Chci na neschopenku v těhotenství!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81
6.9.12 13:54
@ivuska.h píše: Žádné takové „holky“ neznám :nevim:

Tak asi tady na emiminu se ucastnis pouze takovych skandalnich temat, kde se da ukazat svoji agresi, treba jako tady?
Koukni na par jinych, kde ty holky jsou a jak se stezuji, ze jim jeste nedosla rodicovska ci co. Ktere v zivote jeste pracovat nestihly.
TO ze je neznas, neznamena, ze neexistuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
6.9.12 13:55

@kotyk neboj, uděláme pak na vás na emiminu sbírku :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.12 13:56

První těhu jsem měla pěkné motolice, několikrát mě nemohli naměřit tlak. Objeví se mi úplně tma před očima. Já se toho právě bojím, jak chodímmězi mechaniky a oni jsou v těch kanálech pod autem, tak abych do něj nespadla…

• Citovat
  • Upravit
10142
6.9.12 13:57
@Anonymní píše:
První těhu jsem měla pěkné motolice, několikrát mě nemohli naměřit tlak. Objeví se mi úplně tma před očima. Já se toho právě bojím, jak chodímmězi mechaniky a oni jsou v těch kanálech pod autem, tak abych do něj nespadla…

musíš to takhle říct doktoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
baretek
6.9.12 13:57

V metru jim ukaz prukazku, MUSI te na vyhrazenych mistech pustit sednout, neni to laskavost, ale povinnost.
Ciste osobni postreh-nevidim jediny duvod, abys byla na nemocenske..

• Citovat
  • Upravit
7974
6.9.12 13:58

Ježkovy voči, ještě vy začínejte :lol: Víš jaký mám problémy těm hodným lidem vysvětlovat, že to triko tak ušpinila a rozdrbala za jedno odpoledne :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2106
6.9.12 13:59

@kotyk no jenom aby :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monca114
6.9.12 14:00

Ano, u mě to tak bylo, ale naštěstí jsem nepotratila. Bylo mi fakt zle, ale asi jsem nebyla přesvědčivá a dr mi řekla, že na neschopenku chce každá. Nevěřila mi, že mi je zle. A za týden jsem skončila v nemocnici, takže ano, v mém případě za to mohly ty, které chodí na neschopenku jen kvůli pohodlí

• Citovat
  • Upravit
8651
6.9.12 14:01
@kotyk píše:
@ivuska.h Zatím jenom tři kousky, ale pražské cikánky jsou holt málo plodné a moc civilizované :nevim: Už teď budíme v okolí haló a to je tu paní se šestkou i sedmičkou. A až se teď narodí Pája, tak už mi definitivně budou všichni chodit dávat oblečení po dětech :lol: Zvlášť, když bude nejstarší dcera venku dýl jak dvě hodiny, ona pak totiž vypadá jak bezdomovec :cert:

Hm, taky mám jen 3 :lol: Z venku se vrací s černýma nehtama, zelenýma kolenama a blátem v hlavě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.12 14:01

OK, děkuji, ráda bych byla kdyby mě nechal doma.

• Citovat
  • Upravit
7974
6.9.12 14:02

@gilea Rodičovská se ovšem neplatí ze zdravotního a dostávají jí za to, že sedí doma na prdeli a nezahlcují pracovní trh, pardon, starají se o děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2106
6.9.12 14:03

@monca114 jine zenske nemuzou za to ze je nekomu spatne, nebo ze potrati, nebo ze predcasne porodi :nevim:,muze za to jenom doktor ktery ti neveril :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
6.9.12 14:03
@gilea píše:
Tak asi tady na emiminu se ucastnis pouze takovych skandalnich temat, kde se da ukazat svoji agresi, treba jako tady?
Koukni na par jinych, kde ty holky jsou a jak se stezuji, ze jim jeste nedosla rodicovska ci co. Ktere v zivote jeste pracovat nestihly.
TO ze je neznas, neznamena, ze neexistuji.

Jojo, vybíjení agrese, to je moje :lol: Nepročítám témata, která mě nadpisem nezaujmou, což téma „Už vám došel rodičák“ opravdu nezaujme. Já ani nevím, kdy chodí, tak proč bych tam lezla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
6.9.12 14:05

@mimma.on No dobře, jsem prostě strašná matka a zanedbávám jí. Navíc nemáme ani na to triko :lol:

@ivuska.h Jo a to si ještě teď v létě nezahrnula písek uschovaný v tajných skrýších, který je nutné vysypat nejlépe na hrací deku. ;) Jsi celkem hezky popsala naší havěť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2106
6.9.12 14:09

@kotyk Jeste ze se priznas :mrgreen: .Ale ne, to pisu jenom ze srandy :palec: .Ja mam dve holky a taky ikdyz jdem ze zahrady domu tak se koukam jestli jsou to vubec ony :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí