Sestra mě chce zničit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34393
22.8.14 11:33
@Anonymní píše:
@klenice fakt? jenže potom ona muže dědečkovi namluvit cokoliv aby si nechal dům na sebe napsat zpět nebo na ni.

A to je v darovací smlouvě nějaký dodatek že když budeš zlobit tak ti dům sebere nebo co? Jednou je snad tvůj ne? Řekla bych že dědeček tam bude mít asi věcné břemeno na dožití :think: Sestry se zbytečně moc bojíš, jak by ti mohla ublížit? Tak se začni chovat jako ona, když bude u vás tak bych klidně udělala scénu že mě ohrožovala nožem a at hvězda dokáže že to není pravda :nevim: slovo proti slovu víš, když to nejde po dobrém tak to prostě půjde po zlém a může se klidně stavět na hlavu a odrážet ušima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.16 16:03

Rici problem dedovi? Starate se preci o nej vy! Klidne bych mu vysvetlila, ze takhle nemuze cela vase rodina existovat. Pomluv se nebojte, ja mela takovou tetu, nakonec zjistite, ze ji maji lidi prokouklou. Pokud na vas nekdo narazi, klidne opacte, ze ma sestra vetsi dum, proc tedy spravnou peci dedecka nepredvede v realu sama ve svym a misto toho chodi vysirat k vam. Kdyz to nezabere, reknete, ze se chcete odstehovat. U nas to zabralo na jednicku, oni moc dobre stari lide vedi, hlavne vidi, kdo se skutecne stara a kdo jen mele naprazdno hubou. kdyz to neudelate, bude vas jednou obvinovat, ze deda odesel kvuli vam, i kdyby to desetkrat nebyla pravda. Ja bych si ty jeji vyhruzky pro jistotu nahrala. Jednou se vam to muze hodit. Asi moc rozumu nepobrala, nebot zjevne nevi, ze jeji pocinani je za hranici zakona, s moralkou a etikou si zjevne hlavu nelame. Ono se ji to pak, kdyby vam zatopila treba v praci, muze pekne nevyplatit! Je ale fakt, z ja jsem se nikdy nedala. Kdyz na me utocila teta cimkoliv, byla okamzite odeslana do patricnych mist. Mimochodm, jake ma sestra vzdelani? Ta nase mela dvoulety ucnak a vsude se naparovala, co je za honaraci. Pokud nic nevyjde, odstehovat se, mela bych ohledy ke sve rodine (ono je hezke mit kamarady, praci, ale s timhle za zadkem si zadelavate vic problemu, nez myslite - hlavne i prave detem a partnerovi. Doufam, ze ji na navstevach nevarite kafe atd? Kdyz jde za dedou a predvadi peci, ma si stoupnout i ke sporaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2445
6.12.16 15:17
@Anonymní píše:
@Nina Filipi jí bych na ni ani tu socialku nezavolala, a neuměla tak lhát a manžel je také takový klidnější ale je mi oporou a na sestru má stejný názor jako já přeci jen ji zná a několikrát se přesvědčil jaká je.

Tak ať zavolá. Se přijdou podívat a zas půjdou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
6.12.16 16:22

Hodně stará diskuze - a navíc si myslím plná nesmyslů. Děda nemůže vzít dar zpět. Pokud dům jednou daroval a je zapsán v katastru, nakládá s ním nový vlastník. A nějak mi rozum nebere, že by někdo jen tak sám od sebe chodil apomlouval a vedl řeči. Kdoví co v tom všechno bylo a jak to vlastně bylo. Už jenom to, jak tu píše zlobně, že sestra se dobře učila, vždycky byla první a hezká - to o něčem svědčí. A ne zrovna o tom, že zakladatelka je hodná a přející duše. A výhrůžky že jí zabrání jet na dovolenou a že ji zničí - to je prostě směšné. Pokud by ji totiž chtěla skutečně zlikvidovat, zničit, tak jí to nebude říkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.16 16:30
@inkakřivák píše:
Hodně stará diskuze - a navíc si myslím plná nesmyslů. Děda nemůže vzít dar zpět. Pokud dům jednou daroval a je zapsán v katastru, nakládá s ním nový vlastník. A nějak mi rozum nebere, že by někdo jen tak sám od sebe chodil apomlouval a vedl řeči. Kdoví co v tom všechno bylo a jak to vlastně bylo. Už jenom to, jak tu píše zlobně, že sestra se dobře učila, vždycky byla první a hezká - to o něčem svědčí. A ne zrovna o tom, že zakladatelka je hodná a přející duše. A výhrůžky že jí zabrání jet na dovolenou a že ji zničí - to je prostě směšné. Pokud by ji totiž chtěla skutečně zlikvidovat, zničit, tak jí to nebude říkat.

Fakt je, že mnoho trpitelských štítek na emiminu stojí za to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová