Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hanka1 píše:
To my tu vsechny vime, ze v te tvoji je to naopak - úplnej Vatikán…![]()
A vy v té své děláte srazy na venerologii? ![]()
@Judy Hopkava píše:
@Hanka1 Jasně. Nebo ty bys jim u toho tleskala? Tak si uleví pruserem v milencove rodine. Nemá co ztratit. My lidi jsme prostě sobci. Ne každý je tak ctnostny, aby to dokázal ustát bez ztráty kytičky. A co jako? Lepsi nez byt farizejec.
Ulevit si tim, ze znicis zivot nekomu, kdo za nic vubec nemuze? Akorat ma partnera debila?
Nekteri lidi fungujou stylem, ze vsechny naznaky partnerovy nevery zamerne zametaji pod koberec. Nechteji nic vedet, az uz vedomne, nebo to ridi jejich podvedomi.
Tak proc tomu cloveku vpalit, obrazne receno, kulku primo mezi oci?
@Příjemné Pondělí píše:
Tak kdyby si vzala Pištu, tak je v pohodě ne?![]()
Třeba kdyby Soukalova pecliveji vybírala a dala na zkušenosti a rady, tak by nepřišla o miliony korun.
Ale je pravda, že její vína to není.
Tak vidíš. Nesnáším svalování viny na lidi, co jsou v problémech nevinně. Příště zachovej trochu chladnou hlavu než takovou blbost napíšeš. Ono to tu napsalo hafo lidí, ale zrovna od tebe (s tím jak se prezentuješ) bych fakt takový komentář nečekala.
Prokletí toho když mám pamatováka na lidi a to jak se tu prezentují. Na první pohled vidím nekonzistentní bullshit. ![]()
@hipo píše:
Ulevit si tim, ze znicis zivot nekomu, kdo za nic vubec nemuze? Akorat ma partnera debila?Nekteri lidi fungujou stylem, ze vsechny naznaky partnerovy nevery zamerne zametaji pod koberec. Nechteji nic vedet, az uz vedomne, nebo to ridi jejich podvedomi.
Tak proc tomu cloveku vpalit, obrazne receno, kulku primo mezi oci?
Zničí život?
![]()
Tak jste si zaprehanela.
Jinak život ji zničil manžel, ne oznamovatel.
@Parninas píše:
Tak vidíš. Nesnáším svalování viny na lidi, co jsou v problémech nevinně. Příště zachovej trochu chladnou hlavu než takovou blbost napíšeš. Ono to tu napsalo hafo lidí, ale zrovna od tebe (s tím jak se prezentuješ) bych fakt takový komentář nečekala.Prokletí toho když mám pamatováka na lidi a to jak se tu prezentují. Na první pohled vidím nekonzistentní bullshit.
Ano, byl to bullshit a omlouvám se.
@hipo Protože jsou lidi, a já mezi ne patřím, co radeji znají pravdu, i když někdy bolí, než promarnit život v malomestacke iluzi. Protože tyhle zvraceny typy lidí (podvádění partnera po 2 letech, ačkoliv k tomu není duvod, nevěra v těhotenství a dalsi) jsou echt egal a nikdy se ten dotyčný nezmění, pokud je toho schopen za zvlášť neomluvitelnych okolností. O zdravotním riziku nemluvě.
@Judy Hopkava píše:
@Hanka1 Jj. Ted's nam to všem nandala. Úplný smeč.![]()
![]()
Holka, ty se ve svete fakt neztratis! To tak lidi, co jsou doma taaaakhle malinci, mívají.
Vsadím boty Judy Hopps, že tusis, co máš doma, tak to tady obhajujes zuby nehty.
Ty se nesazej, na to ses tady ty malou chvilku…
![]()
Takovejch prechytralejch uz tu bylo… ![]()
Příspěvek upraven 08.04.21 v 15:21
@Příjemné Pondělí píše:
Zničí život?![]()
Tak jste si zaprehanela.
Jinak život ji zničil manžel, ne oznamovatel.
Clovek, ktery ma potrebu celemu svetu kolem, tzn. i uplne cizim lidem, vykladat, ze jeho manzel/partner ho podvadi, je pro me chudinkou.
Holt udavacstvi a neschopnost vyrovnat se sam se svou prohrou, je v nasem narode silne zakoreneno.
@Judy Hopkava píše:
@hipo Protože jsou lidi, a já mezi ne patřím, co radeji znají pravdu, i když někdy bolí, než promarnit život v malomestacke iluzi. Protože tyhle zvraceny typy lidí (podvádění partnera po 2 letech, ačkoliv k tomu není duvod, nevěra v těhotenství a dalsi) jsou echt egal a nikdy se ten dotyčný nezmění, pokud je toho schopen za zvlášť neomluvitelnych okolností. O zdravotním riziku nemluvě.
Chapu tvuj postoj.
Ale jak muzes vedet, ze druhy ma stejny postoj jako ty?
Co kdyz zrovna ten druhy nechce o nicem vedet?
@hipo Jenže to je riziko povolání (manzela). Jasně. Dotyčná je v tom nevinně. Ale nemel na to myslet on - manzel a milenec? Třeba by aspon měl duvod tu prasarnu nedělat. A když k ní evidentně nechová uctu vlastni manzel, proč by měl cizi chlap? Jako jo. Lidstvi a tak. Ale to mi přijde úplně druhořadé ve chvili, kdy se ti zbori celej dosavadní svět. Proste jsme jenom lidi. S právem se rozhodnout. A za mě je prostě lepší vedet, než byt vysmívana. A tomu věř, že si milenka připadala desne cool oproti manželce, když mu držela. ![]()
@Venetia píše:
no tak vidíš, ze nakonec to bylo dobre, i když v první chvíli to tak nevypadá
Vida, vypada, ze skoro na tom vydelala. ![]()
Proste je ji ted vyrazne lip, jen tehdy z toho byla nepricetna, coz chapu, protoze ji nekdo rozmetal jeji dum z karet.
Takze pravda ze, ktere ma nekdo hruzu, urcite nelze brat jako dogma co plati uplne pro vsechny.
Kdybych se ja jako zakladatel nekdy ocitl v te situaci a nevedel o tom, byl bych naopak velmi vdecny tomu kdo mi oznami, ze ma zena zanasi. ![]()
@Chytrak píše:
Vida, vypada, ze skoro na tom vydelala.
Proste je ji ted vyrazne lip, jen tehdy z toho byla nepricetna, coz chapu, protoze ji nekdo rozmetal jeji dum z karet.Takze pravda ze, ktere ma nekdo hruzu, urcite nelze brat jako dogma co plati uplne pro vsechny.
Kdybych se ja jako zakladatel nekdy ocitl v te situaci a nevedel o tom, byl bych naopak velmi vdecny tomu kdo mi oznami, ze ma zena zanasi.
Obracene to plati take?
Ze bys byl rad, kdyby tve zene nejaky dobrak naprasil, ze ji uz 2 roky zahybas?
@hipo píše:
Obracene to plati take?
Ze bys byl rad, kdyby tve zene nejaky dobrak naprasil, ze ji uz 2 roky zahybas?
Samozrejme.
@Judy Hopkava píše:
@Hanka1 To je fakt. Netravim tu půlku svého života.![]()
No vidis, ja tady travim pomalu plnoletost mych deti… ![]()