Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Když jsme u toho žehlení. V poslední době mně extra baví žehlit mu trenky. Přijde mi to takové erotické. Šmejdím horkou žehličkou tam, kde pak má cvrčka, vždycky pěkně přitlačím ![]()
@nety78 píše:
aháá, už jsem Ti chtěla blahopřát ke Tvé odvaze
jo takhle to myslíš
Tak to myslíš špatně, protože já barvy taky moc extra nerozlišuju a prej ještě tu pračku přetěžuju (to sice vím, ale dělám blbou, že vůbec nevím)
![]()
@vendulka72 píše:
Když jsme u toho žehlení. V poslední době mně extra baví žehlit mu trenky. Přijde mi to takové erotické. Šmejdím horkou žehličkou tam, kde pak má cvrčka, vždycky pěkně přitlačím
@Seizdra píše:
Ale to joo, ale nepotřebuju za každou cenu se rovnat chlapovi v přípravě dřeva na zimu, například… Samozřejmě jsou i takový.
To asi ano, ale to nejsou feministky, to jsou silenci
Taky bych zrovna necekala nastartovana u dveri ![]()
Ahoj,
já vařím malé i sobě (nikdy nejedla skleničky). Praní, uklízení (naštěstí nežehlím) - je moje práce. K tomu mám pidi zahrádku, dneska jsem přesazovala pokojovky…
Chlap přijede z práce, jde do dílny nebo dělá na baráku…
Jsem šťastná a spokojená… tak a teď babo raď…
@Anonymní píše:
to že si to dokážu udělat tak abych okolo něj nelítala jako služka, což je asi zde problém většiny, takže nedokážou pochopit že to někdo má jinak
to že manželovi uvaříš a vypereš znamená že kolem něj lítáš??
Fíha… a nevadí ti posluhovat dítěti??
Se na mě jako nezlob… nejsem služka. Ale svého drahého mám ráda, a ráda mu uvařím něco dobrého. Peru sobě, vyperu i jemu a i vyžehlím. O úklid domácnosti se dělíme… pokud jsem byla na MD dělala jsem já. Když jsem nastoupila do práce, musel mi pomoct a taky pomáhá.
Nepochopila jsem na co si stěžuješ.. manžel přijde domů, musí si uvařit bo jinak nemá co do huby, chce si užít dítka a chvíli ho pohlídat aby sis TY mohla odpočinout… a stěžuješ si?? Vydělává prachy a vyčítáš mu že má nějaký kurz nebo co?? A ještě máš milence a vadí ti že si tě manžel nevšímá?
Co po něm jako chceš? Asi by sis měla nejprve ujasnit svoje pocity a co vlastně chceš a s manželem si promluvit. Možná by bylo i dobré poslat milence do háje.
Přijde mi že jsi ještě mlaďoučká husička která ví o životě ztrochu prd. ![]()
@vendulka72 píše:
Když jsme u toho žehlení. V poslední době mně extra baví žehlit mu trenky. Přijde mi to takové erotické. Šmejdím horkou žehličkou tam, kde pak má cvrčka, vždycky pěkně přitlačím
@Loki01 píše:
To neni zavistSpravny chlap ma prece prijit domu, lapnout na gauc a zarvat na zenu, kde ma veceri. A kdyz mu nebude chutnat tak ji jednu lepne, protoze to je prece poradny chlap
ale tak to vůbec není, manžel ji pouze slušně požádal, jestli by mu nevyprala a nevyzehlila oblek a ona že hned není sluzka, aby to dělala ![]()
@Loki01 píše:
To asi ano, ale to nejsou feministky, to jsou silenciTaky bych zrovna necekala nastartovana u dveri
Uznávám rovnoprávnost jakože „můžu“ jít vedle chalapa a né za ním, že můžu stejn+ě jako chlap volit a tak… Ale ve skrytu duše jsem tak trochu „feministická“, protože fakt radši udělám tu „ženskou“ práci, tj. utřu prach a uvařím, než půjdu pokácet jabloň na zahradu nebo opravit sekačku ![]()
Zakladatelko, spravne. Vari a zehli jen sluzky, poridte si nejakou
.
@kvaček Asi tak… já nemůžu po mém chtít, aby vařil, pral a žehlil, když má své práce kolem baráku nad hlavu. Ale pokud někdo bydlí v bytě, přijde z práce a sedí celý den u televize, tak beru, že pak by doma pomáhat měl.
![]()
bylo by dobré tuto diskusi vést třeba v Pákistánu nebo Íránu
![]()
@jalemina píše:![]()
to že manželovi uvaříš a vypereš znamená že kolem něj lítáš??
Fíha… a nevadí ti posluhovat dítěti??Se na mě jako nezlob… nejsem služka. Ale svého drahého mám ráda, a ráda mu uvařím něco dobrého. Peru sobě, vyperu i jemu a i vyžehlím. O úklid domácnosti se dělíme… pokud jsem byla na MD dělala jsem já. Když jsem nastoupila do práce, musel mi pomoct a taky pomáhá.
Nepochopila jsem na co si stěžuješ.. manžel přijde domů, musí si uvařit bo jinak nemá co do huby, chce si užít dítka a chvíli ho pohlídat aby sis TY mohla odpočinout… a stěžuješ si?? Vydělává prachy a vyčítáš mu že má nějaký kurz nebo co?? A ještě máš milence a vadí ti že si tě manžel nevšímá?
Co po něm jako chceš? Asi by sis měla nejprve ujasnit svoje pocity a co vlastně chceš a s manželem si promluvit. Možná by bylo i dobré poslat milence do háje.
Přijde mi že jsi ještě mlaďoučká husička která ví o životě ztrochu prd.
Pozor, v tomhle jsem pochopila, že může mít taky ty krbice, ale on nechce…
@vendulka72 píše: