Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Naima píše:
@pampalin Správnej chlap vyžaduje svíčkovou s pěti a jak není na stole přesně ve dvanáct, tak je potřeba ženskou seřezat
@Naima píše:
@pampalin Správnej chlap vyžaduje svíčkovou s pěti a jak není na stole přesně ve dvanáct, tak je potřeba ženskou seřezat
Svíčkovou? A pět v českých na stole??? ![]()
@wildcherry píše:
ze te to bavi…
nebaví, ale už se stalo
![]()
@Hanča prcek píše:
@K.Black tak to mas dobre, ja dvojcata a jeste 6l. autistu
tak to je jasné, to jsi měla fičák ![]()
Stydím se přiznat, že jsem zcela ojediněle tvůj příspěvek, Jurko, nepochopila ![]()
Ptám se furt dokola, ale proč to ještě není odtajněné? Zakladatlka už se pobavila, teď se chci pobavit i já. ![]()
Myslím že zakladatelka asi pročítá diskuzi a má stažený půlky
být jí tak se nechám vygumovat
![]()
@zrzule23 píše:
Myslím že zakladatelka asi pročítá diskuzi a má stažený půlky![]()
![]()
být jí tak se nechám vygumovat
![]()
Já si myslím, že se zase nějaká puberťačka nudila
![]()
No já nevím. znám jednu která je jí trochu podobná…párkrát jsem se s tou osobou bavila a jen jsem valila bulvy..holky jsou i pipiny mezi námi no
![]()
@Jura007 já raději valuty, nejlépe tak britské…
Zakladatelko, měla jsi mu ten oblek s košilí dát do rychločistírny, ty bývají v centrech, kde bys mohla zrovna skočit na kafe nebo si nakoupit. Úvodní dotaz jsem celkem nepochopila. Pokud to vadilo jen to oblečení… V čem chceš radu? Zkus si třeba pořídit paní na úklid na hodinu na den, co by třeba chlapovi uvařila. Tak byste měli víc času pro sebe.
@Mišuna píše:
nechápu co myslíš…psala jsem jeden příspěvek a reakci na jednu citaci, obojí jako srandu, nic víc nic míň
aha promi, omlouvám se
, ja jsem si to myslela, že to nebudeš ty, to ale když jsem přečetla celou diskuzi prominmnn