Sestra mě chce zničit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
31.7.14 11:11

@Nina Filipi já byla ráda že se mohu odstěhovat do města kde jsem si sehnala práci, což tam kde jsem vyrustala bylo po škole spožitějěí i s dojižděním a bez praxe manžel bydlel přeci jen ve městě kde jsem si dobrou práci našla. sesestrou jsme se nikdy moc nemusely ani jako děti.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.14 11:13

@klenice ano na kastru je dum přepsany na mě, ale to darování lze vzít zpět třeba i po letech.

• Citovat
  • Upravit
30422
31.7.14 11:15
@Anonymní píše:
@klenice ano na kastru je dum přepsany na mě, ale to darování lze vzít zpět třeba i po letech.

Z důvodů skutečně závažných(třeba že byste dědečka týrali a existoval o tom záznam na policii). Určitě ne z rozmaru tvé sestry, je to už od tebe trochu paranoidní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.14 11:17

@madrianova přesně tak přijde mi že ty si pochopila přesně v jaké jsem situaci co a jak tu je a jak by bylo. děkuji

také si myslim že soudně ale představa že dědeček ve svem věku jde někam k soudu a stresuje se…mám ho ráda

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.14 11:20

@hanka.br. právě nevím ty duvody dědečka netýráme musím zajet za právnikem co to sepisoval at mi to vysvětlí-co přesně vlastně mužu, já sem nezakazuji dědečkovi návštěvy kdo chce tak sem za ním muže přijít.

• Citovat
  • Upravit
1008
31.7.14 11:21

Zakladatelko, nezlob se prosím na mě, ale přijde mi, už si hledáš důvody, proč nic nejde a že je sestra všemocná. Mám z tvých příspěvků pocit, že ty NECHCEŠ nic dělat, protože „ona by ti to vrátila“, „dědeček by se zlobil a stresoval“, „všichni tě pomlouvali“, „udala tě na policii a na sociálku“… tak si prostě nech s*át na hlavu když nechceš nic dělat! Pokud máš bohužel v rodině takové terno (což je fakt blbý a je mi tě upřímně líto), tak to řeš radikálně! Nění žádné řešení, aby všichni byli spokojení a měli se nadále rádi. Pokud hrábneš do toho vosího hnízda, bude peklo, ale časem si to sedne. Za mě dům je tvůj a děda se ségrou ať si trhnou nohou. Nejde vzít zpět pokud dědu nedržíš hladového ve sklepě (vyhnáno do extrému). Při návrhu na vklad vlastnického práva je potřeba úředně ověřený podpis stávajícího vlastníka - tebe a pokud ty jim ho nedáš, tak oni ten dům bez tebe prostě nepřepíšou! Držím ti pěsti ale v první řadě to TY musíš chtít si pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.14 11:23

@hanka.br. nějak po tom všem čeho vím že je ona schopná mi to paranoidní ani nepřijde.
očekávat co se stane co vymyslí příště jak mi ublíží, ano naštšsti mám manžela který mne podporuje ale sestra se v tom vyžívá a ani manžel nezabral a to s ní v klidu mluvil, a zbytečně.

• Citovat
  • Upravit
31.7.14 11:23
@Anonymní píše:
@madrianova přesně tak přijde mi že ty si pochopila přesně v jaké jsem situaci co a jak tu je a jak by bylo. děkujitaké si myslim že soudně ale představa že dědeček ve svem věku jde někam k soudu a stresuje se…mám ho ráda

pozor na to, pokud je sestra opravdu taková mrcha, stačí když obloudí dědu, najme si advokáta, nechá jej podepsat plnou moc na zpětvzetí daru a děda ani nebude muset nikam chodit.

Každopádně podle tvého popisu situace jde evidentně tvé sestře o jedno, „zbavit se tě“ asi kvůli tomu domu. Kolik je dědovi let? Musíš se prostě snažit ji co nejvíc ignorovat co to půjde a smát se jí do toho xichtu taky, moc jiných možností nemáš. Jo a že zařídila to, že nemáš už kamarády v místě bydliště, asi za to nestáli, když se nechali oblbnout někým jiným :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
31.7.14 11:28
@Anonymní píše:
@hanka.br. nějak po tom všem čeho vím že je ona schopná mi to paranoidní ani nepřijde.
očekávat co se stane co vymyslí příště jak mi ublíží, ano naštšsti mám manžela který mne podporuje ale sestra se v tom vyžívá a ani manžel nezabral a to s ní v klidu mluvil, a zbytečně.

Nepřijde ti maličko sebestředné myslet si, že tvé zničení je středobodem života tvé sestry? Pro nic za nic? Buď jsi nám nenapsala všechno, nebo jste obě spíš na psychiatra. Můj manžel by mě podpořil asi tak, že by ségru chytil za p*del a zastavila by se až u vrat svého baráku. Což by bylo to nejlepší, co byste mohli udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.14 11:28

@klenice děkuji za rady máš pravdu, já dufám že se to nějak uklidní a nebude se to řešit soudně ani ted ani později. jen mě mrzí ýe ja nejsem taková mrcha jako je ona nějak neumím na ni poslat nějakou socialku, a házet a hledat na ni špínu, chci mít klid.
jak jsem už psala po těch hádkách které provokovala vždy ona se s ni už nehádám necham ji projít k dědeškovi nepozdravim nekomunikuji s ní. snad se to uklidní.

• Citovat
  • Upravit
3165
31.7.14 11:30

Nechci být zlá na zakladatelku, to opravdu ne. Ale teď bych chtěla číst i názor sestry, alespoň z jejího pohledu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
31.7.14 11:33
@Maculinka píše:
Nechci být zlá na zakladatelku, to opravdu ne. Ale teď bych chtěla číst i názor sestry, alespoň z jejího pohledu :oops:

Jenže názor druhé strany si tu nepřečteme v žádné diskuzi…tedy já o žádné takové nevím :nevim:. Vždy to bude pohled jednostranný a my ostatní můžeme pouze spekulovat :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.14 11:43

@hanka.br. manžel ji nechce ubližit řešil to slovně, ano tak rád oni i já bychom to udělaly to co si psala.ale dědeček by semnou už nepromluvil a ona by se otřepala a jela by dál, ještě by nás zažalovala a měla bych další straosti.je to těžké když mě ani ji neznáš, jsme každá uplně jiná-ona se ke mě tak prostě chová. také neni moc příjemné když si z nějakou maminkou ze školy povidám třeba na šatně o dětech a najednou se dovím co o mě říkala sestra hlavně to co si vymyslela a jak ji to všichni věří. právě že jsem se vicekrát doslechla co o mě vyprávi za blosti a mnohokrát jsem byla ponížena před jejími kamarády nebo celkově uražena i třeba na tělocviku do kterého chodíme s dětmi společně.
je toho opravdu moc ona si libuje v tom jak mne urazí a pomluví i mé děti když mne tu prostě nechce.

• Citovat
  • Upravit
2506
31.7.14 11:47

@klenice To, že děda nemá nárok na nemovitost není tak docela pravda. Pokud by se obdarovaný choval k dárci zvlášť zavrženíhodným způsobem, má nárok na vrácení daru. To však lze učinit pouze soudně, kddy se dárce obrátí na soud a soud následně zkoumá, zda chování obdarovaného vůči dári bylo či nebylo zavrženihodné. K věcnému břemeni, to, že má dědeček vecné břemeno mimo jiné v sobě zahrnuje i to, že má právo přijímat k sobě návštěvy, tedy v daném případě sestru zakladatelky.

Příspěvek upraven 31.07.14 v 11:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.14 11:49

@kočička Evička kamarádky to byly takové ty jen na kafe a na ven s dětmi. mám dobrou kamrákukteré věřím ve městě. ano sestru ignoruji dědeškovi je 80 let a má rád i mé děti i sestřiny děti v tomhle je k dětem spravedlivý. děti jsou u něj také rády. dodám dědečkovi děti nedávám nahlídání jen třeba nachvilku nazahradě nebo do pokoje maji u něj hračky prostě nachvilku je s nimi rád ale ne deně, aby se to nějak v diskzuy neobrátilo proti mě.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová