Červňátka 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
27.3.06 11:34

Jak to tady pročítám, tak s holením máme každá problém. Mě holí manžel, ted musí, ale i před těhu mě rád oholil :lol: :lol: Zvládá to na jedničku, sice jsem poprvé měla strach, že mě podřeže, ale je to dobrý, jěště jsem nevykrvácela :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
308
27.3.06 11:49

Já si nohy taky vytrhávám, ale už se pořádně přes to břicho nedostanu všude, tak musel manžel. Taky jsem moc zvědavá, jak mi to holení „dole“ půjde v 9. měsíci, když už teď je to tak těžký :?:
A jak se jinak máte při pondělku? Chodíte ještě vůbec některá do práce nebo jsem v tom sama?? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
27.3.06 11:58

Ahojky všichni,

Peťulo, nejsi v tom sama. Já taky ještě chodím do práce. Ale už se mi to krátí. Ještě 12 dní a konec. Po Velikonocích mám 2 týdny dovolenou a od 2.5. jdu na mateřskou.

Já chodím na depilaci voskem, teda jen na nohy. A zbytek zatím zvládám sama žiletkou, ale s obtížema. Taky bude muset nastoupit manžel. Už se díval jak to dělám sama aby věděl co a jak.

Já mám internet jenom v práci, takže pak budu od vás odříznutá. Budu muset naklusat k našim a aspoň jednou týdně zjistit co se děje a přispět svou troškou do mlýna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
27.3.06 12:30

Petula
Taky pracuji. Teď mám 14 dní dovolenou (vybírám si zbytek loňské). Pak budu zas pracovat - budou importy dat, tak to bude práce až nad hlavu. A pak 4.5. nastoupím na mateřskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
27.3.06 12:37

Taky vesele pracuju a jsem za to vděčná - sice moc práce ale doma bych se do 3 dnů zbláznila. Odchod plánuju v polovině května, tak se uvidí. Mezi tím mám ale týden dovolenou před velikonocema - musím uplést pomlázky do oken snad pro celou vesnici, pro mamku na výzdobu hospody a domečku a taky pár větších kousků pro sousedy a sourozence, aby měli jít s čím koledovat si o opici :lol: Kéž by bylo alespoň jako dnes v Plzni - slunečno (na praní prádla jak dělané)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
27.3.06 12:50

Nohy není problém holit. Opřu si ji o hranu vany. Vytrhávání neprovozuji, jednou jsem to zkusila a šla jsem do kolen. :lol: Obdivuji vás, že to zvládáte. Prý po několikáté trání už není bolestivé, ale já nemám do toho odvahu.
Holení dole jste mě asi špatně pochopily. Já si opřu nohu o hranu vany a vezmu si zrcátko. Taky si občas lehnu do vany s trochou vody, ale na zvedání už potřebuji manžu. :oops: Nebo si můžete lehnout někam na podložku a dát si vodu do nádoby. Na sucho samo nikdy, to bych měla hned pupínky. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
27.3.06 12:53

Jéé vy se máte. Já chci taky sluníčko :! :! .
Tady je od rána mlha a nevím kde mají těch 18 stupňů. Sice se to teď trošku roztrhalo, ale pořád nic moc.

Já se budu muset vrhnou na pečení velikonočních perníčku, aby stačily změknout. A tatar si plete jen můj tata, manžel chodí jen s proutkem. Jen nevím kde seženou pruty. Na chalupě kam pro ně jezdíme je ještě dost sněhu. Hold se budou brodit.

Já jsem taky ráda v práci. Aspoň mám kontakt s ostaníma. Stačil mi celý listopad na neschopence a málem jsem se ukousala nudou. A ještě bylo hnusně a nedalo se ani na procházku. Teď už je to daleko veselejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
27.3.06 13:01

Já sluníčko neviděla ani napamatuji. Pořád je škaredě. Fuj, počasí na draka.
Velikonoce neslavím, nemám tyhle svátky moc v oblibě. Manžel mě seřeže 8O(přeháním). Potom jede pryč a vidím ho až k večeru. Kdy ho přivezou na mol :roll: U nás by to pečení nemělo ani smysl. Prostě si myslím, že nějakýho chlap kdysi zmlátil svoji ženu a měl choutky na jiné, tak založil velikonoce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
27.3.06 13:25

U nás bereme velikonoce dost pohodově. Jo, do kostela se chodí, postíme se taky ale v pondělí si jkao správní pohané užíváme. Jezdím vždy k našim, manžel už zná místní frajárky a s mojím bratrem obrážejí minimálně 4 vesnice na kole, já ráda po roce vidím kamarády a spolužáky a sousedy…Letos bych potřebovala opravdu hezké počasí. Chystáme se s mamičkou nejdřív hodně prát (všechny věcičky po nás, peřinky, povlečení, zabalovačky…) a taky pojedeme spolu do města, podívat se po věcech, které v truhle nenajdeme. Doufám, že toho nebude potřeba příliš. Na nakupování mne neužije a stále mi není úplně dobře (ani nedoufám, že mi bude líp a jsem ráda, že je to přeci jen o něco lepší, než první 4 měsíce).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
27.3.06 13:37

Ahoj holky,
tak já se zrovna včera chtěla tam dole jen tak trošku upravit, ale protože jsem tam pořádně neviděla, vzniklo z malé úpravy díky manželovi kompletní vyholení :lol: . Funěla jsem jak lokomotiva, když jsem se tam snažila přes bříško nahlédnout, a pak jsem to prostě totálně vyčerpaná vzdala. Manžílek se toho rád ujme - má dlouholetou praxi :wink:
Dnes jsem byla ve 27tt v poradně. MUDr. mi opět napsala magnézko na mé bolavé břicho a stehna. Jak už jsem tady někde četla, i já mám hrozné problémy převalit se v posteli z jednoho boku na druhý a o tom, že vstávám jako stařenka a i k chůzi bych občas potřebovala hůlku, ani nemluvím. Mimi začíná naléhat na čípek a mám prý hodně odpočívat - no, s 2,5 letým čertidlem to půjde jen velmi obtížně. Celkově své druhé těhotenství prožívám obtížněji než to první. Jsem pořád dost unavená a ještě ta bolest, která mi nedovoluje dělat vše, co bych chtěla nebo spíš potřebovala. Jak jste na to vy, milé budoucí druhorodičky?
Aspoň, že už je tu konečně jaro!!! 10 stupňů - nádhera :lol:

Fajn den a krásná bříška!

Petra + Karolínka 2,5roku + ??? 27tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
27.3.06 13:38

U nás také Velikonoce probíhají v pododě a klidu. Sleduju pohádky. pak přijdou známí, posedíme a pokecáme, něco pojíme a popijeme. Jinak mě nikdo netříská. Vyšlehají mě všichni, ale jen decentně takže to ani nebolí.

přece jenom Ti starší mají trochu ohledy než pubeťáci, ale ti k nám naštěstí nechodí. Bereme to jako setkání starých známých takže pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
27.3.06 18:54

Koukám, jak se naše radosti i strasti shodují. Já mám s holením také značný problém.Zrovna dneska, když jsem se chystala do práce jsem koukala, jak jsem se včera křivě oholila :lol: .Partner mě holit odmítá, bojí se, že mi něco udělá.Zkoušela jsem udělat malou praktickou instruktáž, jako, že to opravdu nic není, ale neuspěla jsem. Tak bude muset nastoupit fantazie a něco vymyslet.

Jinak do práce také stále chodím, teď jsem po týdenní dovče zase v procesu a žasnu, jak už mě to baví čím dál míň.V hlavě už mám jen bříško…porod…kočárky…a plínky :lol: Taky vás už po delším sezení tak bolí v zádech jako mě?Už nevím, jak si sednout. Včera na návštěvě jsem si musela na chvíli i lehnout :roll:

Dneska mi nějak přijde, že se mímo otočilo. Do včerejška jsem cítila kopání hlavně vpravo vedle pupíku a dnes to přešlo někam dolů do podbřišku. To jsem zvědavá, co mi dr. řekne v po na UTZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
27.3.06 18:56

Já taky chodím do práce a nedovedu si představit, že bych byla doma. I když dneska je tak krásně (v Praze bylo 22 stupňů), že bych asi měla na zahradě co dělat, ale to tak maximálně 2-3 dny. Plánuju chodit do práce co nejdýl to půjde a nedodržovat přesný nástup na mateřskou, ale kdo ví co se může stát.
Holení: nohy v pohodě - holim se depilačním strojkem nasucho, opřu nohu o kraj vany a je to hned. To druhý je horší, řekla jsem si, že se na to vykašlu, ale minulý týden jsem šla na kontrolu a prostě mi to nedalo a tak jsem holila tím mým strojkem nasucho a naslepo. Naštěstí je strojek velmi jemný a tak nemám žádnou vyrážku a výsledek byl vcelku uspokojivý :) Od příště asi taky nastoupí přítel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
27.3.06 19:11

V Brně bylo dneska taky moc hezky :D . Celý den svítilo sluníčko, tak jsem se vrhla na jarní úklid. Asi jsem to ale trochu přehnala, jsem úplně vyřízená! To kdyby viděla doktorka… Strašně mě bolí záda a ještě víc kostrč. Už několik dní si ani nemůžu pořádně sednout :( Četla jsem, že prý to po porodu přejde, ale to jsou ještě dva měsíce, tak nevím nevím… Máte některá stejný problém? (já jenom jestli tím mám otravovat doktorku nebo je to normální)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
27.3.06 19:20

Přesně můj problém, jakmile doma začnu šůrovat tak pak nemůžu ani chodit ani vstát z postele. Poslední dobou mě ta kostrč chytala i když jsem se nijak nenamáhala zničehonic jsem chtěla udělat krok a nic jen strašná bolest. Řekla jsem do doktorovi s tím, že už jsem měla dopředu zjištěný rehabilitační místo pro těhule a že mě někam pošle na odblokování,ale on mi řekl, že to k těhotenství patří a hned po porodu to přejde. Je to prý tím, že vystrkujeme pupíky a mame prohnutou páteř jako luk a to je pro ní nepřirozený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí