Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
to že si to dokážu udělat tak abych okolo něj nelítala jako služka, což je asi zde problém většiny, takže nedokážou pochopit že to někdo má jinak
@Baba píše:
myslim, ze ten,,muj" je prave natolik CHLAP, ze bere rozdeleni prace doma jako naprostou samozrejmost.
No… Aspon se clovek nemuze divit, ze to porad funguje tak jak to funguje. Platy atd. Staci si pocist.
@Loki01 píše:
Jak to myslíš? Feministky si vymyslely rozdíl? To nedává smysl ne?
Ne, že tu rovnoprávnost si vymyslely… Jsem to blbě napsala.
@nety78 píše:
Ty ho pouštíš k pračce?![]()
Právěže už jsem ho dlouho nepustila. A on věšel prádlo a tak si na to zvpomněl. Ale to se tu asi psát nesmí ![]()
@Anonymní píše:
to že si to dokážu udělat tak abych okolo něj nelítala jako služka, což je asi zde problém většiny, takže nedokážou pochopit že to někdo má jinak
@Seizdra píše:
Ne, že tu rovnoprávnost si vymyslely… Jsem to blbě napsala.
Ale zeny a muzi jsou si rovnopravni. To prece neznamena, ze by meli byt stejni. Myslim, ze tohle je ta medialni tvar feminismu. Zustal nepochopen. Feministky prece netvrdi, ze maji treba stejnou fyzickou silu jako muzi. ![]()
Nebo ty si nepripadas rovnopravna?
Já třeba nechápu, proč se toto vůbec v některých rodinách řeší.. Prostě pokud pracují a nebo dělají pro domácnost oba, tak snad je jedno co kdo dělá a hlavně nechápu ty ofrky jednoho…
To je jakoby chlap řekl,.. Zatloukat poličku ti nebudu, nejsem tvůj sluha…když se přihodí doma nehoda…Některé to dokáží, ale většina ne.. to je jak u chlapů a žehlení.. Někdo si vyžehlí a někdo prostě ne..
Příspěvek upraven 16.04.13 v 14:43
@Hanča prcek píše:
@K.Black no tedy rodičak není flakárna
no to teda je, je to pohoda nikdo tě nehoní, když se ti nechce tak věci odložíš. V práci jsi pod dozorem a musíš dělat, nebo zas musíš hlídat lidi aby makali.
Ale fakt je to haj*l co..nic moc plat, dovolí si angličtinu (sice levnější, než krabičková strava, ale co), leze na písek místo aby zbožně čuměl doma na ženskou co má milence a budoval vztah, beztak dělá bordel, když si vaří a ještě chce vyžehlit??? A nikdo tady neporadí něco normálního, protože je to tu samá blbka co slouží muži??? Je mi stydno!
Bohužel si ale myslím, že to pravda je
Po tom, co jsem zde na emiminu četla
třeba nedávno tu byla diskuze o potratu, zakladatelka měla hodného, prachatého chlapa a taky jsem si říkala že lže. Ale asi vše, co psala byla pravda. Nebo další, už je to dlouho, ale zakladatelka měla taky fajn chlapa, ale on nenapsal sms a ona ho chtěla vyhodit tuším. Bohužel, lidi jsou různí
Holt někoho pálí dobré bydlo
![]()
Příspěvek upraven 16.04.13 v 14:45
@kvaček píše:
Já třeba nechápu, proč se toto vůbec v některých rodinách řeší.. Prostě pokud pracují a nebo dělají pro domácnost oba, tak snad je jedno co kdo dělá a hlavně nechápu ty ofrky jednoho…
To je jakoby chlap řekl,.. Zatloukat poličku ti nebudu, nejsem tvůj sluha…když se přihodí doma nehoda…Některé to dokáží, ale většina ne.. to je jak u chlapů a žehlení.. Někdo si vyžehlí a někdo prostě ne..Příspěvek upraven 16.04.13 v 14:43
@tamata píše:
Právěže už jsem ho dlouho nepustila. A on věšel prádlo a tak si na to zvpomněl. Ale to se tu asi psát nesmí
aháá, už jsem Ti chtěla blahopřát ke Tvé odvaze ![]()
@Loki01 píše:
Ale zeny a muzi jsou si rovnopravni. To prece neznamena, ze by meli byt stejni. Myslim, ze tohle je ta medialni tvar feminismu. Zustal nepochopen. Feministky prece netvrdi, ze maji treba stejnou fyzickou silu jako muzi.
Ale to joo, ale nepotřebuju za každou cenu se rovnat chlapovi v přípravě dřeva na zimu, například… Samozřejmě jsou i takový.
@Loki01 píše:
Ale zeny a muzi jsou si rovnopravni. To prece neznamena, ze by meli byt stejni. Myslim, ze tohle je ta medialni tvar feminismu. Zustal nepochopen. Feministky prece netvrdi, ze maji treba stejnou fyzickou silu jako muzi.
Ale to joo, ale nepotřebuju za každou cenu se rovnat chlapovi v přípravě dřeva na zimu, například… Samozřejmě jsou i takový.