Chlap, co není pro život

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1957
16.4.13 14:46

Když jsme u toho žehlení. V poslední době mně extra baví žehlit mu trenky. Přijde mi to takové erotické. Šmejdím horkou žehličkou tam, kde pak má cvrčka, vždycky pěkně přitlačím :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
@nety78 píše:
aháá, už jsem Ti chtěla blahopřát ke Tvé odvaze :-)

jo takhle to myslíš :D Tak to myslíš špatně, protože já barvy taky moc extra nerozlišuju a prej ještě tu pračku přetěžuju (to sice vím, ale dělám blbou, že vůbec nevím) :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073

@vendulka72 ty vole :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
16.4.13 14:48
@vendulka72 píše:
Když jsme u toho žehlení. V poslední době mně extra baví žehlit mu trenky. Přijde mi to takové erotické. Šmejdím horkou žehličkou tam, kde pak má cvrčka, vždycky pěkně přitlačím :twisted:
:lol: :lol: :lol: Jsem si představila, jak tou rozfajrovanou žehličkou přejedeš přes toho „cvrčka“ a uplně mě zatrnula kačena 8o :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
16.4.13 14:48
@Seizdra píše:
Ale to joo, ale nepotřebuju za každou cenu se rovnat chlapovi v přípravě dřeva na zimu, například… Samozřejmě jsou i takový.

To asi ano, ale to nejsou feministky, to jsou silenci :mrgreen: Taky bych zrovna necekala nastartovana u dveri :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
16.4.13 14:49

Ahoj,
já vařím malé i sobě (nikdy nejedla skleničky). Praní, uklízení (naštěstí nežehlím) - je moje práce. K tomu mám pidi zahrádku, dneska jsem přesazovala pokojovky…
Chlap přijede z práce, jde do dílny nebo dělá na baráku…
Jsem šťastná a spokojená… tak a teď babo raď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2816
16.4.13 14:49
@Anonymní píše:
to že si to dokážu udělat tak abych okolo něj nelítala jako služka, což je asi zde problém většiny, takže nedokážou pochopit že to někdo má jinak

:D :D to že manželovi uvaříš a vypereš znamená že kolem něj lítáš?? :-O Fíha… a nevadí ti posluhovat dítěti??

Se na mě jako nezlob… nejsem služka. Ale svého drahého mám ráda, a ráda mu uvařím něco dobrého. Peru sobě, vyperu i jemu a i vyžehlím. O úklid domácnosti se dělíme… pokud jsem byla na MD dělala jsem já. Když jsem nastoupila do práce, musel mi pomoct a taky pomáhá.
Nepochopila jsem na co si stěžuješ.. manžel přijde domů, musí si uvařit bo jinak nemá co do huby, chce si užít dítka a chvíli ho pohlídat aby sis TY mohla odpočinout… a stěžuješ si?? Vydělává prachy a vyčítáš mu že má nějaký kurz nebo co?? A ještě máš milence a vadí ti že si tě manžel nevšímá?
Co po něm jako chceš? Asi by sis měla nejprve ujasnit svoje pocity a co vlastně chceš a s manželem si promluvit. Možná by bylo i dobré poslat milence do háje.
Přijde mi že jsi ještě mlaďoučká husička která ví o životě ztrochu prd. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
16.4.13 14:50
@vendulka72 píše:
Když jsme u toho žehlení. V poslední době mně extra baví žehlit mu trenky. Přijde mi to takové erotické. Šmejdím horkou žehličkou tam, kde pak má cvrčka, vždycky pěkně přitlačím :twisted:
:lol: :lol: :lol:
Ja teda moc nezehlim. A trenky uz vubec ne. Mame skoro vsechno z nemackaveho materialu a manzel kosile nenosi. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
@Loki01 píše:
To neni zavist :mrgreen: Spravny chlap ma prece prijit domu, lapnout na gauc a zarvat na zenu, kde ma veceri. A kdyz mu nebude chutnat tak ji jednu lepne, protoze to je prece poradny chlap :mrgreen:

ale tak to vůbec není, manžel ji pouze slušně požádal, jestli by mu nevyprala a nevyzehlila oblek a ona že hned není sluzka, aby to dělala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
@Loki01 píše:
To asi ano, ale to nejsou feministky, to jsou silenci :mrgreen: Taky bych zrovna necekala nastartovana u dveri :mrgreen:

Uznávám rovnoprávnost jakože „můžu“ jít vedle chalapa a né za ním, že můžu stejn+ě jako chlap volit a tak… Ale ve skrytu duše jsem tak trochu „feministická“, protože fakt radši udělám tu „ženskou“ práci, tj. utřu prach a uvařím, než půjdu pokácet jabloň na zahradu nebo opravit sekačku :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
16.4.13 14:51

Zakladatelko, spravne. Vari a zehli jen sluzky, poridte si nejakou :-).

• Citovat
  • Upravit
25243

@kvaček Asi tak… já nemůžu po mém chtít, aby vařil, pral a žehlil, když má své práce kolem baráku nad hlavu. Ale pokud někdo bydlí v bytě, přijde z práce a sedí celý den u televize, tak beru, že pak by doma pomáhat měl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324

:think: :think:
bylo by dobré tuto diskusi vést třeba v Pákistánu nebo Íránu :think: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
@jalemina píše: :D :D to že manželovi uvaříš a vypereš znamená že kolem něj lítáš?? :-O Fíha… a nevadí ti posluhovat dítěti??Se na mě jako nezlob… nejsem služka. Ale svého drahého mám ráda, a ráda mu uvařím něco dobrého. Peru sobě, vyperu i jemu a i vyžehlím. O úklid domácnosti se dělíme… pokud jsem byla na MD dělala jsem já. Když jsem nastoupila do práce, musel mi pomoct a taky pomáhá.
Nepochopila jsem na co si stěžuješ.. manžel přijde domů, musí si uvařit bo jinak nemá co do huby, chce si užít dítka a chvíli ho pohlídat aby sis TY mohla odpočinout… a stěžuješ si?? Vydělává prachy a vyčítáš mu že má nějaký kurz nebo co?? A ještě máš milence a vadí ti že si tě manžel nevšímá?
Co po něm jako chceš? Asi by sis měla nejprve ujasnit svoje pocity a co vlastně chceš a s manželem si promluvit. Možná by bylo i dobré poslat milence do háje.
Přijde mi že jsi ještě mlaďoučká husička která ví o životě ztrochu prd. :nevim:

Pozor, v tomhle jsem pochopila, že může mít taky ty krbice, ale on nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
@vendulka72 píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí