

Ahoj,
já už si trochu připadám jako hypochondr, furt mi něco je. V noci se budím bolestí kyčlí, takže se neustále různě přetáčím a u toho mě většinou ještě chytne taková zvláštní „křeč“ nebo jak to popsat - jako když Vám někdo zajede nožem do břicha. V práci celý den sedím u počítače, takže to je taky děs, různě se zouvám, podkládám si nohy další židlí, kroutím se a prohýbám, protože mi miminko leze až pod prsa, takže nemůžu ani pohodlně sedět. Když se směju, tak mě berou křeče do břicha atd atd...... Prostě stařena hadr :roll:
Já jdu k doktorovi v pondělí 3.4. - to budu ve 32.týdnu, takže jsem se rozhodla, že ty 2 týdny už mě nevytrnou a chtěla bych už zůstat doma, takže mi tím pádem zbývají už jen 4 dny (včetně toho dnešního) v práci a pak už jen válečka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
28.3.06 10:13

To počasí mě taky docela štve. Včera bylo nádherně, a dneska tam přes samou mlhu není nic vidět :( . Docela závidím holkám, co jste ještě v práci, já se doma hrozně nudím, ale né že by nebylo co dělat :D . Jsem čím dál neohrabanější a větší a větší, taky mám pořád hlad! Ráno se vzbudím a musím se najíst a po hodině mě to chytá znovu. Při takovým tempu doženu všechny kila, co jsem ještě nenabrala :D .

S holením mám taky problémy a to všude. Většinou se holím ve vaně. Nohy ještě jakž takž jdou ale ten zbytek už taky nezvládám na 100 procent. Jak to tak vypadá, tak bude taky muset přítel zasahovat a zachraňovat :D .

Poslední dobou cítím v levým podbřišku takový pravidelný ťukání. Trvá to třeba tři minuty v kuse, hlavně před spaním. Tak nevím, jestli to mimi tak pravidelně kope do jednoho místa?

Jinak nám začala hárat fenka, tak mám víc práce. Teďka mi právě leží hlavou na ruce, takže mám stížené psaní :) , jenže jí nedokážu oddělat, když teďka má takový ženský problémy :wink: .

Hlavně holky ať je hezky, ať se můžeme procházet na čerstvým vzduchu, člověku to strašně spravuje náladu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
28.3.06 10:22

Luonar>to ťukání je škytavka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
28.3.06 10:46

Michello:
Tak to jo :D , já si myslela, že když má mimi škytavku, tak že mi bude skákat celý bříško, a né jenom kousek :D . Tak jsem klidnější, díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
28.3.06 10:55

Ahoj holky,
to počasí mě taky štve. Tady v Brně sice není mlha, ale je zataženo a občas prší, takže to na náladě taky nepřidá. Na druhou stranu díky aspoň za to. Teď mi volala mamka (bydlí v Jeseníkách), že tam mají pořád hory sněhu co snad nikdy neroztají. Tady už aspoň kvetou sněženky :D

My jsme se taky byli podívat na Prodítě. Fakt to byl nářez! Nedalo se tam hnout! Ale kočár jsme koupili :D Původně jsme chtěli Hoco, moc se nám líbil. Jenomže když jsme ho rozložili do varianty „sporťáku“, tak vypadal hrozně :( Nakonec jsme vybrali DorJan Cross Country v khaki zelené s béžouvou a oranžovou. Je to teda polské výroba, což mě dost odrazovalo, ale kočár váží jenom 15kg a moc dobře se s ním jezdí. No, uvidíme, co praxe. Přinejhorším máme 2 roky záruku. Taky jsme koupili zavinovačku, španělskou deku na zimu (tu tam měli jenom za 450,–Kč) a autosedačku od Cam. Tak teď už zbývá jenom porodit malou :D

Michello - vážně moc hezká fotka. Já jdu na utz v po, snad bude naše mimi taky tak fotogenické :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
28.3.06 11:18

Taky jsem byla v sobotu v Brně na veletrhu a byla jsem dost zklamaná. Loni tam toho bylo víc a hlavně pestřejší nabídka. Letos mi přišlo, že z 80% tam stály polský kočáry, jela jsem tam hlavně kvůli tomu, že jsem chtěla porovnat 2 kočárky mezi kterýma se rozhoduju, ale vystavenej byl jen 1 a to ještě v dost hrozný barvě, druhej tam nebyl vůbec. Všechny věci v tom stánku už byly prodaný a když jsem se ptala na slevu když bych to tam objednala, tak mi řekli, že mě pošlou do prodejny v městě kde bydlim ale bez slevy :( Byla jsem tam už ráno hned v 9 a to to ještě šlo, ale pak jsem se tam zašla podívat ještě jednou později a to už tam nešlo vůbec projít.
Včerejší nádherný počasí mě nabilo energií, ale dnes je v Praze zataženo a asi bude pršet. Naštěstí teda neni mlha jak některý píšete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
28.3.06 12:23

Ahoj holky,

tak ja si obcas taky pripadam jako spravny hypochondr. :lol: V noci me berou kycle, takze kdyz se vzbudim, tak jdu na zachod i kdyz se me ani moc nechce, ale pomuze, kdyz vstanu a trochu to rozchodim. Pri otaceni z boku na bok me chyta brisko, ale za chvili t vetsinou polevi. Pres den citim zada a hlavne me brni stehna, kdyz chvili stojim nebo jdu hodne pomalu - cochtani po kramech a tak. Takze mam problem treba pri vareni, protoze u toho clovek nejakou dobu stoji a to brneni kdyz si nesednu prechazi az k takovy neprijemny paleni.

No jinak prcek se hybe za:,–(ne kdyz lezim, kdyz sedim, tak se jen tak max. line prevaluje, ale jak si lehnu na jeden nebo druhy bok, tak zacne vzdycky kopat do toho boku na kterym lezim, takze se v noci jenom prevaluju a premlouvam ho, at me chvili necha. :) Zkousela jsem ho obelstit a lehnout si po obede, ale zase zacal, tak asi budu spat vsede, jinak nevim. :)

Vcera bylo vazne krasne, jak byla porad zima a osklivo, tak me ten cerven pripadal hodne daleko, ale vcera pri tom teploucku a slunicku jsem si uvedomila, ze uz se to celkem blizi a ze to docela zacina utikat, co Vam ?

Zitra jdu snad konecne na UZV, uz jsem hrozne dlouho nebyla, tak jsem mooc zvedava, hlavne jak je maly natoceny, protoze ja jsem presvedcena, podle skytani, ze je hlavou nahoru misto dolu. 8O Tak jsem na to moc zvedava, hlavne aby vse bylo OK.

Mejte se krasne. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
28.3.06 12:34

Ahoj holky,mam dotaz,kdy tak zacnete objednavat postylku a pripravovat detsky koutek nebo to nechate na tatinkovi,az budete v porodnici. Ja zrovna premyslim,od dubna budu doma,jestli mam postylku objednat a udelat koutek nebo nekde postylku nechat a manzel at ji pak sestavi. Jinak mi kvalitne zacali otykat nohy a prsty u rukou,docela se tesim,az uz budu doma,uz mi ta prace zmaha a funim jako blazen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.3.06 13:00

Tak já postýlku mám doma koupenou asi měsíc a bud ji složí manžel jak budu v porodnici nebo ji složíme spolu. Nachystám mu povlečení a nebesa, aby věděl kde to najde a může skládat :lol: :lol: Postýlku jsem si objednala na netu, stála 2000,– a v obchodě za ni chcou 2500,– Já si tak říkám, že ten měsíc před porodem budu mít vše nachystané i s taškou do porodnice.
Kočárek nám dovezli minulý týden, ale nechala jsem ho u manželových rodičů, ale bydlí pod náma tak si ho můžu chodit prohlížet :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex