Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Halibar dědeček o našich hádkách samozdřejmě ví, on má svuj klid a ještě se ji zastane že si sem muže zvát koho chce do společnych prostor že my se sesetrou hádáme namáme se rády už od dětství. ano i policii muže poslat může si vymyslet cokoliv.
Znovu, je to tvůj dům, žádné podílové spoluvlastnictví a společné prostory, ty určuješ, kdo do domu vejde a kdo ne!
Mám taky sestru, někdy máme jiné názory, ale máme se rádi, je mi líto, že je taková, a vaši ji měli raději než tebe? jak to vše vzniklo, proč je taková?
@madrianova nemuže dědeček se už opravdu špatně pohybuje je jen v pokoji nebo chvilku sedí na zahradě nikam nechodí, nejezdí, nechce. a čeká na sestru a na ostatní návštěvy. zakázat sestře vstup sem nemohu. přeci jen kdybch to udělala dědeček si muže dům vzít zpět z duvodu že sem zakazuji sestře vstup atd…podle mě na tohle sestra čeká, aby měla dům pro své děti je ji jedno jak skončím já a má rodina a děti.
děda sestru u sebe na navštěvách chce, také mu přivede ukázat vnoučata atd…přinese nové informace a div by se nepřetrhla jak kolem něj poskakuje.
To že nemáš přátele kvůli ní mi fakt nenakukáš, promiň. Netvrdím že se máš se sestrou kamarádit, ale ona nemůže za všechny Tvoje problémy ![]()
Asi bych její existenci ignorovala, jednou jí to musí přestat bavit.
Nerada diagnostikuji z pár vět, ale vygoogli si něco o histrionské poruše osobnosti. Nenalézáš u sestry podobné symptomy? http://www.wikiskripta.eu/…Histrionská_porucha_osobnosti Tady je to shrnuto, nepřesně, ale stručně. Na googlu najdeš i odborné články, pokud v tom sestru poznáváš.
@Anonymní píše:
@madrianova nemuže dědeček se už opravdu špatně pohybuje je jen v pokoji nebo chvilku sedí na zahradě nikam nechodí, nejezdí, nechce. a čeká na sestru a na ostatní návštěvy. zakázat sestře vstup sem nemohu. přeci jen kdybch to udělala dědeček si muže dům vzít zpět z duvodu že sem zakazuji sestře vstup atd…podle mě na tohle sestra čeká, aby měla dům pro své děti je ji jedno jak skončím já a má rodina a děti.
děda sestru u sebe na navštěvách chce, také mu přivede ukázat vnoučata atd…přinese nové informace a div by se nepřetrhla jak kolem něj poskakuje.
Tak ať kolem něj poskakuje, je to její děda, alespoň se o něj nemusíš starat jen ty. To bych brala jako pozitivum.
@madrianova lépe se učila, byla vždy všude první, já s epak vdala a odstěhovala, tím to asi začalo, že jsem pryč a ona vládne a rodinu samotnou nechá_dědečka a matku-já se prostě zbalila a bydlela u manžela měla jsem tam dobrou práci a vždy jsem věděla že u dědečka budu mít svůj dům kam se vrátím až budu chtít rodinu…to vše bylo za 3 roky od svatby a stěhování začaly jsme si opravovat horní patro u dědečka a plánovat jak se nám tu bude hezky žít. ikdyž sesestrou jsme s v tu dobu vídaly jen o vánocích a oslavách…vícemnéně ze slušnosti
Zakladatelko to mi přijde jako hloupost co píšeš o tom odstěhování atd. a že jsi bydlela u manžela… Podle mě to má daleko hlubší kořeny..o kterých asi nechceš mluvit.
nicméně ať je to jak je to, já bych s ní zametla
a volat může na lampárnu
![]()
Když nedokáže reagovat na tvé prosby atd. Ikdyž ji to řekneš slušně a asertivně..tak bych si ty rukavičky sundala
![]()
Příspěvek upraven 31.07.14 v 10:55
@wobludka píše:
To že nemáš přátele kvůli ní mi fakt nenakukáš, promiň. Netvrdím že se máš se sestrou kamarádit, ale ona nemůže za všechny Tvoje problémy
Souhlasím. Stejně tak nemůže vyhrožovat sociálkou někomu, kdo se jí nemusí bát, protože jsou jeho děti v naprostém pořádku. Lidi nejsou úplně všichni na hlavu padlí, aby se proti tobě spikli s někým, kdo jen závidí, lže a pomlouvá. Jestli je to tak, jak píšeš, nechápu, že ji s manželem nepošlete někam.
Taky je hezčí a oblíbenější… To si teda dovolila hodně, potvora ![]()
Je to tady skoro denně soužití generací…je na PENDREK!!!
Několikrát do týdne je tady na emiminu o tom diskuse…pokaždé jiný příběh, ale stále to samé dokola.
Ať je to jak je to vždycky jsou to jen potíže…
I kdybys s dědou nakrásno vycházela, stejně do toho neustále zasahuje rodina. Není nad to bydlet ve svém a nemuset být někomu za něco vděčná, snášet věci ze kterých se ti zvedá kufr…
Příspěvek upraven 31.07.14 v 10:59
@Anonymní píše:
@klenice fakt? jenže potom ona muže dědečkovi namluvit cokoliv aby si nechal dům na sebe napsat zpět nebo na ni.@Fjodorka ANO IGNORUJI ji UŽ UPLNĚ
Jak může nechat dům napsat na někoho jiného, když je už váš?