Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ivuska.h píše: Žádné takové „holky“ neznám
Tak asi tady na emiminu se ucastnis pouze takovych skandalnich temat, kde se da ukazat svoji agresi, treba jako tady?
Koukni na par jinych, kde ty holky jsou a jak se stezuji, ze jim jeste nedosla rodicovska ci co. Ktere v zivote jeste pracovat nestihly.
TO ze je neznas, neznamena, ze neexistuji.
První těhu jsem měla pěkné motolice, několikrát mě nemohli naměřit tlak. Objeví se mi úplně tma před očima. Já se toho právě bojím, jak chodímmězi mechaniky a oni jsou v těch kanálech pod autem, tak abych do něj nespadla…
@Anonymní píše:
První těhu jsem měla pěkné motolice, několikrát mě nemohli naměřit tlak. Objeví se mi úplně tma před očima. Já se toho právě bojím, jak chodímmězi mechaniky a oni jsou v těch kanálech pod autem, tak abych do něj nespadla…
musíš to takhle říct doktoru.
V metru jim ukaz prukazku, MUSI te na vyhrazenych mistech pustit sednout, neni to laskavost, ale povinnost.
Ciste osobni postreh-nevidim jediny duvod, abys byla na nemocenske..
Ježkovy voči, ještě vy začínejte
Víš jaký mám problémy těm hodným lidem vysvětlovat, že to triko tak ušpinila a rozdrbala za jedno odpoledne ![]()
Ano, u mě to tak bylo, ale naštěstí jsem nepotratila. Bylo mi fakt zle, ale asi jsem nebyla přesvědčivá a dr mi řekla, že na neschopenku chce každá. Nevěřila mi, že mi je zle. A za týden jsem skončila v nemocnici, takže ano, v mém případě za to mohly ty, které chodí na neschopenku jen kvůli pohodlí
@kotyk píše:
@ivuska.h Zatím jenom tři kousky, ale pražské cikánky jsou holt málo plodné a moc civilizovanéUž teď budíme v okolí haló a to je tu paní se šestkou i sedmičkou. A až se teď narodí Pája, tak už mi definitivně budou všichni chodit dávat oblečení po dětech
Zvlášť, když bude nejstarší dcera venku dýl jak dvě hodiny, ona pak totiž vypadá jak bezdomovec
Hm, taky mám jen 3
Z venku se vrací s černýma nehtama, zelenýma kolenama a blátem v hlavě ![]()
@gilea Rodičovská se ovšem neplatí ze zdravotního a dostávají jí za to, že sedí doma na prdeli a nezahlcují pracovní trh, pardon, starají se o děti.
@monca114 jine zenske nemuzou za to ze je nekomu spatne, nebo ze potrati, nebo ze predcasne porodi
,muze za to jenom doktor ktery ti neveril ![]()
@gilea píše:
Tak asi tady na emiminu se ucastnis pouze takovych skandalnich temat, kde se da ukazat svoji agresi, treba jako tady?
Koukni na par jinych, kde ty holky jsou a jak se stezuji, ze jim jeste nedosla rodicovska ci co. Ktere v zivote jeste pracovat nestihly.
TO ze je neznas, neznamena, ze neexistuji.
Jojo, vybíjení agrese, to je moje
Nepročítám témata, která mě nadpisem nezaujmou, což téma „Už vám došel rodičák“ opravdu nezaujme. Já ani nevím, kdy chodí, tak proč bych tam lezla?
@mimma.on No dobře, jsem prostě strašná matka a zanedbávám jí. Navíc nemáme ani na to triko ![]()
@ivuska.h Jo a to si ještě teď v létě nezahrnula písek uschovaný v tajných skrýších, který je nutné vysypat nejlépe na hrací deku.
Jsi celkem hezky popsala naší havěť.
@kotyk Jeste ze se priznas
.Ale ne, to pisu jenom ze srandy
.Ja mam dve holky a taky ikdyz jdem ze zahrady domu tak se koukam jestli jsou to vubec ony ![]()