Sestra mě chce zničit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1008
31.7.14 10:43
@Anonymní píše:
@Halibar dědeček o našich hádkách samozdřejmě ví, on má svuj klid a ještě se ji zastane že si sem muže zvát koho chce do společnych prostor že my se sesetrou hádáme namáme se rády už od dětství. ano i policii muže poslat může si vymyslet cokoliv.

Znovu, je to tvůj dům, žádné podílové spoluvlastnictví a společné prostory, ty určuješ, kdo do domu vejde a kdo ne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
31.7.14 10:46

Mám taky sestru, někdy máme jiné názory, ale máme se rádi, je mi líto, že je taková, a vaši ji měli raději než tebe? jak to vše vzniklo, proč je taková?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.14 10:47

@madrianova nemuže dědeček se už opravdu špatně pohybuje je jen v pokoji nebo chvilku sedí na zahradě nikam nechodí, nejezdí, nechce. a čeká na sestru a na ostatní návštěvy. zakázat sestře vstup sem nemohu. přeci jen kdybch to udělala dědeček si muže dům vzít zpět z duvodu že sem zakazuji sestře vstup atd…podle mě na tohle sestra čeká, aby měla dům pro své děti je ji jedno jak skončím já a má rodina a děti.
děda sestru u sebe na navštěvách chce, také mu přivede ukázat vnoučata atd…přinese nové informace a div by se nepřetrhla jak kolem něj poskakuje.

• Citovat
  • Upravit
11955
31.7.14 10:47

To že nemáš přátele kvůli ní mi fakt nenakukáš, promiň. Netvrdím že se máš se sestrou kamarádit, ale ona nemůže za všechny Tvoje problémy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
31.7.14 10:48

Asi bych její existenci ignorovala, jednou jí to musí přestat bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
31.7.14 10:49

Nerada diagnostikuji z pár vět, ale vygoogli si něco o histrionské poruše osobnosti. Nenalézáš u sestry podobné symptomy? http://www.wikiskripta.eu/…Histrionská_porucha_osobnosti Tady je to shrnuto, nepřesně, ale stručně. Na googlu najdeš i odborné články, pokud v tom sestru poznáváš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
31.7.14 10:50

Jasně jde ji viditelně o to, aby tě vyštvala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
31.7.14 10:51
@Anonymní píše:
@madrianova nemuže dědeček se už opravdu špatně pohybuje je jen v pokoji nebo chvilku sedí na zahradě nikam nechodí, nejezdí, nechce. a čeká na sestru a na ostatní návštěvy. zakázat sestře vstup sem nemohu. přeci jen kdybch to udělala dědeček si muže dům vzít zpět z duvodu že sem zakazuji sestře vstup atd…podle mě na tohle sestra čeká, aby měla dům pro své děti je ji jedno jak skončím já a má rodina a děti.
děda sestru u sebe na navštěvách chce, také mu přivede ukázat vnoučata atd…přinese nové informace a div by se nepřetrhla jak kolem něj poskakuje.

Tak ať kolem něj poskakuje, je to její děda, alespoň se o něj nemusíš starat jen ty. To bych brala jako pozitivum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.14 10:51

@madrianova lépe se učila, byla vždy všude první, já s epak vdala a odstěhovala, tím to asi začalo, že jsem pryč a ona vládne a rodinu samotnou nechá_dědečka a matku-já se prostě zbalila a bydlela u manžela měla jsem tam dobrou práci a vždy jsem věděla že u dědečka budu mít svůj dům kam se vrátím až budu chtít rodinu…to vše bylo za 3 roky od svatby a stěhování začaly jsme si opravovat horní patro u dědečka a plánovat jak se nám tu bude hezky žít. ikdyž sesestrou jsme s v tu dobu vídaly jen o vánocích a oslavách…vícemnéně ze slušnosti

• Citovat
  • Upravit
7332
31.7.14 10:53

Zakladatelko to mi přijde jako hloupost co píšeš o tom odstěhování atd. a že jsi bydlela u manžela… Podle mě to má daleko hlubší kořeny..o kterých asi nechceš mluvit.

nicméně ať je to jak je to, já bych s ní zametla :oops: :oops: :oops: a volat může na lampárnu :oops: :oops:
Když nedokáže reagovat na tvé prosby atd. Ikdyž ji to řekneš slušně a asertivně..tak bych si ty rukavičky sundala :oops: :oops:

Příspěvek upraven 31.07.14 v 10:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
31.7.14 10:54
@wobludka píše:
To že nemáš přátele kvůli ní mi fakt nenakukáš, promiň. Netvrdím že se máš se sestrou kamarádit, ale ona nemůže za všechny Tvoje problémy ;)

Souhlasím. Stejně tak nemůže vyhrožovat sociálkou někomu, kdo se jí nemusí bát, protože jsou jeho děti v naprostém pořádku. Lidi nejsou úplně všichni na hlavu padlí, aby se proti tobě spikli s někým, kdo jen závidí, lže a pomlouvá. Jestli je to tak, jak píšeš, nechápu, že ji s manželem nepošlete někam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
31.7.14 10:55

Taky je hezčí a oblíbenější… To si teda dovolila hodně, potvora :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.14 10:56

@klenice fakt? jenže potom ona muže dědečkovi namluvit cokoliv aby si nechal dům na sebe napsat zpět nebo na ni.

@Fjodorka ANO IGNORUJI ji UŽ UPLNĚ

• Citovat
  • Upravit
7332
31.7.14 10:59

Je to tady skoro denně soužití generací…je na PENDREK!!!
Několikrát do týdne je tady na emiminu o tom diskuse…pokaždé jiný příběh, ale stále to samé dokola.

Ať je to jak je to vždycky jsou to jen potíže…

I kdybys s dědou nakrásno vycházela, stejně do toho neustále zasahuje rodina. Není nad to bydlet ve svém a nemuset být někomu za něco vděčná, snášet věci ze kterých se ti zvedá kufr…

Příspěvek upraven 31.07.14 v 10:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
31.7.14 10:59
@Anonymní píše:
@klenice fakt? jenže potom ona muže dědečkovi namluvit cokoliv aby si nechal dům na sebe napsat zpět nebo na ni.@Fjodorka ANO IGNORUJI ji UŽ UPLNĚ

Jak může nechat dům napsat na někoho jiného, když je už váš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová