Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Naima No tak ono jde o to, že zakladatelka chce radu, ale nějak nevím s čím. Kdyby napsala, že manžel se doma snaží, dělá všechno, ale ona je pořád nějak nespokojená a neví co s tím, asi by se to dalo pochopit. Fakt nevím, co si představuje pod pojmem muž pro život, když ani tohle ne. Ale její jediná reakce je, že jí závidíme. Přitom není co. Spíš je mi jí líto (a jejího manžela ještě víc). Chtělo by to nějakou reakci, které se ale asi už nedočkáme. A jestli jo, tak si jí umím docela představit ![]()
PS. měla jsem tam překlep ![]()
Hele, to je asi pokus o vtip, ne?
Nebo je to pravda a chudák zakladatelka, ještě si z ní děláte legraci…
A některé z vás jsou fakt pěkné sadistky, manželovi přitlačit na poklopec horkou žehličku…
![]()
@roksy25 píše:
@pampalin To snad, no to by mě hanba fackovala, být doma s dítětem, neuvařit chlapovi a nevyžehlit oblek? To by mě ten můj rychle vystřelil na mars, být doma a neuvařit mu, když mě živí.
Vtip je tohle, ne? ![]()
Az pujde muz na rodicak, tak fakt nebudu mit pocit, ze ho zivim.
Vari uz ted a nevari MI, stejne jako ja nevarim JEMU. Ani MI nepomaha s domacnosti. Je to i jeho domacnost, tak je pro nej samozrejme, ze se o praci podelime.
Oblek bych mu teda do cistirny radsi zavezla, kdyz si ho tam daval sam posledne, povedlo se mu zamknout si auto s klicky uvnitr ![]()
@Naima píše:
Jsem na salátu a manžel chodí na oběd do restaurace. Že bych mu dělala ještě teplé večeře, protože oběd je málo?
Tak to je něco jinýho, tvůj manžel se nají v restauraci a má to bez práce, ale zakladatelky manžel si vaří sám a ještě je špatnej ![]()
@Baba píše:
Vtip je tohle, ne?
Vari uz ted a nevari MI, stejne jako ja nevarim JEMU. Ani MI nepomaha s domacnosti. Je to i jeho domacnost, tak je pro nej samozrejme, ze se o praci podelime.
Oblek bych mu teda do cistirny radsi zavezla, kdyz si ho tam daval sam posledne, povedlo se mu zamknout si auto s klicky uvnitr
@Baba píše:
Vtip je tohle, ne?
Oblek bych mu teda do cistirny radsi zavezla, kdyz si ho tam daval sam posledne, povedlo se mu zamknout si auto s klicky uvnitr
Asi tak nějak… jinak manžel je velmi šikovný, takový typicky mužský exemplář ![]()
@Baba Noo promiň ale já reaguji, podle toho, co napsala zakladatelka a v tom případě by mě opravdu hanba fackovala. Aby byl chlap furt v práci, pak se dobrovolně věnoval synovi musel si sám vařit a ještě byl špatný, když poprosí o sako? Pakliže vy to máte nastavený jinak je to vaše věc, každá máme svůj názor a představu o životě..Nevím, proč by nemohla, když je doma, uvařit chlapovi, který je celý den v práci. Ruce by jí neupadly. Nikdo neříká, aby dělala služku, ale aby mu nepřipravila jídlo, když zjevně nikde neobědvá a ona je doma. Opakuji, že reaguji na danou situaci..
@roksy25 nebo aby mu aspoň objednala nějakou masovou a dobrou krabičku ![]()
@Regina Hero Ty krabičky bývají hooodně dobré
.
@roksy25 Třeba nevařila nikdy a vařit prostě nebude
.
Jsem si vzpomněla na rodiče, táta chodí do práce a miluje vaření. Máma je doma a odpočívá, zaslouží si to
Ale oni nemají emimino, takže netuší jak je jejich vztah už 30 let zvrácený ![]()
@Naima Vždyť má dítě.. to nebude vařit ani jemu? Já nevím, jsem asi staromodni..
@Naima píše:
@Regina Hero Ty krabičky bývají hooodně dobré.@roksy25 Třeba nevařila nikdy a vařit prostě nebude
.
A už je to tu zase, dítě bude asi do 15 na skleničkách
nebo ve dvou letech přejde na krabičky
Mě by fakt jen zajímalo, co zakladatelka dělá celej den, nevaří, nepere ani nežehlí, roční dítě neudělá zas takovej bordel, takže uklízení taky moc není ![]()
Jsem na salátu a manžel chodí na oběd do restaurace. Že bych mu dělala ještě teplé večeře, protože oběd je málo
?